הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תפריט חיטוב

etrog111

משתמש מתחיל
19
0
נק' מוניטין:
0
19
0
שוקל 72
גובה 166 תפריט דל פחמימות
איך התפריט ?
מאזן קלורי שלילי בסדר או יותר מידי
חלבון מלא יש פה 130
??

קבצים מצורפים

• Screenshot_2016-03-06-17-08-28.png
    Screenshot_2016-03-06-17-08-28.png
    KB 74.1 · צפיות: 134
נראה מעט מדי קלוריות, אבל מה הגיל ומה הRMR?

גירעון גדול מדי, וזה עוד בלי שהערכנו כמה אתה שורף באימונים. אני מציע להעלות איזה 200-300 קלוריות, ובהמשך לעשות התאמות לפי קצב הירידה במשקל.

• פותח/ת השרשור
גירעון גדול מדי, וזה עוד בלי שהערכנו כמה אתה שורף באימונים. אני מציע להעלות איזה 200-300 קלוריות, ובהמשך לעשות התאמות לפי קצב הירידה במשקל.
הבעיה אין לי ממה כלכך להוסיף קלוריות כי אני לא רוצה לאכול יותר פחמימה
אבל איך האוכל עצמו מאוזן מבחינת שומן וחלבון פחמימה תפריט דל פחמימה

דבר ראשון אני לא מבין למה לקפוץ לדל פחמימה. אין לזה באמת עדיפות על חיטוב "רגיל". אולי בסוף חיטוב באחוזי שומן נמוכים, גם אז אני לא סגור על זה שזה עדיף.
דבר שני 58 פחמימה זה לא בדיוק דל, זה די על הגבול.
דבר שלישי אם אתה סגור על דל פחמימה תוסיף עוד אוכל עם חלבון ו/או שומן וכמעט ללא פחמימות (בשר, ביצים, גבנ"ץ, טחינה ועוד)

• פותח/ת השרשור
דבר ראשון אני לא מבין למה לקפוץ לדל פחמימה. אין לזה באמת עדיפות על חיטוב "רגיל". אולי בסוף חיטוב באחוזי שומן נמוכים, גם אז אני לא סגור על זה שזה עדיף.
דבר שני 58 פחמימה זה לא בדיוק דל, זה די על הגבול.
דבר שלישי אם אתה סגור על דל פחמימה תוסיף עוד אוכל עם חלבון ו/או שומן וכמעט ללא פחמימות (בשר, ביצים, גבנ"ץ, טחינה ועוד)
עשיתי 3-4 חודשים לי טוב רגיל 130 גרם פחמימה אבל אז נתקעתי ירדתי רק 4 קילו ונתקעתי כבר יותר מחודש אז אמרתי אולי דל פחמימה יעזור יותר

אם ככה אז תנסה את התפריט שכתבת בלי להוסיף קלוריות כמה שבועות. אם אין ירידה אז תעלה לנטרלי לכמה שבועות ואז תחזור לחיטוב.

• פותח/ת השרשור
אם ככה אז תנסה את התפריט שכתבת בלי להוסיף קלוריות כמה שבועות. אם אין ירידה אז תעלה לנטרלי לכמה שבועות ואז תחזור לחיטוב.
תודה אחשלי אני ינסה

Back
למעלה תחתית