ייעוץ מחפשי אמצעי עזר לכשל

Sharp578

משתמש פעיל
435
11
נק' מוניטין:
11
435
11
שלום לכולם, צריך את עזרתכם.
אני נמצא בתוכנית SS ואני בשלב המשקלים הכבדים, ואני רוצה לעשות סקוואט מלא ואיכותי אבל אני חושש מכשל, שאני לא יצליח לעלות חזרה. אני מתאמן בבית, ואין לי איזה פרטנר שיכול לשמור, ואני מחפש דרך כלשהי שבה אפשר במקרה ואני מגיע לכשל לזרוק את הסקוואט או להפיל אותו לאחורה לא יודע.. אותו דבר עם הבנץ' פרס, מה עושים שיש כשל? בגלל שאין לי כרגע פיתרון, לפעמים קצת מפחיד "להעיז" ולעלות במשקל מחשש לכשל.
אני בטוח שלא כל מי שמתאמן יש לו פרטנר שיעזור לו, אז אשמח להצעות..

תודה 🤩

בסקוואט, אם אתה מתאמן בבית.. ותזרוק את המוט על הרצפה, אני מניח שזה לא יהיה דבר טוב.
אתה צריך מוטות ביטחון.

בבנצ', גם כדאי מוטות ביטחון כמו שיש ל @alalalal במידה והוא נכשל.
אין ממש פתרונות קסם, אם אין ספוטר ואין איך להתחמק מכשל אז לא הייתי לוקח סיכון מיותר.

בבנץ', במידה ולא נלחצים ודואגים להיכשל ככה שהמוט ינחת על החזה אמצעי/תחתון, אפשר בקלות לגלגל אותו עד למצב של התיישבות , ואז להרים כמו בדדליפט. (מדובר על משקלים של 120 קילו, מעבר לזה לא יצא לי לבדוק)

בבנץ', במידה ולא נלחצים ודואגים להיכשל ככה שהמוט ינחת על החזה אמצעי/תחתון, אפשר בקלות לגלגל אותו עד למצב של התיישבות , ואז להרים כמו בדדליפט. (מדובר על משקלים של 120 קילו, מעבר לזה לא יצא לי לבדוק)
roll of shame?
לדעתי עדיף להימנע מבנצ' כבד ללא ספוטר או אמצעי כשל מובנה.. אבל זו רק דעתי.

אמצעי כשל מובנה.
פשש @yujinius יש לך סטארטאפ!
תבנה זרוע מכאנית שבמקרה של כשל תופסת את המוט אל הראק, וכל מה שצריך עוד זה חיישן תנועה שמזהה את הכשל, וזהו אתה מיליונר

פשש @yujinius יש לך סטארטאפ!
תבנה זרוע מכאנית שבמקרה של כשל תופסת את המוט אל הראק, וכל מה שצריך עוד זה חיישן תנועה שמזהה את הכשל, וזהו אתה מיליונר
אני אבנה זרוע מכנית שבמקרה של כשל נותנת כאפה למתאמן על זה שהוא עבד עד לכשל בלי ספוטר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית