הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלות לפני בניית תפריט

• פותח/ת השרשור Cor1z
  • פורסם בתאריך

Cor1z

משתמש מתחיל
17
1
נק' מוניטין:
1
17
1
היי,
אני בן 14 מטר 74 שוקל בסביבות ה-55 (כן קטן חחחח)
כעיקרון אני מרים משקולות (WL) ואני מתאמן כל יום
לפי מה שהבנתי אם אני מתאמן כל יום אז אני צריך לאכול יותר בישביל שהתאששות תהיה מהירה יותר ,הבנתי נכון?
עוד שאלה אני בן 14 אז אני הולך לבית ספר מן הסתם ויש ימים שאני נשאר עד 4,אני מביא סנדווצים לבית ספר וזה לא הרבה קלוריות,אפשרי לקחת אוכל נורמאלי לבית ספר שלא יהרס? ואם כן איך לשים את זה? צריך קופסא מיוחדת? בישביל שלא יהרס? תודה

ברוך הבא לפורום! 😃

אני בן 14 מטר 74 שוקל בסביבות ה-55 (כן קטן חחחח)
כעיקרון אני מרים משקולות (WL) ואני מתאמן כל יום
לפי מה שהבנתי אם אני מתאמן כל יום אז אני צריך לאכול יותר בישביל שהתאששות תהיה מהירה יותר ,הבנתי נכון?
תתחיל מלקרוא את המאמר הבא:
המדריך השלם להעלאה במסת השריר - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף

אפשרי לקחת אוכל נורמאלי לבית ספר שלא יהרס? ואם כן איך לשים את זה? צריך קופסא מיוחדת? בישביל שלא יהרס? תודה
סנדוויצ'ים יכולים להגיע להרבה קלוריות. 2 פרוסות לחם זה 200 קלוריות בערך. ואתה יכול לשים בפנים שניצל / גבנץ בשביל החלבון.

וכמובן שאפשר להביא קופסא עם אוכל אבל תלןי בנוחות של זה, כנראה שתצטרך מיקרו וקופסא בתיק תחזיק לך בכיף אם זה בכיתה.
(רק תעטוף טוב שלא ינזל בתיק זה סיוט)

אבל אין בעיה לאכול כמה סנדוויצ'ים שנכנס בקלוריות ואולי גם תפוח/בננה וב4 לאכול ארוחה גדולה בבית

• פותח/ת השרשור
ברוך הבא לפורום! 😃

תתחיל מלקרוא את המאמר הבא:
המדריך השלם להעלאה במסת השריר - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף

סנדוויצ'ים יכולים להגיע להרבה קלוריות. 2 פרוסות לחם זה 200 קלוריות בערך. ואתה יכול לשים בפנים שניצל / גבנץ בשביל החלבון.

וכמובן שאפשר להביא קופסא עם אוכל אבל תלןי בנוחות של זה, כנראה שתצטרך מיקרו וקופסא בתיק תחזיק לך בכיף אם זה בכיתה.
(רק תעטוף טוב שלא ינזל בתיק זה סיוט)

אבל אין בעיה לאכול כמה סנדוויצ'ים שנכנס בקלוריות ואולי גם תפוח/בננה וב4 לאכול ארוחה גדולה בבית
תודה
באיזה מסה אני צריך להתחיל לפי דעתך? מלוכלכת או לא ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית