ייעוץ אנרגיה בזמן אימון

razoz234

משתמש מתחיל
44
1
נק' מוניטין:
1
44
1
זה בסדר לאכול בזמן אימון? לא מדבר עכשיט על עוף ואורז אבל על כמה קוביות שוקולד שיתנו עוד אנרגיה בזמן האימון. זה טוב לעשות את זה? או לשתות פטל ממש ממותק..? ואם לא 2 האופציות האלה אז מה כן

לאכול טוב לפני אימון ולהפסיק לחשוב על אוכל באימון..לא רואה שום צורך בסוכר באמצע אימון שסתם יגרום לנפילת אינסולין באמצע ויוריד מעצימות האימון

זה בסדר לאכול בזמן אימון? לא מדבר עכשיט על עוף ואורז אבל על כמה קוביות שוקולד שיתנו עוד אנרגיה בזמן האימון. זה טוב לעשות את זה? או לשתות פטל ממש ממותק..? ואם לא 2 האופציות האלה אז מה כן
כל עוד זה לא אירובי ארוך זה מיותר לגמרי.
כמובן זה לא מזיק

רק אם האימון מאוד ארוך, מעל שעתיים עצים מאוד. לדוגמא אירובי ארוך או אימון משקולות ברמה מאוד מאוד גבוהה וגם במקרה הזה לא בטוח שזה יעזור.

תדאג לאכול טוב לפני, להרגיש רעב באמצע האימון זה כבר לא סימן טוב
אבל לאכול משהו קל מאוד תוך כדי לא יזיק, במיוחד במידה והאימון יימשך עוד יחסית הרבה זמן מהרגע שאתה מרגיש רעב

תנסה את העמילוטרופין..שמעתי עליו הרבה תגובות טובות מאנשים לגבי ההשפעה שלו על האימון..מה שבטוח לא תפסיד ..

תנסה את העמילוטרופין..שמעתי עליו הרבה תגובות טובות מאנשים לגבי ההשפעה שלו על האימון..מה שבטוח לא תפסיד ..
שמעת ממקורות מהימנים וחסרי אינטרס? אם לא (ורוב הסיכויים שלא), דע שזה תוסף בעל ערך מוסף די זניח.

ניסית אותו ?? לא כל דבר צריך לשלול על הסף.. תנסה ותעדכן
ניסיתי במשך שבוע
לא נתן לי משהו מיוחד
קפאין מעורר וממריץ אותי פי כמה וכמה מכל פחמימה אחרת לפני/בזמן אימון

ניסיתי במשך שבוע
לא נתן לי משהו מיוחד
קפאין מעורר וממריץ אותי פי כמה וכמה מכל פחמימה אחרת לפני/בזמן אימון
לא הרגשת עם יותר אנרגיה ? בכל זאת פחמימה ..
קפאין וזה לא סותר
אולי זה טוב יותר לאימוני אירובי (אימוני כדורגל עצימים)

לא הרגשת עם יותר אנרגיה ? בכל זאת פחמימה ..
קפאין וזה לא סותר
אולי זה טוב יותר לאימוני אירובי (אימוני כדורגל עצימים)
קפאין לא סותר, אבל הרי המטרה היא עירנות, פוקוס ואינטנסיביות באימון - וזה בדיוק מה שקפאין נותן.

מלבד זאת, כל עוד אוכלים במהלך היום מספיק מזון בכלל, ולפני האימון בפרט, אין מקום לשילוב אקסטרה פחמימה ממש לפני או במהלך האימון.

כשמדובר במקרים כמו אירובי עצים ולאורך זמן (מרתון, תריאטלון וכדומה), אזי יש למשקאות איזוטוניים ופחמימות זמינים ערך מוסף. כשזה מסתכם באימון אנאירובי עצים - אין סיבה לשימוש.

יתרה מכך, מה שעוד יותר גורם לי לא לרצות ולהמליץ על המוצר (אמרנו כבר שמבחינה פרקטית השימוש בו די מוגבל), הוא השיווק האגרסיבי, המניפולטיבי והשטחי שעושים לו.

לא צריך ללכת רחוק - מספיק לראות בפייסבוק את הגישה הבילדרית השיווקית למוצר, וכבר תחושת הקאה וצרבת תוקפים אותי.

קפאין לא סותר, אבל הרי המטרה היא עירנות, פוקוס ואינטנסיביות באימון - וזה בדיוק מה שקפאין נותן.

מלבד זאת, כל עוד אוכלים במהלך היום מספיק מזון בכלל, ולפני האימון בפרט, אין מקום לשילוב אקסטרה פחמימה ממש לפני או במהלך האימון.

כשמדובר במקרים כמו אירובי עצים ולאורך זמן (מרתון, תריאטלון וכדומה), אזי יש למשקאות איזוטוניים ופחמימות זמינים ערך מוסף. כשזה מסתכם באימון אנאירובי עצים - אין סיבה לשימוש.

יתרה מכך, מה שעוד יותר גורם לי לא לרצות ולהמליץ על המוצר (אמרנו כבר שמבחינה פרקטית השימוש בו די מוגבל), הוא השיווק האגרסיבי, המניפולטיבי והשטחי שעושים לו.

לא צריך ללכת רחוק - מספיק לראות בפייסבוק את הגישה הבילדרית השיווקית למוצר, וכבר תחושת הקאה וצרבת תוקפים אותי.
קיבלתי .

לאכול בזמן אימון לדעתי רק ביום העמסה בחיטוב
וגם משהו בריא כמו תמרים , הופך למפלצת לכמה שניות חח

אני מכיר הרבה ליפטרים שתוך כדי אימון ארוך אוהבים לאכול איזה בננה או כמה תמרים. אתה יכול לנסות. הכי הרבה תבין שזה לא בשבילך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית