הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איך התוכנית

deloaded90

משתמש מתחיל
14
0
נק' מוניטין:
0
14
0
במסה כבר קרוב ל4 חודשים. איך התוכנית AB הזאת:

A Workout :
Squat 3x5
Smith Calf Raise 2x10
Leg Extnesion 3x8
Leg Press 3x8
Bench Press 3x5
Dumbbell Bench Press 3x8
Cable Crossover (High) 3x10
Bench Press (אחיזה צרה) 3x8
Cable Triceps Extnesion Facing Away 3x10 (עבודה עם דרופ סטים)

B Workout
Deadlift 3x5
Lat Pulldown 3x10
Cable Row 3x8
T-Bar 3x8
Millitary Shoulder Press 3x8
Dumbbell Raise Lateral 3x12
Barbell Biceps Curl 3x10
Cable Biceps Curl 3x8 (עבודה עם דרופסטים)

זהו זה בעיקרון התוכנית. המטרה העיקרית שלי היא היפרטרופיה
אשמח לתגובת

נערך לאחרונה:
מה לדוגמה? מה אני יכול לשנות פה?
לפני שבכלל פירטת גיל, ותק אימונים, משקלי עבודה בתרגילים מרכזיים אני יכול להגיד לך שהתכנית אמורה להיות בנויה מתרגיל מרכזי (בנץ', פרס, דדליפט, סקוואט, מתח) שייעשה בטווח של 5 חזרות ועוד תרגיל עזר עם 2-3 סטים שייעשה בטווח של 8-10 חזרות.
בייספס וטרייספס אין צורך ביותר מ-2 סטים לכל אחד.

זה בגדול, לפי פרטים לגביך אפשר יהיה לייעץ בצורה יותר ספציפית ולהמליץ על תכנית שתתאים לך (לינארית אולי, לא חייב AB)

• פותח/ת השרשור
לפני שבכלל פירטת גיל, ותק אימונים, משקלי עבודה בתרגילים מרכזיים אני יכול להגיד לך שהתכנית אמורה להיות בנויה מתרגיל מרכזי (בנץ', פרס, דדליפט, סקוואט, מתח) שייעשה בטווח של 5 חזרות ועוד תרגיל עזר עם 2-3 סטים שייעשה בטווח של 8-10 חזרות.
בייספס וטרייספס אין צורך ביותר מ-2 סטים לכל אחד.

זה בגדול, לפי פרטים לגביך אפשר יהיה לייעץ בצורה יותר ספציפית ולהמליץ על תכנית שתתאים לך (לינארית אולי, לא חייב AB)
אני בן 16
הגובה שלי הוא 167 והמשקל שלי הוא 63
משקלים:
בנץ 17.5 כל צד ל5 חזרות
דדליפט 21.5 כל צד ל5 חזרות (לא מזמן התחלתי את התרגיל)
סקוואט 20 כל צד ל5 חזרות (הטכניקה לא ואו עובד עליה)
מתח 5 חזרות שהייתי עושה היה עם 15 קילו

• פותח/ת השרשור
לדעתי תעשה SS ותתקדם במשקלי עבודה, אין טעם לעשות AB כרגע כי ההתקדמות תהיה איטית לעומת SS.
אבל אם המטרה שלי היא נטו היפרטרופיה והמשקלי עבודה לא כל כך מעניינים אותי אבל אני כל מעלה משקלים לא כל אימון אבל אני מעלה בהדרגה ומרגיש קושי באימונים ויש תוצאות לא מטורפות אבל התרחבתי ב3 חודשים בצורה משמעותית. אז למה בעצם עדיף לעשות ss? כי מss אני לא יראה תוצאות של היפרטרופיה

לא מדויק , היפרטרופיה תהיה גם ב SS , עם תכנית 8-10 חזרות לא תוכל להתקדם הרבה ועם נפח כזה אתה לא תתאושש כמו שצריך ואפילו תגביר סיכוי להיפצע.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית