הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חזה בקרוס עליון

vladikdx

משתמש מתחיל
163
4
נק' מוניטין:
7
163
4
כשאני עושה את התרגיל אני מרגיש את הרבה יותר את הכתף ואת החלק שמסומן בתמונה שצירפתי מאשר את החזה
אפשר הסבר למה ומה אני עושה לא נכון? (קורה גם במשקל קל)
זה מגיע למצב שבחזרות האחרונות אני לפעמיים מפסיק מרוב שמתחיל לי כאב באזור הזה, אבל אני מרגיש אני יכול להמשיך את הסט אם זה לא היה קורה
כמובן שאני לא עושה את התרגיל בינתיים כדי לא לגרום לנזק ודלקות
אבל אשמח להסבר ועצות כדי לעשות את הטכניקה נכון.

D3.jpg

אכן לא אבל אם מתאמן מסוים מחפש תרגיל עזר לחזה אז למה שיעשה תרגיל ליד אחורית ?, אם זה גם וגם סבבה אבל אם הטרייספס דומיננטי יותר מהחזה אז המטרה פוספסה קצת
מה יהיה עם הדגשים המפגרים האלה? לא הגיע זמנם לעבור מהעולם?

מקבילים צר הוא לא תרגיל יד אחורית, והוא לא נותן דגש לשום דבר בגוף. הוא לחיצה, והוא מערב את כל שרירי הלחיצה והקירוב האופקי שקיימים בגוף.

לתת דגש" לחזה/יד אחורית/מה שלא כי הוא קטן יחסית ל-X, כשבעצם אין צורך לתת דגש לכלום עדיין כי הכל חלש/קטן.

מקבילים צר הוא לא תרגיל יד אחורית, והוא לא נותן דגש לשום דבר בגוף. הוא לחיצה, והוא מערב את כל שרירי הלחיצה והקירוב האופקי שקיימים בגוף

צר לי חברים אך לא הזכרתי את המילה "דגש" בהודעה שלי.

צר לי חברים אך לא הזכרתי את המילה "דגש" בהודעה שלי.
אתה צוחק?
אחיזה צרה זה כבר לא ממש חזה, הטרייספס יהיה הדומיננטי
מה זה אומר דומיננטי? לא דגש לשריר?
בקיצור, כדי שלא תטעה בהבנה של מה שאמרתי - הטרייספס לא דומינטטי ולא נעליים, וזה לא "כבר לא ממש חזה" בכלל.

דגש לשריר זאת מילה מטומטמת מבחינתי , הבנתי את הכוונה שלך ואפילו אשנה את המקבילים רחב למקבילים יותר צר.
לגבי החלפת דאמבלים בשיפוע עם מוט שיפוע אני עדיין מעכל את זה, אני מקפיד תמיד על מרפקים בזווית פנימה ולא פתוחים כדיי למנוע לחץ על הכתף ( יותר נכון biceps tendon).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית