הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פגיעה בברך בכדורגל

• פותח/ת השרשור xytkhi
  • פורסם בתאריך

xytkhi

משתמש פעיל
568
253
נק' מוניטין:
651
568
253
שלום חברים
אתמול שיחקתי כדורגל על דשא, במשחק עצמו ומיד לאחריו לא חשתי בשום בעיה
אך כשעתיים לאחריו התחלתי להרגיש כאב בברך שמאל, והגבלת תנועה. יש לציין שאין נפיחות.
הכאב לא רציני, אבל תנועת הברך מוגבלת, ולא יכול לנעול או ליישר אותה.
רק מתי שעושה כך או מטלטל את הרגל לצדדים חש כאב מסויים עד כאב חד.

במהלך המשחק עצמו לא קיבלתי חבטה והחשד שלי שזה קרה או בגלל ספרינט או אחת הבעיטות. .

מה לדעתכם קרה פה ?
תודה

אם הכאב לא רציני ואין נפיחות זה מעודד , חכה כמה ימים ותעדכן. בכל מקרה תספר יותר .. אם אתה זוכר תנועה מסוימת לא טובה שעשית במשחק ? נעילה חדה של הברך תוך כדי סיבוב ?
נעילה של הברך ותנועת צידיות עובדות במנגנונים שונים ( רצועותת צידיות / מולבות / מיניסקוס )

שלום חברים
אתמול שיחקתי כדורגל על דשא, במשחק עצמו ומיד לאחריו לא חשתי בשום בעיה
אך כשעתיים לאחריו התחלתי להרגיש כאב בברך שמאל, והגבלת תנועה. יש לציין שאין נפיחות.
הכאב לא רציני, אבל תנועת הברך מוגבלת, ולא יכול לנעול או ליישר אותה.
רק מתי שעושה כך או מטלטל את הרגל לצדדים חש כאב מסויים עד כאב חד.

במהלך המשחק עצמו לא קיבלתי חבטה והחשד שלי שזה קרה או בגלל ספרינט או אחת הבעיטות. .

מה לדעתכם קרה פה ?
תודה
יכול להיות שמתחת רצועה .
אם זה לא עובר אחרי כמה ימים כדאי לבדוק.

• פותח/ת השרשור
תודה רבה
אם הכאב לא רציני ואין נפיחות זה מעודד , חכה כמה ימים ותעדכן. בכל מקרה תספר יותר .. אם אתה זוכר תנועה מסוימת לא טובה שעשית במשחק ? נעילה חדה של הברך תוך כדי סיבוב ?
נעילה של הברך ותנועת צידיות עובדות במנגנונים שונים ( רצועותת צידיות / מולבות / מיניסקוס )
התחילה נפיחות קלה לא משמעותית. נראה לי שהתשובה שלך זה הכיוון הנכון, כנראה תנועה חדה ולא טובה. גם המשטח דשא לא הכי ישר והנה לך. תודה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית