הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ משקלי עבודה בחיטוב

ירון עומרד

משתמש מתחיל
4
0
נק' מוניטין:
0
4
0
אהלן חברה,
אחרי מסה של שנתיים (נתונים: גובה:1.78,גיל:17,משקל: 95) הגיע הזמן לחיטוב (4-5 חודשים) בערך 20 אחוז שומן שואף לרדת ל12
זה השבוע השני לחיטוב ואני מרגיש סתם לדוגמא בבנץ תשישות כבר מהחזרה ה3-4.מתסף ב 5 גרם קריאטין כל יום.
בנץ RM1 : 135
בנץ 100 : RM8

יש לכם דרך לעזור לי לשמור על המשקלים?אולי בטא אלנין? אולי HMB?

ערכים:
2200 קלוריות
185 חלבון
75 שומן
200 פחמימה

יש לכם דרך לעזור לי לשמור על המשקלים?אולי בטא אלנין? אולי HMB?

נתחיל בזה שתכתוב את התוכנית שלך בזמן החיטוב.
ולאחר מכן, כמה ה RMR שלך?
הייתי מוריד קצת פחמימה ומוסיף לשומן... חיטוב על 200 נשמע לי המון, רד ל 150 לדעתי כהתחלה.

תוספים לא יעזרו לך לשמר משקלי עבודה, עבודה עצימה וחיטוב כמו שצריך עם העמסות כמו שצריך כן יעזרו.
קריאטין זה מצוין!
גם מגנזיום זה חשוב..

• פותח/ת השרשור
נתחיל בזה שתכתוב את התוכנית שלך בזמן החיטוב.
ולאחר מכן, כמה ה RMR שלך?
הייתי מוריד קצת פחמימה ומוסיף לשומן... חיטוב על 200 נשמע לי המון, רד ל 150 לדעתי כהתחלה.

תוספים לא יעזרו לך לשמר משקלי עבודה, עבודה עצימה וחיטוב כמו שצריך עם העמסות כמו שצריך כן יעזרו.
קריאטין זה מצוין!
גם מגנזיום זה חשוב..

הRMR שלי 2075 הכפלתי ב1.2 יצא 2490,אני מאמין שאני שורף בערך 150-200 קלוריות באימון אז פשוט עשיתי ממוצע:2650 RMR.
אני בגרעון של 400-450.
תוכנית FBW נפח נמוך עצימות גבוהה.
סקוואט 4 סטים של שישייה
מתח עם משקל 4 סטים של שישייה
בנץ 4 סטים של שישייה
מיליטרי 3 סטים של שמונה
בנץ באחיזה צרה 3 של 12
כפיפת מרפקים במוט W 3 של 12

בינתיים אין צורך בהעמסות לא?
הבנתי שרק בדל פחמימה(מתחת ל 100 גרם) יש לעשות העמסות אחת לשבוע-שבועיים תלוי בהרגשה
מה אתה אומר על HMB? לא יעזור לי לשמור על השריר? בטא אלאנין? אולי יעזור לי לסחוט 6 חזרות סתם לדוגמא עם ה100 בבנץ.
ולמה מגנזיום זה חשוב?
סליחה על החפירה חחחח:37mv:

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית