שלום התחלתי להתאמן במכון כושר, ואחראי שקילה, אני מטר 71 מישקל 76 ו 18.6 אחוזי שומן ( לא יודע כמה זה מדוייק) כרגע אני עושה פול בודי תריין כדי להתחזק ואימצתי לעצמי תפריט והייתי רוצה לדעת עם זה תפריט טובה
אז ככה
בוקר 6:00 כוס קפה חלב דל שומן
בוקר 2: 9:00 : 2 פרוסות לחם מלא עם גבינה צהובה או קוטג או חביתה או אבקודו וביצה.
בניים 11:00 : דנונה פרו עם פייבר 1/ קוואקר/ דגנים מלאים
צהריים 13:30: עוף/בקר/ דג עם :אורז/ פירה/ תפוחי אדמה / כוסמת/ פתיתים, עם סלט/ ירקות חתוכים
בניים (ליפני אימון) 17:00: חטיף שקדים ובננה או חטיף תמרים ובננה או חטיף שקדים עם 3 תמרים
אימון 18:30
אחראי אימון: כוס חלב או קפה על בסיס חלב דל שומן
ערב 20:30 : 2 פרוסות לחם מלא עם חביתה מ3 בייצים או 2 בייצים קשות עם חצי קופסת קוטג או קופסת טונה במים שלמה ועוד 2 פרוסות לחם מלא עם שתי כפות חמאת בוטנים
העם הטפרית הזה נכון ? מזין בריא ? כמובן שאני דואג לישתות 3 ליטר מים ביום
אז ככה
בוקר 6:00 כוס קפה חלב דל שומן
בוקר 2: 9:00 : 2 פרוסות לחם מלא עם גבינה צהובה או קוטג או חביתה או אבקודו וביצה.
בניים 11:00 : דנונה פרו עם פייבר 1/ קוואקר/ דגנים מלאים
צהריים 13:30: עוף/בקר/ דג עם :אורז/ פירה/ תפוחי אדמה / כוסמת/ פתיתים, עם סלט/ ירקות חתוכים
בניים (ליפני אימון) 17:00: חטיף שקדים ובננה או חטיף תמרים ובננה או חטיף שקדים עם 3 תמרים
אימון 18:30
אחראי אימון: כוס חלב או קפה על בסיס חלב דל שומן
ערב 20:30 : 2 פרוסות לחם מלא עם חביתה מ3 בייצים או 2 בייצים קשות עם חצי קופסת קוטג או קופסת טונה במים שלמה ועוד 2 פרוסות לחם מלא עם שתי כפות חמאת בוטנים
העם הטפרית הזה נכון ? מזין בריא ? כמובן שאני דואג לישתות 3 ליטר מים ביום
נערך לאחרונה: