הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מידע תפריט תזונה

• פותח/ת השרשור Raze12
  • פורסם בתאריך

Raze12

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
שלום התחלתי להתאמן במכון כושר, ואחראי שקילה, אני מטר 71 מישקל 76 ו 18.6 אחוזי שומן ( לא יודע כמה זה מדוייק) כרגע אני עושה פול בודי תריין כדי להתחזק ואימצתי לעצמי תפריט והייתי רוצה לדעת עם זה תפריט טובה

אז ככה

בוקר 6:00 כוס קפה חלב דל שומן
בוקר 2: 9:00 : 2 פרוסות לחם מלא עם גבינה צהובה או קוטג או חביתה או אבקודו וביצה.
בניים 11:00 : דנונה פרו עם פייבר 1/ קוואקר/ דגנים מלאים
צהריים 13:30: עוף/בקר/ דג עם :אורז/ פירה/ תפוחי אדמה / כוסמת/ פתיתים, עם סלט/ ירקות חתוכים
בניים (ליפני אימון) 17:00: חטיף שקדים ובננה או חטיף תמרים ובננה או חטיף שקדים עם 3 תמרים
אימון 18:30
אחראי אימון: כוס חלב או קפה על בסיס חלב דל שומן
ערב 20:30 : 2 פרוסות לחם מלא עם חביתה מ3 בייצים או 2 בייצים קשות עם חצי קופסת קוטג או קופסת טונה במים שלמה ועוד 2 פרוסות לחם מלא עם שתי כפות חמאת בוטנים

העם הטפרית הזה נכון ? מזין בריא ? כמובן שאני דואג לישתות 3 ליטר מים ביום

נערך לאחרונה:
תכתוב את הערכים הסופיים של התפריט.
ומה המטרה? מסה/חיטוב?

• פותח/ת השרשור
את האמת אין לי מושג מה הערכים הסופיים בנתי את הטפרית לעצמי ללא יעוץ תזונתי מסויים. המטרה שלי היא לעלות במסת השריר אך לא לעלות בשומן

הערכים של התפריט זה מה שחשוב וזה מה שיקבע אם תעלה או לא.
תכניס את המאכלים האלה למחשבון תזונה (תמצא באינטרנט FOODSDICTIONARY, גולינגו או תוריד את האפליקציה MYFITNESSPAL) שם תוכל לדעת את הערכים.
בנוסף תקרא את זה:
המדריך השלם להעלאה במסת השריר - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף
יש שם מידע שבהחלט יועיל לך. תחשב את ה RMR שלך ותכתוב אותו גם.
המטרה שלי היא לעלות במסת השריר אך לא לעלות בשומן
תהיה מוכן לזה שכשעולים במסת שריר עולים גם בשומן, זה קורה תמיד (חוץ ממקרים מאוד נדירים וספציפיים). אפשר למזער את העליה בשומן אבל לא ניתן לצמצם ל 0.

כמו שאמרו לך, תחשב באחד מהמחשבונים את הערכים הסופיים של התפריט שלך, כדי שנוכל לתת לך חוות דעת טובה יותר.
בנוסף ממליץ לקרוא את המאמר שנתנו לך כאן, יחסוך לך הרבה שאלות ותקלות.

• פותח/ת השרשור
סבבה לגמריי תודה רבה אני בערב יחשב את הטפרית ויכתוב את הערכים הסופיים שלה

Back
למעלה תחתית