הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לואו באר עם אחיזה מלאה

painandgain1

משתמש קבוע
1,673
702
נק' מוניטין:
925
1,673
702
שלום.
אני מנסה לתפוס בסקוואט כמו שריפ מלמד, זה לא כזה נוח אבל פחות אכפת לי מהנוחות, הבעיה היא שהמוט מחליק לי מהיד והאצבעות שלי עולות. אני יודע שלתפוס עם אחיזה מלאה בלי רצועות כף יד זה פחות מומלץ. אבל בהינתן שהמוט שוכב על ״המדף״ ורוב המשקל שלו על הגב, זה כזה נורא? אני חושב גם שעם אחיזה מלאה יהיה לי יותר קל להוציא חזה.
תודה מראש!

אני חושב גם שעם אחיזה מלאה יהיה לי יותר קל להוציא חזה.
תעלה סרטון כדי שנראה מה קורה שם... אולי נוכל לעזור לך לתקן את האחיזה.
אגב, אם המוט מחליק לך.. אולי היד מזיעה, אז נסה לשים מגנזיום. לי זה עוזר לא מעט פעמים כשהיד לחה.

• פותח/ת השרשור
תעלה סרטון כדי שנראה מה קורה שם... אולי נוכל לעזור לך לתקן את האחיזה.
אגב, אם המוט מחליק לך.. אולי היד מזיעה, אז נסה לשים מגנזיום. לי זה עוזר לא מעט פעמים כשהיד לחה.
תודה רבה על התגובה. עד עכשיו הייתי נמנע מלהשתמש במגנזיום מכייוון שחשבתי שזה מיותר ומצחיק במשקלים שלי אבל אימון שעבר ניסיתי וזה ממש ממש עזר. תודה רבה!

תודה רבה על התגובה. עד עכשיו הייתי נמנע מלהשתמש במגנזיום מכייוון שחשבתי שזה מיותר ומצחיק במשקלים שלי אבל אימון שעבר ניסיתי וזה ממש ממש עזר. תודה רבה!
בכיף! שמחתי לעזור

אני אישית לא מתחבר לאחיזה של ריפ (ובכללי לאיך שהוא מלמד את הסקוואט) ואוחז עם האגודל בפנים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית