הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אני לא עולה באחוזי שומן

• פותח/ת השרשור K ofir
  • פורסם בתאריך

K ofir

משתמש מתחיל
11
0
נק' מוניטין:
0
11
0
עוד חודש אני בן 16 אני מתאמן כבר 8 חודשים וחודשים בבית ככה שהייתי מוגבל בתרגילים אבל לא משנה משקל התחלתי 48 קילו עכשיו אני 56 יש לי גנטיקה איטית מאוד חילוף חומרים מהיר זאת אומרת שקשה מאוד לעלות במשקל ובמיוחד באחוזי שומן לפי מה שבדקתי במשקל שלי זה 5 אחוז שומן וזה גם די הגיוני רואים לי תצלעות ואני שוקל 56 מה אני אמור לעשות ? בשביל לעלות באחוזי שומן יש מצב שאני אוכל בריא מדי? חחח אני אוכל מדי פעם גאנק פוד אבל לא קבוע

זה כי אתה בן 16 עם חילוף חומרים מהיר
5% שומן אתה בטוח לא, כי זה מעבר לרמה של באדיבילדר מקצועי אפילו, אבל בטוח יש לך אחוז נמוך
ותגיד תודה שאתה לא עונה באחוזי שומן, תמשיך בינתיים לעלות בשריר, זה מסתיר את הצלעות יפה מאוד

• פותח/ת השרשור
זה כי אתה בן 16 עם חילוף חומרים מהיר
5% שומן אתה בטוח לא, כי זה מעבר לרמה של באדיבילדר מקצועי אפילו, אבל בטוח יש לך אחוז נמוך
ותגיד תודה שאתה לא עונה באחוזי שומן, תמשיך בינתיים לעלות בשריר, זה מסתיר את הצלעות יפה מאוד
אוקיי אבל בעתיד אני יעלה בשומן? כי אני המטרה שלי זה להיות עם שומן ושריר

אוקיי אבל בעתיד אני יעלה בשומן? כי אני המטרה שלי זה להיות עם שומן ושריר
מטרה מוזרה יש לך
אבל אתה יכול פשוט להתחיל לאכול יותר, למרות שאני לא יודע כמה זה רעיון טוב
בעתיד אתה כבר תעלה גם עם שומן בלי יותר מדי בעיות

אני לא מבין, היית רוצה להשאר על אחוז שומן נמוך, זה לא יקרה ואם אתה חושב שאתה על 5 ולא תרד מזה, אגב אתה לא על 5 כנראה. אז אתה חיי בסרט או שיש לך גנטיקה של אחד למיליארד. תעשה מסה רגיל, אם המטרה שלך להיות גם שרירי ולא גוש שומן.
מקסימום לעלות את הפלוס הקלורי

אם אתה מתאמן בבית ואתה אוכל כדי לעלות במשקל אתה פשוט תשמין.
תירשם לחדר כושר, תתחיל להתאמן ולאכול יותר.

• פותח/ת השרשור
מטרה מוזרה יש לך
אבל אתה יכול פשוט להתחיל לאכול יותר, למרות שאני לא יודע כמה זה רעיון טוב
בעתיד אתה כבר תעלה גם עם שומן בלי יותר מדי בעיות
חחח למה מוזר אני פשוט רוצה עוד טיפה שומן בשביל כח כי זה ידוע ששומן עם שריר זה יותר כח פיזי ו זה מה שאני מחפש לא המראה לא כזה אכפת לי מהמראה סבבה הבנתי אותך תודה

אני לא מבין, היית רוצה להשאר על אחוז שומן נמוך, זה לא יקרה ואם אתה חושב שאתה על 5 ולא תרד מזה, אגב אתה לא על 5 כנראה. אז אתה חיי בסרט או שיש לך גנטיקה של אחד למיליארד. תעשה מסה רגיל, אם המטרה שלך להיות גם שרירי ולא גוש שומן.
מקסימום לעלות את הפלוס הקלורי
ככה ראיתי במשקל יכול שזה טעה באמת אבל אני עדיין על אחוז שומן נמוך ואני רוצה לעלות את האחוז להישאר וסבבה הבנתי אותך תודה

חחח למה מוזר אני פשוט רוצה עוד טיפה שומן בשביל כח כי זה ידוע ששומן עם שריר זה יותר כח פיזי ו זה מה שאני מחפש לא המראה לא כזה אכפת לי מהמראה סבבה הבנתי אותך תודה

ככה ראיתי במשקל יכול שזה טעה באמת אבל אני עדיין על אחוז שומן נמוך ואני רוצה לעלות את האחוז להישאר וסבבה הבנתי אותך תודה
המשקלים האלה מאוד מזייפים
ואתה יכול להיות גם חזק מאוד על אחוז שומן נמוך מאוד, זה ממש לא מחייב
הרבה מרימים מקצועיים מעלים הרבה שומן בכוונה כדי להבטיח הרבה כוח, אבל אפשר גם בלי ויש הרבה שהם חזקים בטירוף עם אחוז שומן נמוך מאוד

My eyes.. 🤦‍♂️

• פותח/ת השרשור
המשקלים האלה מאוד מזייפים
ואתה יכול להיות גם חזק מאוד על אחוז שומן נמוך מאוד, זה ממש לא מחייב
הרבה מרימים מקצועיים מעלים הרבה שומן בכוונה כדי להבטיח הרבה כוח, אבל אפשר גם בלי ויש הרבה שהם חזקים בטירוף עם אחוז שומן נמוך מאוד
סבבה הבנתי אותך אחי
ו bolvaris תצחק על חשבון אחרים אם זה עושה לך אני מבין שלא עברת את גיל 13

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית