הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוכנית אימונים

אליאב בן עטר

משתמש מתחיל
1
0
נק' מוניטין:
0
1
0
האלן חברים התחלתי להתאמן בבית על חיטוב. אני בן 19 וחצי שוקל 74 גובה 1.71 והתחלתי להתאמן בבית לי עם משקולות יד.

עכשיו אני קורא המון מאמרים וכל אחד אומר שם משהו אחר אז אין לי כבר תשובה חד משמעית. !

אני יתחיל בשאלה שקשורה לסוג האימון :

1.לפי המחשבון BMR זה מראה שאני איכשהו בעודף משקל אך אני חיצונית לא שמן לפי הנתונים שהזנתי לכם אני אמור לעשות תוכנית של חיטוב או תוכנית של מסה?

2.השאלה השניה היא : קניתי אבקת חלבון סופר אפקט וקיבלתי מתנה קופסת קריאטין 60 מנות מתי אני אמור לקחת את שניהם לפני או אחרי אימון?
מישהו אחד אמר לי בוקר צהרים וערב חלבון ולפני אימון קריאטין .
אחד אמר לי חלבון 20 לפני אימון וקריאטין+חלבון נוסף אחרי אימון. יש לכם תשובה בישבילי?

3.בגלל שאני חייל אז אני לא מספיק לאכול כל היום . זאת אומרת אני קם בבוקר שותה נס יוצא לבסיס. ב 14:00 חוזר הביתה אוכל לי אורז עם שניצל וסלט . הולך להתאמן .

ובערב אולי מנשנש משהו קטן כמו עוגה פיצה פעם ב.... יחד עם זאת אני לא רוצה לאכול המון כי אני לא יודע למה אבל בתקופה של ה 5 חודש האחרונים השמנתי ברגליים קצת. יש אפשרות שתרשמו לי בקצרה תפריט תזונה?

4. בגלל שאני מתאמן בבית בינתיים רק עם משקולות יד זה אפקטיבי אני יכול לפתח ככה את השרירים שלי? התרגילים שאני מכיר זה ליד קדמית אחורית חזה וזה הכל לבינתיים. אשמח אם תענו לי על תשובותי .

אני אצרף לכאן תמונה שלי שתראו פחות או יותר איך אני בנוי והאם יש לי סיכוי טוב לחיטוב .

קבצים מצורפים

• IMG_20160309_230802.jpg
    IMG_20160309_230802.jpg
    KB 55.2 · צפיות: 108
1.לפי המחשבון BMR זה מראה שאני איכשהו בעודף משקל אך אני חיצונית לא שמן לפי הנתונים שהזנתי לכם אני אמור לעשות תוכנית של חיטוב או תוכנית של מסה?
אתה מתכוון למחשבון BMI? אם כן אז זה די חסר משמעות מה שזה מראה. לפי התמונה הייתי מציע מסה, למרות שלא רואים את כל הגוף אבל לא נראה לי שיש לך צורך לחטב.
2.השאלה השניה היא : קניתי אבקת חלבון סופר אפקט וקיבלתי מתנה קופסת קריאטין 60 מנות מתי אני אמור לקחת את שניהם לפני או אחרי אימון?
מישהו אחד אמר לי בוקר צהרים וערב חלבון ולפני אימון קריאטין .
אחד אמר לי חלבון 20 לפני אימון וקריאטין+חלבון נוסף אחרי אימון. יש לכם תשובה בישבילי?
קריאטין כפית אחת ביום (5 גרם) לא משנה מתי, אם יש טעם בכלל לקחת בשבילך, אני לא חושב שזה ייתן לך משהו באימונים עם משקולות יד בבית.
חלבון לפי הצורך, כלומר אם אתה לא אוכל מספיק חלבון ביום (בשביל זה צריך לדעת כמה חלבון אתה אוכל ביום) תתסף באבקה, לא קריטי מתי.
אבקות חלבון, תוספי תזונה ומה שביניהם. - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף
3.בגלל שאני חייל אז אני לא מספיק לאכול כל היום . זאת אומרת אני קם בבוקר שותה נס יוצא לבסיס. ב 14:00 חוזר הביתה אוכל לי אורז עם שניצל וסלט . הולך להתאמן .

ובערב אולי מנשנש משהו קטן כמו עוגה פיצה פעם ב.... יחד עם זאת אני לא רוצה לאכול המון כי אני לא יודע למה אבל בתקופה של ה 5 חודש האחרונים השמנתי ברגליים קצת. יש אפשרות שתרשמו לי בקצרה תפריט תזונה?
תפריט לא נבנה לך כאן, אתה יכול לקרוא את זה:
המדריך השלם להעלאה במסת השריר - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף
או את זה:
המדריך השלם להורדת השומן וחיטוב הגוף - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף
בהתאם למה שתבחר, לבנות תפריט לבד ולהעלות אותו לכאן לביקורת. או לקחת תפריט מוכן מהקישורים בסוף כל מאמר.
4. בגלל שאני מתאמן בבית בינתיים רק עם משקולות יד זה אפקטיבי אני יכול לפתח ככה את השרירים שלי? התרגילים שאני מכיר זה ליד קדמית אחורית חזה וזה הכל לבינתיים. אשמח אם תענו לי על תשובותי .
קודם כל אתה רוצה לפתח רק יד קדמית אחורית וחזה או את כל הגוף?
דבר שני התוצאות יהיו מאוד מוגבלות. אם אתה רוצה לבנות מסת שריר תצטרך להגדיל את המשקל שאתה מרים כל הזמן, ואת זה בעיה לעשות בבית עם משקולות יד. ממליץ בחום ללכת למכון כושר אם יש אפשרות.

Back
למעלה תחתית