הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון אימון Madcow 5X5

J&B Powerlifting

משתמש מתחיל
91
46
נק' מוניטין:
660
91
46
ביתי 😃
סרטון חדש מהאימון של היום,
בני היה שבוע בחו"ח אז לא דחפתי אותו יותר מידי,
ואצלי נוספו כמה קילוגרמים למוט בסקוואט, לאט לאט מתקדמים למטרה
מה דעתכם?

הטכניקה של בני זוועה... בסקוואט הוא קורס קדימה לגמרי ויש גם קצת קריסה של הברכיים אם אני רואה טוב מהזווית אחורה. תלמד אותו שישב יותר אחורה וישתמש באגן. בבנץ הוא מחזיק צר מדי והמרפקים שלו פשוט טסים הצידה לגמרי. הוא לא עושה שום משהו שקרוב לקשת ונראה שהרגליים אפילו לא על הרצפה. בנוסף יש לו 70 סקוואט ו42 בנץ. למה לעזאזל ליניארית ולא ss?

• פותח/ת השרשור
הטכניקה של בני זוועה... בסקוואט הוא קורס קדימה לגמרי ויש גם קצת קריסה של הברכיים אם אני רואה טוב מהזווית אחורה. תלמד אותו שישב יותר אחורה וישתמש באגן. בבנץ הוא מחזיק צר מדי והמרפקים שלו פשוט טסים הצידה לגמרי. הוא לא עושה שום משהו שקרוב לקשת ונראה שהרגליים אפילו לא על הרצפה. בנוסף יש לו 70 סקוואט ו42 בנץ. למה לעזאזל ליניארית ולא ss?

בסט השני בסרטון הזה היה לו קשה בגלל שהוא לא התאמן עשרה ימים,
תראה את הסרטון הזה

ותראה איך הטכניקה שלו נראית בדרך כלל, לא קורס קדימה, אין קריסת ברכיים, הוא עושה HB והאגן נראה שונה מב LB, כמו שאמור להיות.
בקשר לחזה, אנחנו עובדים איתו הרבה על המרפקים, אם הייתי מעלה את הסרטונים הלא ערוכים הייתי שומע אותי צועק לו "מרפקים"...

יש לו 85 סקוואט ו50 בנץ' על 62 מ"ג, כשהתחיל עם SS הוא היה עם 30 סקוואט ו20 קילו חזה...

תודה על התגובות, מקבל באהבה את הביקורות!
בשביל זה אני מפרסם פה 😃

בדיוק מה שאמרתי. אתה רואה את המוט זז קדימה ולא בקו מאונך למטה. בבנץ יש לו יותר מדי בעיות כדי להתקדם בכלל במשקל לדעתי. זה דברים שמראש בהבנה שלו של התרגיל יש בעיות.

• פותח/ת השרשור
יבגני המבוגר, בני הצעיר.

yujinius, עם SS בני אמור לעלות 2.5 קילו כל אימון בסקוואט, ואולי אם כל חייו יהיו סביב האימונים נטו אז הוא יסחוב גם עכשיו, לצערי זה לא המקרה, אז הוא עולה כרגע 2.5 קילו בשבוע, שזה 20 קילו בחודשיים, ולמ"ג של 60 בערך זה לא רע בכלל 😃

ואולי אם כל חייו יהיו סביב האימונים נטו
אני חותם לך שבערך אף אחד ממי שעושה או עשה SS לפחות כאן בפורום, חייו ממש לא סובבים סביב האימונים נטו.
למ"ג של 60 בערך זה לא רע בכלל
מ.ג של 60 זה די רע בפני עצמו. אם הוא רוצה להתחזק הוא צריך לאכול.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית