הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ דדליפט ומרחק מוט מהריצפה

• פותח/ת השרשור Niv719
  • פורסם בתאריך

Niv719

משתמש מתחיל
243
4
נק' מוניטין:
11
243
4
אני מתאמן בבית, ויש לי מוט ברזל ופלטות ביתיות.
עכשיו לפי מה שהבנתי צריך שבדדליפט המרחק מהריצפה למוט יהיה בסביבות ה20 ס"מ, ובגלל שהצלחות הביתיות יותר קטנות, אצלי המרחק הוא 15 ס"מ. זה תקני?
יש לי מדרגה ואני יכול לשים את הצלחות על המדרגה אבל ביחד עם המדרגה זה 25 ס"מ מרחק מהריצפה..

יש עיצות?

תודה למי שיעזור !

השאלה אם 25 ס"מ זה סבבה ? אני לא סגור שחייב שזה יהיה 20 ס"מ על המספר
הגובה המקובל הוא פלטה של 20 קילו. גבוה יותר או נמוך מזה משפיע על אופן הביצוע התרגיל.
זה לא בהכרח קריטי אבל אם יש לך אפשרות עדיף לעבוד בגובה סטנדרטי

• פותח/ת השרשור
הגובה המקובל הוא פלטה של 20 קילו. גבוה יותר או נמוך מזה משפיע על אופן הביצוע התרגיל.
זה לא בהכרח קריטי אבל אם יש לך אפשרות עדיף לעבוד בגובה סטנדרטי
פלטה של 20 קילו זה 20 ס"מ מהריצפה? אני מזכיר שיש לי פלטות ביתיות

פלטה של עשרים קילו תקנית היא בקוטר של 45 סנטימטר. תוריד חמישה באמצע לקוטר של המוט והופ, יש לך עשרים לריצפה
אבל אם אתה שואל אותי? עדיף לך לעבוד עם 25 סנטימטר מאשר 15. כמובן שכדאי לך לקחת את עצתו של חנן, אך במקרה שזה לא מתאפשר שים מדרגה בלי הרגליים.

• פותח/ת השרשור
פלטה של עשרים קילו תקנית היא בקוטר של 45 סנטימטר. תוריד חמישה באמצע לקוטר של המוט והופ, יש לך עשרים לריצפה
אבל אם אתה שואל אותי? עדיף לך לעבוד עם 25 סנטימטר מאשר 15. כמובן שכדאי לך לקחת את עצתו של חנן, אך במקרה שזה לא מתאפשר שים מדרגה בלי הרגליים.
תודה על התגובה, יש לי מדרגת כושר קלאסית כזאתי: http://market.orange.co.il/uploads/deals/madregatkosher-380x322.jpg
שים לב שאם תוריד את שני הרגליים(האפור והצהוב) לא תוכלי להשתמש במדרגה.. ככה זה לפחות נראה

אני מוריד את החלקים הצהובים, בלי החלקים הצהובים שאני שם את המוט זה 25 ס"מ מהריצפה..
5 סנטי יותר מהסטנדרט. לא קריטי אם זה הדרך היחידה שלך לעשות דדליפט. במיוחד אם האפשרות הנוספת זה פשוט לעשות יותר נמוך...

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
5 סנטי יותר מהסטנדרט. לא קריטי אם זה הדרך היחידה שלך לעשות דדליפט. במיוחד אם האפשרות הנוספת זה פשוט לעשות יותר נמוך...
אני יכול פשוט לקחת את שני החלקים עצמם ופשוט לשים את הצלחת עליהם ואז זה יהיה 20 ס"מ, אבל החלקים עצמים הם עם פלסטיקים כאלה בצורה לא שטוחה, מה שגורם לצלחת לעמוד עקום כזה ובמשקלים הכבדים מחרפן לסדר את זה כל שניה.. השאלה אם עדיף להתעסק עם זה או להישאר עם ה25 ס"מ מעל הריצפה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית