הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בדיקת טכניקה דדליפט וסקוואט

Azorder

משתמש מתחיל
72
3
נק' מוניטין:
28
72
3
היי לכולם,
סרטונים משני האימונים האחרונים אשמח לביקורת 😃

דדליפט:

סקוואט (מתחיל ב 0:30):

בדדליפט אתה פשוט מושך מבלי להרים חזה

בסקוואט יש חזרות שאתה שובר ויש חלק שלא. ותעשה טובה בבקשה: אימון הבא אל תיקח כאלו מרווחי הפסקה בין חזרה לחזרה - זה פשוט מטמטם וסתם מעייף אותך. ותקצר את הסרטון- חצי דקה ראשונה אתה פשוט מחכה וגם כשאתה לוקח ת'מוט אתה גם לוקח הפסקה.

לגבי הדדליפט, בגדול זה בסדר. אבל, המוט קצת קדימה מדי, תדאג שיהיה מרווח של 2-3 ס"מ בין המוט לשוק כשהיא ישרה, לא יותר מזה. בנוסף, הפלטות לא עגולות (שזה על הפנים), אתה צריך להסתדר מחדש לפני כל חזרה. לפני כל חזרה תדאג שהסט אפ מושלם.

לגבי הסקוואט, נראה בסדר.

• פותח/ת השרשור
בדדליפט אתה פשוט מושך מבלי להרים חזה

בסקוואט יש חזרות שאתה שובר ויש חלק שלא. ותעשה טובה בבקשה: אימון הבא אל תיקח כאלו מרווחי הפסקה בין חזרה לחזרה - זה פשוט מטמטם וסתם מעייף אותך. ותקצר את הסרטון- חצי דקה ראשונה אתה פשוט מחכה וגם כשאתה לוקח ת'מוט אתה גם לוקח הפסקה.

לגבי הדדליפט אם תשים לב אני כן מוציא חזה החוצה כמה שאני יכול, אתה מתכוון אולי שהזווית מקבילה מדי לקרקע?
בסקוואט אני לוקח את הזמן כדי לעשות brace כמו שצריך, אבל מה שבאמת הפריע לי זה שרואים הסרטון שהעקב טיפה מתרומם בתחתית כאילו אני מעביר את המשקל מאמצע כף הרגל קדימה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית