הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בדיקת טכניקה מורכבים

• פותח/ת השרשור Debs
  • פורסם בתאריך

Debs

משתמש מתחיל
42
15
נק' מוניטין:
14
42
15
גו אקטיב
שבת שלום לכל חברי הפורום, אשמח אם תתנו ביקורת על הטכניקה שלי בתרגילים סקוואט, דדליפט ובנצ פרס, דגשים, הערות יתקבלו בשמחה.
בן 15.

סקוואט:

בנצ":

דדליפט:

שבת שלום

הסקוואט נראה אחלה, אבל שים לב שכל חזרה אצלך היא סיפור אחר, שהן צריכות להיות די זהות
בבנצ' אתה לוקח את המוט מאוד לכיוון הבטן, אבל הירידה והעליה של המוט צריכות להיות בקו ישר יחסית
בדדליפט מאוד קשה להבין מהסירטון, אבל נראה שאתה מתחיל את ההרמה עם המוט מאוד רחוק מהגוף, תקרב אותו

• פותח/ת השרשור
הסקוואט נראה אחלה, אבל שים לב שכל חזרה אצלך היא סיפור אחר, שהן צריכות להיות די זהות
בבנצ' אתה לוקח את המוט מאוד לכיוון הבטן, אבל הירידה והעליה של המוט צריכות להיות בקו ישר יחסית
בדדליפט מאוד קשה להבין מהסירטון, אבל נראה שאתה מתחיל את ההרמה עם המוט מאוד רחוק מהגוף, תקרב אותו
תודה רבה, לגבי הבנצ כשאני מוריד את המוט זה לא בזווית של 45? או שהגזמתי עם זה, ובדדליפט אני אצלם מזווית יותר טובה ותודה על הדגשים.

הסקווט נראה בסדר, אתה יכול להוציא קצת יותר החוצה את הברכיים
הבנץ׳ לא יציב, אתה לא מכווץ והמוט רוקד לך. אני הייתי מוריד 5 קילו בכל צד עד שהמוט יזוז יפה
הדדליפט קשה לראות אבל זה נראה יותר כמו חתירה מאשר תנועה של דדליפט.

תודה רבה, לגבי הבנצ כשאני מוריד את המוט זה לא בזווית של 45? או שהגזמתי עם זה, ובדדליפט אני אצלם מזווית יותר טובה ותודה על הדגשים.
בבנצ' המוט יורד במקום ישר, הוא יורד ב-30 מעלות בערך לכיוון הבטן, והוא צריך לרדת על ציר אחיד

@kotzer ו @hanan סיכמו את זה די יפה, חידוד אחד - הבנצ', אין כמעט סטאפ בכלל. לא נראה שיש שם כיווץ של השכמות, טוסיק לא מכווץ, כמעט ואין הקשתה וזה יסדר את מה שחסר שם מבחינה טכנית.
הסקווט כאמור סה"כ לא רע אבל לא אחיד עדיין וזה נורמלי ולא מדאיג, שם מצבך טוב.
הדדליפט מצולם מזוית שאי אפשר להבין מה קורה בו - בלי לראות כמו שצריך אני אומר לך שהדדליפט לא תקין, לא מבחינת הסטאפ, לא מבחינת המשיכה ולא מבחינת הנעילה למעלה.
יש עוד עבודה לעשות 😃

• פותח/ת השרשור
@kotzer ו @hanan סיכמו את זה די יפה, חידוד אחד - הבנצ', אין כמעט סטאפ בכלל. לא נראה שיש שם כיווץ של השכמות, טוסיק לא מכווץ, כמעט ואין הקשתה וזה יסדר את מה שחסר שם מבחינה טכנית.
הסקווט כאמור סה"כ לא רע אבל לא אחיד עדיין וזה נורמלי ולא מדאיג, שם מצבך טוב.
הדדליפט מצולם מזוית שאי אפשר להבין מה קורה בו - בלי לראות כמו שצריך אני אומר לך שהדדליפט לא תקין, לא מבחינת הסטאפ, לא מבחינת המשיכה ולא מבחינת הנעילה למעלה.
יש עוד עבודה לעשות 😃
תפסיק לעשות דדליפט כאילו שאתה בא לעשות חתירה, תשאיר את המרפקים נעולים כל הזמן
הסקווט נראה בסדר, אתה יכול להוציא קצת יותר החוצה את הברכיים
הבנץ׳ לא יציב, אתה לא מכווץ והמוט רוקד לך. אני הייתי מוריד 5 קילו בכל צד עד שהמוט יזוז יפה
הדדליפט קשה לראות אבל זה נראה יותר כמו חתירה מאשר תנועה של דדליפט.
בבנצ' המוט יורד במקום ישר, הוא יורד ב-30 מעלות בערך לכיוון הבטן, והוא צריך לרדת על ציר אחיד
תודה על המענה האיכותי, אני בינתיים אשאר במשקלים הנוכחיים שלי בדד ובבנצ ואעבוד על טכניקה ואעלה לכאן כל שבוע , שבוע טוב 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית