הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ השלמת אימון טקסס

nicklancer1

משתמש מתחיל
91
20
נק' מוניטין:
21
91
20
היי אז ככה זה שאלה ממש קצרה, יום ראשון עשיתי אימון נפח ויום שלישי עשיתי התאוששות, לא היה לי אפשרות לעשות אימון עצימות בחמישי האם ניתן להשלים אותו ביום ראשון וביום שלישי להיכנס סבב שבועי חדש? תודה רבה ושבוע טוב.

לא ממש.
תמשיך כאילו לא קרה כלום. פספוס של אימון עצימות אחד לא ישנה דבר.

באימון העצימות הבא פשוט תעמיס את המשקל שהיית אמור לבצע בסקוואט. וכנ"ל לגבי המשקל שהיית אמור לבצע בבנץ'/פרס (תעלה אותו באימון של עוד שבועיים).

אם, לאחר מכן אתה תרגיש שהיה לך פחות קשה מהמצופה תמשיך להתקדם. אולי תעלה בפעם במשקל גבוה יותר (נניח בחמישה ק"ג, במקום ב-2.5)

• פותח/ת השרשור
לא ממש.
תמשיך כאילו לא קרה כלום. פספוס של אימון עצימות אחד לא ישנה דבר.

באימון העצימות הבא פשוט תעמיס את המשקל שהיית אמור לבצע בסקוואט. וכנ"ל לגבי המשקל שהיית אמור לבצע בבנץ'/פרס (תעלה אותו באימון של עוד שבועיים).

אם, לאחר מכן אתה תרגיש שהיה לך פחות קשה מהמצופה תמשיך להתקדם. אולי תעלה בפעם במשקל גבוה יותר (נניח בחמישה ק"ג, במקום ב-2.5)
תודה רבה על העזרה, האימון עצימות הנל היה אמור להיות האימון האחרון לפני המעבר לחיטוב, חשבתי אולי לבצע את העצימות היום ובשלישי להיכנס לתוכנית של חיטוב (5X5 או משהו אחר) מה דעתך?

ומה זה ייתן לך בדיוק? אם אתה בכל מקרה הולך לחיטוב - לך על זה. שכח מהאימון שפספסת.

• פותח/ת השרשור
ומה זה ייתן לך בדיוק? אם אתה בכל מקרה הולך לחיטוב - לך על זה. שכח מהאימון שפספסת.
מה זה יתן לי? הצבתי לעצמי מטרה במסה הזאת להרים משקלים מסויימים וזה האימון שאני צריך להשיג את המטרה.

אני פשוט, חושב שאין לאימון הזה שפיספסת שום משמעות ב"תמונה הגדולה" של ההתקדמות שלך. במיוחד לאור העובדה שאתה עובר לחיטוב.

• פותח/ת השרשור
אני פשוט, חושב שאין לאימון הזה שפיספסת שום משמעות ב"תמונה הגדולה" של ההתקדמות שלך. במיוחד לאור העובדה שאתה עובר לחיטוב.
תכלס? זה יהיה פשוט אימון אגו שאני ידע שהצבתי מטרה והגעתי אליה.

מסכים, אך לעיתים כיף פשוט לעשות PR גם אם אתה יודע שאחרי זה אתה יוצא לפגרה ארוכה מPRS.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית