עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מה זאת אומרת אימונים רגועים ובעיה להגיע לרמה שצריך את הקריאטיןעקרונית לא אמורה להיות בעיה, אבל עדיף להתייעץ עם רופא מומחה
אבל בכל מקרה עם בעיות תפקוד כליה מעט בעיה להתאמן לרמה שאתה תצטרך את הקריאטין, אתה בכל מקרה צריך אימונים רגועים יותר
לכליות שלך קצת יותר קשה להתמודד עם כל תוצרי הפירוק של שריר בזמן האימון, וגם עם כמויות גדולות של חלבון שמתלוות לתזונת ספורט, אז צריך להוריד טיפה הילוךמה זאת אומרת אימונים רגועים ובעיה להגיע לרמה שצריך את הקריאטין
אני שוקל 70 קילו אוכל כל יום 140 גרם חלבון מלא ביום מתאמן כבר חצי שנה רואה תוצאות אני, צריך ללכת לעשות בדיקות דם והרופא אמר לא להגזים עם החלבון אז 140 זה יותר מידי?לכליות שלך קצת יותר קשה להתמודד עם כל תוצרי הפירוק של שריר בזמן האימון, וגם עם כמויות גדולות של חלבון שמתלוות לתזונת ספורט, אז צריך להוריד טיפה הילוך
קריאטין עוזר לך לשרוד קצת יותר באימון, אבל זה לא מה שאתה צריך לחפש
לדעתי זה יכול להפריע באמת אם אתה לא רוצה לפגוע עוד בכליותאני שוקל 70 קילו אוכל כל יום 140 גרם חלבון מלא ביום מתאמן כבר חצי שנה רואה תוצאות אני, צריך ללכת לעשות בדיקות דם והרופא אמר לא להגזים עם החלבון אז 140 זה יותר מידי?
ומה שאתה אומר שאני לא יכול להגיע לרמה גבוהה באימונים בגלל הכליות ?
טוב אחי אני יעשה בדיקות דם ואלך אליו עם התוצאות תודה אחילדעתי זה יכול להפריע באמת אם אתה לא רוצה לפגוע עוד בכליות
אבל שוב, מומלץ להתייעץ לגבי זה יותר עם הרופא המומחה שלך