הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חזרה לאימונים אחרי יומיים עם חום

amir610

משתמש קבוע
1,919
306
נק' מוניטין:
547
1,919
306
בשבת בערב ואתמול היה לי קצת חום (38), קמתי היום בבוקר בלי חום(קצת כאבי גרון בקטנה), האם זה בסדר להתאמן היום?

• פותח/ת השרשור
חזרתי מהרופאה עכשיו, אמנם אין חום אבל יש דלקת בגרון וקיבלתי אנטיביוטיקה , היא המליצה לא להתאמן עקב סיכון ללב, מישהו מכיר בעייתיות כזאת ?

לא יודע לגבי סיכון בלב, אבל כל עוד אתה על אנטיביוטיקה, זה סיכון לקריעת גיד
בנוסף אתה עדיין חולה ועדיין סיכון לכל הסובבים אותך, תישאר בבית

• פותח/ת השרשור
אני בסה"כ עם דלקת בגרון, זה לא מדבק באוויר ואני גם הולך לעבודה (אושר ע"י הרופאה).
מבחינתי אם אין לי חום אני יכול לתפקד כרגיל.
למה יש סיכון לקריעת גיד בזמן אנטיביוטיקה ?

כשאתה על אנטיביוטיקה הגוף חלש יותר, למה לא לנוח ולסיים את הטיפול?
לא יודע לגביי הלב, אבל שבוע מנוחה לא יכול להזיק יותר מידיי..

• פותח/ת השרשור
נמצא בחיטוב, גם ככה המשקלים כבר הולכים קשה ככה ששבוע מנוחה והמשקלים יצנחו בכלל, בחיטוב יהיה קשה עד בלתי אפשרי לעלות שוב .

נמצא בחיטוב, גם ככה המשקלים כבר הולכים קשה ככה ששבוע מנוחה והמשקלים יצנחו בכלל, בחיטוב יהיה קשה עד בלתי אפשרי לעלות שוב .
תנסה להיות על ניטראלי בשבוע שבו אתה לא מתאמן, או לפחות בכמה ימים.

• פותח/ת השרשור
אם הסיבה למנוחה היא העובדה שהאנטיביוטיקה מחלישה את הגוף אז למה לא לעשות אימונים בעצימות יותר נמוכה ?

• פותח/ת השרשור
בקיצור הדלקת בגרון הזאת החזירה אותי כמה חודשים אחורה מבחינת משקלים...
אולי אנצל את הזמן לשפר טכניקה בסקוואט ולתקן את הבאט ווינק..

מה לגבי ריצה קלה ?, אפשרי ?

ריצה קלה ועבודה מינימלית אפשר ואפילו מומלץ
אבל שוב, תעשה את זה בבית כי זה כן מדבק

ריצה קלה ועבודה מינימלית אפשר ואפילו מומלץ
אבל שוב, תעשה את זה בבית כי זה כן מדבק
דווקא ריצה הכי פחות מומלץ לבצע כשיש חום. החום משבש את תחושת החום של הגוף וזה בעייתי. רוב מקרי המוות במרוצים היו בגלל רצים שרצו חולים

• פותח/ת השרשור
אין לי חום, היה בשבת ואתמול, היום כבר אין חום וחשבתי לרוץ מחר חצי שעה בעצימות קלה-בינונית (9-10 קמ"ש).
כשיש לי חום אני לא מסוגל ללכת אז בטח שלא לרוץ...

דווקא ריצה הכי פחות מומלץ לבצע כשיש חום. החום משבש את תחושת החום של הגוף וזה בעייתי. רוב מקרי המוות במרוצים היו בגלל רצים שרצו חולים
לא אמרתי ריצה רצינית, אולי איזה רבע שעה ריצה קלה, קצת להזרים דם ולהגביר את פעילות מערכת החיסון

• פותח/ת השרשור
יש טוויסט בעלילה, תוצאות משטח גרון מראות שאין חיידק ולא צריך אנטיביוטיקה, מה שכן הגרון עדיין כואב ואני לא מרגיש בשיאי אבל נראה לי שאחזור להתאמן היום אחרי שדילגתי על אימוני יום ראשון ושני.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית