הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מאיפה להתחיל

ShadyBaby

משתמש מתחיל
129
11
נק' מוניטין:
11
129
11
היי אני השתחררתי מהצבא לפני 4 חודשים, התגייסתי במשקל 118 ואחרי שנה וחצי הייתי משקל 84 בגובה 1.73. ככה שירדתי 34 ק"ג ופשוט נתקעתי. לרגע לא הפסקתי לנסות להוריד, פשוט הייתי תקוע.
מהצבא השתחררתי במשקל 87 וזה המשקל גם היום 4 חודש אחרי שחרור.
הירידה לא הייתי מושלמת, איבדתי הרבה שריר כנראה כי הידיים שלי ממש רזות ויש כרס ורגלים עבות. אני רוצה להגיע למשקל 70-72 לפני שאני מתחיל להעלות במשרל כדי לפתוח את השריר
אני קורא המון מאמרים ואני נורא מבולבל.

דבר ראשון אני יודע זה לבנות תפריט תזונה בגרעון של 300 כדי שהגוף לא ירגיש מזועזע.

בגלל שיש לי עוד הרבה יחסית להוריד אז אני רוצה לשמור את הקלף של האירובי לשלבים מתקדמים יותר.
חוץ מתפריט מה מומלץ לעשות? אימוני כוח? יש טעם להירשם למכון בשלב הזה?

ובכללי מה הצעדים שאני צריך לעשות?
לא מבקש שתאכילו אותי בכפית ותבנו לי תוכנית אימונים אישית. אבל ציון השלבים כמו לבנות תפריט מאוד יעזרו, תודה רבה.

חוץ מהגירעון הקלורי, אתה צריך לחתוך את כל הג׳אנק מהתפריט, קשה להגיע למשקלים האלה בלי ג׳אנק
בנוסף מאוד מומלץ ללכת לחדר כושר ולעבוד הרבה על תרגילים מורכבים, זה יעלה מאוד את קצב חילוף החומרים שלך ויעזור לך להרזות
אירובי אתה יכול להוסיף לפי מתי יש לך זמן, אבל זה לא הכרחי בשלב שלך

קודם כל תקרא את זה:
המדריך השלם להורדת השומן וחיטוב הגוף - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף
יש טעם להירשם למכון בשלב הזה?
כן. יעזור לך לשמור על מסת השריר הקיימת, ואולי לבנות קצת מסת שריר חדשה בתקופה הזאת.
ובכללי מה הצעדים שאני צריך לעשות?
לבנות תפריט, להירשם למכון כושר, לקחת תכנית אימונים מתאימה, להתאמן.

Back
למעלה תחתית