ייעוץ כמה טיפים לבנץ'

TylerDurdenXx

משתמש פעיל
565
265
נק' מוניטין:
309
565
265
אשמח אם אוכל לקבל מכם כמה טיפים לבנץ', אני מתאמן מתחיל ומתקדם במשקלים ברוב התרגילים ובעיקר בסקוואט, אך כנראה שלחיצות זה פחות הצד החזק שלי ואני משתדל להתקדם גם בהם במשקלים מאימון לאימון, כרגע אני לוחץ 15 בכל צד 3X5 (הייתי תקוע ב13.5 כל צד בערך שבוע שלם אבל בסוף הצלחתי, כרגע אני לא מצליח לעלות ל16, המטרה שלי ללחוץ 20 בכל צד כמה שיותר מהר).

אשמח מכם לכמה טיפים בנוגע לכטניקה, או דברים שבכללי יעזרו לי ללחוץ יותר משקל ולהתקדם.

אחיזה רחבה במוט גורמת לעומס על הכתפיים או שהיא גורמת לטווח תנועה להיות קצר יותר ובכך זה עוזר?

אני מנסה להכנס ל"לג דרייב", אשמח גם לקבל טיפים לגבי זה איך לעשות את זה מושלם.

אשמח אם אוכל לקבל מכם כמה טיפים לבנץ', אני מתאמן מתחיל ומתקדם במשקלים ברוב התרגילים ובעיקר בסקוואט, אך כנראה שלחיצות זה פחות הצד החזק שלי ואני משתדל להתקדם גם בהם במשקלים מאימון לאימון, כרגע אני לוחץ 15 בכל צד 3X5 (הייתי תקוע ב13.5 כל צד בערך שבוע שלם אבל בסוף הצלחתי, כרגע אני לא מצליח לעלות ל16, המטרה שלי ללחוץ 20 בכל צד כמה שיותר מהר).

אשמח מכם לכמה טיפים בנוגע לכטניקה, או דברים שבכללי יעזרו לי ללחוץ יותר משקל ולהתקדם.

אחיזה רחבה במוט גורמת לעומס על הכתפיים או שהיא גורמת לטווח תנועה להיות קצר יותר ובכך זה עוזר?

אני מנסה להכנס ל"לג דרייב", אשמח גם לקבל טיפים לגבי זה איך לעשות את זה מושלם.

דגשים ללחיצת חזה בחדר הכושר - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף

משהו שלי ממש עוזר זה שיש מישהו מאחורי ורק נוגע במוט בלי לעזור בחזרות האחרונות, פסיכולוגית זה גורם לך שיש מישהו שעוזר לך ואתה נותן הכל ומצליח
מה המשקל עבודה של בבנץ'?

נערך לאחרונה:
תוריד משקל ל7.5 בכל צד ותעלה 1.25 בכל אימון, כשתגיע ל15 שוב סביר שתוכל ללחוץ כבר 20 .

• פותח/ת השרשור

קראתי את זה קרוב ל15 פעם, נהיה קצת מציק שאתם חושבים שכל מי שפותח אשכול הוא איזה טמבל שלא קרא לפני, אז כן קראתי לפני וקראתי גם את כל המאמר הראשי על הלחיצת חזה.

פתחתי את האשכול לא סתם, פתחתי לקבל טיפים ממקור אישי מניסיון של אנשים כאן אנשים שאולי עברו גם קושי בלחיצות בהתחלה כמו שאני עובר.

תודה בכל מקרה.

תוריד משקל ל7.5 בכל צד ותעלה 1.25 בכל אימון, כשתגיע ל15 שוב סביר שתוכל ללחוץ כבר 20 .

מז"א? לעשות ריסט ל7.5 אוקיי אבל איך זה יגרום לזה שאני לא אתקע ב15 שוב? גם עכשיו משהתחלתי להתאמן הייתי מעלה ב1.25 עד שנתקעתי ב12.5 3X8 ואז הורדתי ל5 חזרות אז העלתי ל13 קילו, ואז נתקעתי שוב במשך שבוע, ורק עכשיו אני לוחץ 15 כל צד ותקוע 2 אימונים על המשקל הזה.

נהיה קצת מציק שאתם חושבים שכל מי שפותח אשכול הוא איזה טמבל שלא קרא לפני, אז כן קראתי לפני וקראתי גם את כל המאמר הראשי על הלחיצת חזה.
אף אחד לא חושב ככה, בטח שלא אני.
פשוט זה משהו ששווה לציין, כך שאם הייתי יודע שקראת יכלתי להתייחס אחרת לשרשור.

מז"א? לעשות ריסט ל7.5 אוקיי אבל איך זה יגרום לזה שאני לא אתקע ב15 שוב? גם עכשיו משהתחלתי להתאמן הייתי מעלה ב1.25 עד שנתקעתי ב12.5 3X8 ואז הורדתי ל5 חזרות אז העלתי ל13 קילו, ואז נתקעתי שוב במשך שבוע, ורק עכשיו אני לוחץ 15 כל צד ותקוע 2 אימונים על המשקל הזה.
תנסה, רוב הסיכויים שזה יעבוד כמו קסם, תאמין לי מהנסיון שלי על עצמי ועל אנשים שאימנתי. פיתוח כוח תלוי בהתחלה יותר בשינוי במשקל מאימון לאימון ופחות בסך כל העומס. אם תשאר כרגע ב15 לכמה אימונים אתה תתקדם לאט מאוד או תתקע.

• פותח/ת השרשור
משהו שלי ממש עוזר זה שיש מישהו מאחורי ורק נוגע במוט בלי לעזור בחזרות האחרונות, פסיכולוגית זה גורם לך שיש מישהו שעוזר לך ואתה נותן הכל ומצליח
מה המשקל עבודה של בבנץ'?

15 כל צד כרגע.

אף אחד לא חושב ככה, בטח שלא אני.
פשוט זה משהו ששווה לציין, כך שאם הייתי יודע שקראת יכלתי להתייחס אחרת לשרשור.

מצטער ככה הרגשתי, אני אשמח אם יש לך כמה טיפים ממקור אישי לתת לי.

תנסה, רוב הסיכויים שזה יעבוד כמו קסם, תאמין לי מהנסיון שלי על עצמי ועל אנשים שאימנתי. פיתוח כוח תלוי בהתחלה יותר בשינוי במשקל מאימון לאימון ופחות בסך כל העומס. אם תשאר כרגע ב15 לכמה אימונים אתה תתקדם לאט מאוד או תתקע.

אוקיי בסדר גמור תודה רבה על ההמלצה, אני באמת לא רוצה להשאר תקוע כלכך הרבה זמן על 15 וגם אם אעבור את ה15 לא רוצה להתקע על ה16 את אותה תקופה שנתקעתי על ה13.5.

הסיבה ששאלתי אותך איך זה יעזור זה בגלל שבהתחלה גם הוספתי 1.25 כל אימון כמו שאמרתי לך, ודרך אגב עוד פרט קטן: בהתחלה הייתי עושה 8 חזרות בכל סט, שנתקעתי ב12.5 כל צד אז הורדתי ל5 חזרות. ואז נתקעתי ב13.5 כל צד למשך שבוע, והיום אני על 15 כל צד כמו שאמרתי לך. תקוע כבר 2 אימונים.

מצטער ככה הרגשתי, אני אשמח אם יש לך כמה טיפים ממקור אישי לתת לי.
קודם כל צריך לדעת את התבנית המלאה של התוכנית שלך.
שנית, אם אתה תקוע ואוכל\ישן מספיק אולי יש ליקוי בטכניקה?

בעניין הלג דרייב, יצא לך לראות את הסרטון של אלן ת'רל בנושא? הוא מעולה

מה המשקל עבודה של בבנץ'?

באמת צריך "לעמוד" בצורה הזאת ברגליים שהעקב שלו באוויר?
בסרטון של ריפטו לדוגמה, הוא אומר שצריך להיות עם כפות הרגליים על הרצפה ולדחוף מהעקב.

בסרטון של ריפטו לדוגמה, הוא אומר שצריך להיות עם כפות הרגליים על הרצפה ולדחוף מהעקב.
זה איך שנוח לך, חלק שמים את כל כף הרגל על הרצפה וחלק שמים עם העקב באוויר.
אתה לא דוחף מהעקב, אתה פשוט מדמיין שאתה דוחף את הספסל אחורה עם הרגליים, זה לג דרייב.

אין חובה, העיקר שפלג הגוף התחתון יהיה מכווץ.
יש איגודים מסויימים בתחרויות PL (אני כמעט בטוח) שמחייבים כף רגל מלאה.. אבל מעבר לזה, תעבוד איך שאתה רוצה.

בוא נתחיל בכך שתכתוב את התכנית שלך,מ.ג וגובה וגם תצלם סרטון טכניקה אם תרצה עזרה בפגם טכני כלשהו.

קראתי את זה קרוב ל15 פעם, נהיה קצת מציק שאתם חושבים שכל מי שפותח אשכול הוא איזה טמבל שלא קרא לפני, אז כן קראתי לפני וקראתי גם את כל המאמר הראשי על הלחיצת חזה.

פתחתי את האשכול לא סתם, פתחתי לקבל טיפים ממקור אישי מניסיון של אנשים כאן אנשים שאולי עברו גם קושי בלחיצות בהתחלה כמו שאני עובר.

תודה בכל מקרה.

אז יהיה קצת מציק כשרוב האנשים באמת לא קוראים דקה ורוב הבעיות שלהן מוסברות במאמרים בפורטל.
לא יודע למה נעלבת כל כך מקישור.

מה המשקל עבודה של בבנץ'?

הוא עוזר... אם זה עוזר לך אז הוא מרים לך חלק מהמשקל

הוא עוזר... אם זה עוזר לך אז הוא מרים לך חלק מהמשקל
הוא לא עוזר כמו שאני לא עוזר לו.. ועובדה שזה עובד
שנשאר לו חזרה אחרונה ואני רואה שקשה לו אני רק מחזיק את המוט והוא מצליח, פסכולוגית כנראה

הוא לא עוזר כמו שאני לא עוזר לו.. ועובדה שזה עובד
שנשאר לו חזרה אחרונה ואני רואה שקשה לו אני רק מחזיק את המוט והוא מצליח, פסכולוגית כנראה
זאת לא דרך לעבוד.
לא נוגעים במוט, אלא אם אין דופק וחייבים.

זאת לא דרך לעבוד.
לא נוגעים במוט, אלא אם אין דופק וחייבים.
זאת הדרך שלי ובלי זה אני חושב שלא הייתי מצליח.
תעשה מה שאתה רוצה זה רק נותן תחושת בטחון במיוחד שאין כלוב בחדר כושר ואתה עושה חופשי ממש ואם יש כשל אז..

זאת הדרך שלי ובלי זה אני חושב שלא הייתי מצליח.
תעשה מה שאתה רוצה זה רק נותן תחושת בטחון במיוחד שאין כלוב בחדר כושר ואתה עושה חופשי ממש ואם יש כשל אז..

הדרך שלך היא הדרך של רוב המתאמנים במכון,עם הספוטר שעושה חתירה אנכית ודופק להם בסוף "הכל אתה גבר",כשאתה נוגע אתה כן מרים,גם אם זה חצי קילו או קילו(שזה אגב רוב הפקטור בכשלים)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית