הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כמה טיפים לבנץ'

TylerDurdenXx

משתמש פעיל
565
265
נק' מוניטין:
309
565
265
אשמח אם אוכל לקבל מכם כמה טיפים לבנץ', אני מתאמן מתחיל ומתקדם במשקלים ברוב התרגילים ובעיקר בסקוואט, אך כנראה שלחיצות זה פחות הצד החזק שלי ואני משתדל להתקדם גם בהם במשקלים מאימון לאימון, כרגע אני לוחץ 15 בכל צד 3X5 (הייתי תקוע ב13.5 כל צד בערך שבוע שלם אבל בסוף הצלחתי, כרגע אני לא מצליח לעלות ל16, המטרה שלי ללחוץ 20 בכל צד כמה שיותר מהר).

אשמח מכם לכמה טיפים בנוגע לכטניקה, או דברים שבכללי יעזרו לי ללחוץ יותר משקל ולהתקדם.

אחיזה רחבה במוט גורמת לעומס על הכתפיים או שהיא גורמת לטווח תנועה להיות קצר יותר ובכך זה עוזר?

אני מנסה להכנס ל"לג דרייב", אשמח גם לקבל טיפים לגבי זה איך לעשות את זה מושלם.

הדרך שלך היא הדרך של רוב המתאמנים במכון,עם הספוטר שעושה חתירה אנכית ודופק להם בסוף "הכל אתה גבר",כשאתה נוגע אתה כן מרים,גם אם זה חצי קילו או קילו(שזה אגב רוב הפקטור בכשלים)
אחי מי שעוזר לי זה חבר שמתאמן איתי ובכוונה אני אומר לו לעמוד מקדימה בצד אליי ולא מאחורה שגם אם ירצה לעזור יותר מידי לא יוכל ושגם לא יחזיק מלמטה אלא מלמעלה והוא לא עוזר סמוך עליי, כמו שאני לא עוזר לו רק שם ידיים (אולי מוסיף משקל אם אתה כבר בקטע כזה)

אחי מי שעוזר לי זה חבר שמתאמן איתי ובכוונה אני אומר לו לעמוד מקדימה בצד אליי ולא מאחורה שגם אם ירצה לעזור יותר מידי לא יוכל ושגם לא יחזיק מלמטה אלא מלמעלה והוא לא עוזר סמוך עליי, כמו שאני לא עוזר לו רק שם ידיים (אולי מוסיף משקל אם אתה כבר בקטע כזה)

אין אופציה הגיונית שתוכל להוסיף ללו משקל,אם כבר אתה בקטע של היגיון.
לא משנה אם מי שעוזר לך זה גם הכפיל שלך/אבא/אח/חבר/החתול של השכנה,כשאתה נוגע=זו לא חזרה שלו. וגם מקדימה/מהצד/מאחורה/מתחתיו/אצל השכנה עם הבורקסים אפשר להרים משקל ולעזור יותר "מדי" (כל סוג של עזרה שהוא לא במצב כשל היא יותר מדי)

אין אופציה הגיונית שתוכל להוסיף ללו משקל,אם כבר אתה בקטע של היגיון.
לא משנה אם מי שעוזר לך זה גם הכפיל שלך/אבא/אח/חבר/החתול של השכנה,כשאתה נוגע=זו לא חזרה שלו. וגם מקדימה/מהצד/מאחורה/מתחתיו/אצל השכנה עם הבורקסים אפשר להרים משקל ולעזור יותר "מדי" (כל סוג של עזרה שהוא לא במצב כשל היא יותר מדי)
אתה רציני? אם אני מפעיל התנגדות נגדו זה יוסיף לו משקל והוא לא יצליח ללחוץ.
ואני מאמין שאם הוא לא היה "עוזר" הייתי מגיע לכשל ולא הייתי פה בפורום מתכתב איתך עכשיו

אתה רציני? אם אני מפעיל התנגדות נגדו זה יוסיף לו משקל והוא לא יצליח ללחוץ.
אתה שם לו ידיים מעל המוט ומפעיל התנגדות? 😲
לא הייתי קורא לך ספוטר, יותר כמו מוציא להורג.

אתה שם לו ידיים מעל המוט ומפעיל התנגדות? 😲
לא הייתי קורא לך ספוטר, יותר כמו מוציא להורג.
חחחח לא הוא כתב "אין אופציה הגיונית שתוכל להוסיף ללו משקל,אם כבר אתה בקטע של היגיון."
אז הסברתי לו דרך אחת שזה אפשרי והגיוני..

חחחח לא הוא כתב "אין אופציה הגיונית שתוכל להוסיף ללו משקל,אם כבר אתה בקטע של היגיון."
פשוט תגיד שבחזרות האחרונות הספוטר עוזר לך ותגמור עם זה...

אחי אם הוא היה עוזר הייתי אומר לא אכפת לי להגיד אבל הוא לא עוזר וגם אני לא עוזר לא זה אני יכול להגיד לך ב100 אחוז
פסכולוגית רק שאני אומר לו יאללה אחרון שקשה לו ונוגע במוט ישר הוא מרים.

הסברת לי איך להיות מפגר,לא ספוטר.

לא אחי מה יש לך זה הכל אני,הוא מייצב.

הסברת לי איך להיות מפגר,לא ספוטר.

לא אחי מה יש לך זה הכל אני,הוא מייצב.
כן הוא מייצב אחי..
בן כמה אתה בכלל?
עוד משהו ששחכתי הספוטר שלי לוחץ 40 קילו ואני 85 לא מאמין שהוא יכול לעזור כל כך..

עוד משהו ששחכתי הספוטר שלי לוחץ 40 קילו ואני 85 לא מאמין שהוא יכול לעזור כל כך..
לא צריך לעזור הרבה כשנתקעים, מספיק שמפעילים מומנט קטן וזה יכול להוסיף כמה קילוגרמים בכיף.

כן הוא מייצב אחי..
בן כמה אתה בכלל?

הגיל שלי משנה בעובדה שאתה טועה?
בבנץ הספוטר הכי טוב שהיה לי היה בן 10 שלא יכול ללחוץ 20,מה הקשר פה?
מספיק שירים חצי קילו ואתה עובר את הנקודה בין כשל ללא כשל.

הגיל שלי משנה בעובדה שאתה טועה?
בבנץ הספוטר הכי טוב שהיה לי היה בן 10 שלא יכול ללחוץ 20,מה הקשר פה?
מספיק שירים חצי קילו ואתה עובר את הנקודה בין כשל ללא כשל.
יכול להבטיח לך שהוא מרים מקסימום חצי קילו אם לא כלום אפילו שזה לא משנה בהתחשב שאני עולה ב2.5 קילו כל פעם
ובקשר לגיל בן כמה אתה וכמה אתה לוחץ?

יכול להבטיח לך שהוא מרים מקסימום חצי קילו אם לא כלום אפילו שזה לא משנה בהתחשב שאני עולה ב2.5 קילו כל פעם
ובקשר לגיל בן כמה אתה וכמה אתה לוחץ?

לא לוחץ,רע לברכיים...
יש לי לוג אם בא לך לראות

טוב חדל עם מלחמת האגו.
זה לא רלוונטי מי מרים כמה, כל אחד זכאי לתת את הדעה שלו ולקבל ביקורת חזרה.

ולצורך העניין, האוגר לחץ 115 לחזרה.

• פותח/ת השרשור
קודם כל צריך לדעת את התבנית המלאה של התוכנית שלך.
שנית, אם אתה תקוע ואוכל\ישן מספיק אולי יש ליקוי בטכניקה?

בעניין הלג דרייב, יצא לך לראות את הסרטון של אלן ת'רל בנושא? הוא מעולה

תוכנית FBW אבל החל מיום ראשון אני עובר לAB, אני אוכל מספיק וישן מספיק בוודאות. לגבי התזונה אני אוכל 650 קלוריות מעל המאזן.

תוכנית FBW אבל החל מיום ראשון אני עובר לAB, אני אוכל מספיק וישן מספיק בוודאות. לגבי התזונה אני אוכל 650 קלוריות מעל המאזן.

ביקשנו פירוט של התכנית,משמע לכתוב פה את התרגילים,כמות הסטים והחזרות

• פותח/ת השרשור
ביקשנו פירוט של התכנית,משמע לכתוב פה את התרגילים,כמות הסטים והחזרות

סקוואט 3X5
בנץ' 3X5
מתח 3X6
לחיצת כתפיים 3X8
מקבילים 3X6
יד קידמית 2X10

סתם שאלה, איך הפירוט של התוכנית תעזור לך לתת לי עצות בנוגע לבנץ'? ביקשתי עצות בקשר לטכניקה, טיפים ממקור אישי מאנשים שהתקשו בלחיצות בתחילת דרכם ומה עזר להם להשתפר.

סקוואט 3X5
בנץ' 3X5
מתח 3X6
לחיצת כתפיים 3X8
מקבילים 3X6
יד קידמית 2X10

סתם שאלה, איך הפירוט של התוכנית תעזור לך לתת לי עצות בנוגע לבנץ'? ביקשתי עצות בקשר לטכניקה, טיפים ממקור אישי מאנשים שהתקשו בלחיצות בתחילת דרכם ומה עזר להם להשתפר.

לראות האם התכנון לקוי והאם יש נפח מוגזם שחסר טעם.
איך ניתן לך עצות לגבי טכניקה בלי לראות את הטכניקה שלך?
מה המ.ג והגובה?

• פותח/ת השרשור
לראות האם התכנון לקוי והאם יש נפח מוגזם שחסר טעם.
איך ניתן לך עצות לגבי טכניקה בלי לראות את הטכניקה שלך?
מה המ.ג והגובה?

משקל 61, גובה 1.70.

מיום ראשון אני עובר לתוכנית AB דרך אגב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית