הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ Sabo deadlift shoes

Reflector

משתמש מתחיל
10
1
נק' מוניטין:
1
10
1
למישהו יש ניסיון אישי עם הנעל הזאת?
או יכול להמליץ על נעל אחרת לדדליפט בלבד (לא אולסטאר ולא סליפרס)

יש לי תיק קיטבג ענק עם מגבת, חגורה, נעלי ריצה, נעלי ליפטינג, מפתחות, בגדי אימון, בקבוק מגנזיום נוזלי.
למה אתה שם נעלי ריצה בפנים? לך איתם למכון ותחליף שם לנעלי משקולות וההיפך.
מפתחות זה לא באמת פקטור.. גם בגדי אימון לא.. גם מגזיום נוזלי קטן לא.

לא מדמיין את עצמי מכניס לתיק עוד זוג נעליים אלא אם הן ממש קטנות כמו סליפרס או הכי הרבה אולסטאר.
אז באסה בשבילך 😃
אני הייתי מחפש איך לדחוף עוד נעליים.

למה אתה שם נעלי ריצה בפנים? לך איתם למכון ותחליף שם לנעלי משקולות וההיפך.
מפתחות זה לא באמת פקטור.. גם בגדי אימון לא.. גם מגזיום נוזלי קטן לא.

מה ז"א למה ? אחרי שאני מסיים כוח קופץ על ההליכון ורץ עים נעלי ריצה אחרי שהחלפתי את הנעלי ליפטינג(עדיין לא מאמין שיש אצלי אידיוט אחד שרץ עם הפאוורליפט על ההליכון, אני רק מדבר על זה עכשיו אתכם ואני מתעצבן).

אז באסה בשבילך 😃
אני הייתי מחפש איך לדחוף עוד נעליים.

הזכרת לי את הסרטון של דום מה-Bro Science על ליפטרים שהם באים למכון עם מזוודה של דברים

רוצה שיהיה לי קל לא סתם להעמיס דברים.
הסאבו דדליפט לא תופסות יותר מקום מאולסטאר.
בכל מקרה אם נוח לך סליפרס אז אין באמת סיבה לקנות.

ת'אמת שלא ניסיתי סליפרס אז אני לא יודע...

הם אמרו לי שזה בדיוק אותם דגמים פשוט עם כיתוב של powermens (אולי פרסום או משהו).
אז אולי יצא פשוט דגם חדש יותר ל Winner באופן כללי. כי מה שמדדתי בחנות שלא אציין את שמה היו עם סוליה חומה עם פס, ואלה שקיבלתי מפאוורמנס הן עם עם סוליה לבנה.

נערך לאחרונה:
יש לי אותם חודשיים בערך, עשיתי גם סומו וגם קלאסי במשקלים כבדים(בשבילי), והם פשוט מדהימות. אי אפשר להשוות אותם ללעשות יחף זה הרגשה שונה לגמרי. סליפרס לא ניסיתי.

יש לי אותם חודשיים בערך, עשיתי גם סומו וגם קלאסי במשקלים כבדים(בשבילי), והם פשוט מדהימות. אי אפשר להשוות אותם ללעשות יחף זה הרגשה שונה לגמרי. סליפרס לא ניסיתי.
יש לך אולסטאר במקרה? אם כן, מה היחס בין המידות? תודה מראש!

מצוין, גם לי יש אותן. אז מה היחס בין המידות? כלומר להזמין מידה אחת פחות או יותר מהפאוורליפט? תודה!
יש לי 9.5 אמריקאי פאוורליפט, והסאבו הם 44 ישראלי והם גדולות. זאת אומרת הייתי צריך איזה 43 סאבו.
עריכה: טעיתי, הסאבו שלי 43 והן גדולות, לכן אני 42 בסאבו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית