עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
למה אתה שם נעלי ריצה בפנים? לך איתם למכון ותחליף שם לנעלי משקולות וההיפך.יש לי תיק קיטבג ענק עם מגבת, חגורה, נעלי ריצה, נעלי ליפטינג, מפתחות, בגדי אימון, בקבוק מגנזיום נוזלי.
אז באסה בשבילך 😃לא מדמיין את עצמי מכניס לתיק עוד זוג נעליים אלא אם הן ממש קטנות כמו סליפרס או הכי הרבה אולסטאר.
למה אתה שם נעלי ריצה בפנים? לך איתם למכון ותחליף שם לנעלי משקולות וההיפך.
מפתחות זה לא באמת פקטור.. גם בגדי אימון לא.. גם מגזיום נוזלי קטן לא.
אז באסה בשבילך 😃
אני הייתי מחפש איך לדחוף עוד נעליים.
הסאבו דדליפט לא תופסות יותר מקום מאולסטאר.
בכל מקרה אם נוח לך סליפרס אז אין באמת סיבה לקנות.
מה ז"א למה ?
לך איתם למכון
אז אולי יצא פשוט דגם חדש יותר ל Winner באופן כללי. כי מה שמדדתי בחנות שלא אציין את שמה היו עם סוליה חומה עם פס, ואלה שקיבלתי מפאוורמנס הן עם עם סוליה לבנה.הם אמרו לי שזה בדיוק אותם דגמים פשוט עם כיתוב של powermens (אולי פרסום או משהו).
כפכפים*מה רע בקפקפים?
יש לך אולסטאר במקרה? אם כן, מה היחס בין המידות? תודה מראש!יש לי אותם חודשיים בערך, עשיתי גם סומו וגם קלאסי במשקלים כבדים(בשבילי), והם פשוט מדהימות. אי אפשר להשוות אותם ללעשות יחף זה הרגשה שונה לגמרי. סליפרס לא ניסיתי.
אין לי אולסטאר יש לי פאוורליפט אם זה עוזר..יש לך אולסטאר במקרה? אם כן, מה היחס בין המידות? תודה מראש!
מצוין, גם לי יש אותן. אז מה היחס בין המידות? כלומר להזמין מידה אחת פחות או יותר מהפאוורליפט? תודה!אין לי אולסטאר יש לי פאוורליפט אם זה עוזר..
יש לי 9.5 אמריקאי פאוורליפט, והסאבו הם 44 ישראלי והם גדולות. זאת אומרת הייתי צריך איזה 43 סאבו.מצוין, גם לי יש אותן. אז מה היחס בין המידות? כלומר להזמין מידה אחת פחות או יותר מהפאוורליפט? תודה!
הבנתי, תודה רבה!יש לי 9.5 אמריקאי פאוורליפט, והסאבו הם 44 ישראלי והם גדולות. זאת אומרת הייתי צריך איזה 43 סאבו.
עריכה: טעיתי, הסאבו שלי 43 והן גדולות, לכן אני 42 בסאבו.