הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בקע טבורי ממשקלים כבדים? (בן 15)

ליאב ינקו

משתמש מתחיל
7
0
נק' מוניטין:
0
7
0
אז ככה קודם כל אני אציין שאני בן 15, לפני 4 ימים עשיתי סקוואט 100 קילו לשלישייה, יום אחרי שעשיתי את זה הרגשתי כאבים בטבור (פופיק) והיום הלכתי לרופא והוא אמר שיש לי שם בקע הוא אמר שזה דבר מאוד מאוד שכיח ויש לזה ניתוח מאוד פשוט והוא גם הפנה אותי לאולטרסאונד והוא הסביר לנו איך זה קורה והוא אמר שדברים כאלו בדרך כלל קוראים מהרמת משקולות ודברים כאלו , אז אמרתי לו שאני מתאמן הרבה בחדר כושר והאם יש קשר ישיר לזה, אז הוא אמר שכן אז סיפרתי לו שאני נורא אוהב ליפטינג וסיפרתי לו על ''אימת ה100 קילו'' והוא ישר התחיל לבלבל לי את המוח על זה שלהרים 100 קילו זה מסוכן (נתפס חזק על ה100 קילו האלה כאילו אני עושה כל תרגיל אפשרי עם 100 קילו כולה סקוואט) ואז הוא התחיל לומר לי שאני לא אמור בכלל להרים 20 קילו ושלא לדבר על אבקות חלבון שהוא התחיל להטיף לי עליהן (שם כבר עצרתי אותו)..קיצור בסוף היום רציתי לשמוע האם הבקע הטבורי נובע ישירות מהחדר כושר ובמצב הנוכחי האם אני יכול להמשיך להתאמן בחדר כושר. אבא שלי כמו כל אבא פרימיטיבי בטוח שזה פוגע לי בגדילה (ברור שלא אבל זה לא קשור עכשיו) בכל מקרה אשמח לחוות דעת של מישהו שמבין ולא סתם לזרוק תשובות כי זה חשוב נורא אני נורא רוצה לדעת האם אני יכול להמשיך כבר להתאמן וגם האם צריך לעשות את הניתוח כי הרופא אמר שזה לא אמור להפריע לי בתפקוד היום יומי
תודה לעונים דרך אגב זה הסרטון של הסקוואט לאלה ממכם שתוהים אולי זה הטכניקה שעשתה את זה (הטכניקה בסדר גמור)

בקע טבורי נובע בצורה עקיפה מהמשקולות, הסיבה העיקרית היא כנראה בעיה אנטומית מולדת שהפכה את הבטן הקדמית שלך לחלשה יחסית מבחינה מבנית
הרופא שלך לא מבין בספורט יותר מדי, לך למישהו שמבין יותר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית