הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ דחוף עזרה - התנפחות מהזרקה

סתמישהו

משתמש מתחיל
264
17
נק' מוניטין:
22
264
17
אוניברסיטת ת"א
שלום לכולם,
הבוקר הזרקתי (זריקה שלישית) טרן 1cc וסוסטנון 1.5cc. שמתי לב הרגע שכל הברך נפוחה ואדומה. מרגיש כאילו יש לי הצטברות של נוזלים במקום כמו בצקת כזו. מה נראה לכם הסיבה? חשוב לציין שאני מזריק כל פעם לאותו האיזור מבלי להחליף מיקום, זאת אומרת לשריר תפוס. הגיוני שזו הסיבה? ומתי זה אמור לרדת או מה אתם ממליצים לעשות, כי זה קצת מלחיץ העניין. תודה ויום טוב.
עזרהה .. מישהו?!?!

איזה חברה החומרים?
האם שני החומרים מוזרקים באותו המזרק?
האם טכניקת ההזרקה שלך נכונה? לאן בדיוק ברגל אתה מזריק?

כמובן ותמיד כדאי לחלק את ולעשות רוטציה בין אתרי ההזרקה המקובלים והנוחים (ישבן, כתף, רגל).

• פותח/ת השרשור
החברה מדיקל פארמה. מזריק לאמצע הרגל בצד (גם באמצע). ושני החומרים באותו המזרק. מזרק של 2.5

הייתי במיון עכשיו. אין זיהום אבל כנראה אלרגיה. אדמומיות בעור, האיזור חם, ובמקרה של נפיחות נוספת, חום והרגשה של חולי, לחזור בדחיפות עקב חשש לזיהום. מכיוון שזה סביב הברך, כאן נוצרת הבעיה.
קיבלתי אנטיביוטיקה למשך שבוע.

האם אני יכול לצרוך אנאבר יחד עם האנטיביוטיקה ולהמשיך להזריק במקום אחר? או לחכות שבוע, לראות שהנפיחות יורדת ורק אז להמשיך? מה אתם אומרים?
תודה שוב, וחג שמח.

אלי אתה רגיש לשמן של החומרים
אתה יכול לנסות להזריק לאתר אחר ולבדוק מה ההתפתחות
ואל תיקח אנאבר יחד עם אנטיביוטיקה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית