הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ הפסקתי לקחת קריאטין

kobikoba

משתמש מתחיל
207
3
נק' מוניטין:
101
207
3
אנרג'י קלאב
לקחתי קריאטין במשך כמה חודשים.
עד לפני כמה ימים הייתי משהוא כמו 108 קילו.
ואז התחלתי לרדת במשקל בלי שום סיבה, התפריט שלי נשאר בדיוק אותו הדבר, הכל אותו הדבר אפילו סדר היום אותו הדבר, הדבר היחידי שישתנה זה שבערך לפני 9 ימים הפסקתי לקחת קריאטין. אני לא מבין עם התפריט הזה הייתי עולה איזה קילו וחצי שתיים בחודש בלי יותר מדי בעיות ועכשיו אני יורד כבר איזה יום שלישי או רביעי ברציפות כל פעם שאני עולה על המשקל בבוקר איזה 250-300 גרם. האם הירידה הזאת במשקל (כשאני צריך לעלות) זה בגלל שלפני 9 ימים הפסקתי לקחת קריאטין האם זה הגיוני?

• פותח/ת השרשור
זה נפח מים מהקריאטין, הוא סופח מים
אבל לוקח לקריאטין איזה שבועיים שלוש באמת להתחיל להשפיע, זה הגיוני שאם לקחתי אותו כבר הרבה זמן והפסקתי לקחת אותו לפני 9 ימים המים ירדו כל כך מהר שב4 ימים האחרונים מאז שהתחלתי להרגיש את זה ירדתי משהוא כמו קילו+?

אמורים לקחת קריאטין כל יום כי כבר מהיום למחרת הרמות שלו בדם מתחילות לרדת

• פותח/ת השרשור
אמורים לקחת קריאטין כל יום כי כבר מהיום למחרת הרמות שלו בדם מתחילות לרדת
מן הסתם אבל זה מגיע לכמות מסוימת בדם
לא חשבתי שיראו שינוי כל כך מהר היו פעמים שפספסתי בטעות יומיים שלוש ולא היה שום הבדל אבל עכשיו פשוט וואו...

מן הסתם אבל זה מגיע לכמות מסוימת בדם
לא חשבתי שיראו שינוי כל כך מהר היו פעמים שפספסתי בטעות יומיים שלוש ולא היה שום הבדל אבל עכשיו פשוט וואו...
אז כנראה שאצלך אחרי כמה ימים זה מתחיל ממש לרדת
אין שום הסבר אחר לדעתי אם זה הדבר היחיד שהשתנה

• פותח/ת השרשור
אז כנראה שאצלך אחרי כמה ימים זה מתחיל ממש לרדת
אין שום הסבר אחר לדעתי אם זה הדבר היחיד שהשתנה
תגיד לי משהוא תכננתי לצאת לחיטוב בסוף החודש אבל אם כבר אני יורד כל כל הרבה מים מהקריאטין אולי שווה לי להתחיל עכשיו חיטוב?

תגיד לי משהוא תכננתי לצאת לחיטוב בסוף החודש אבל אם כבר אני יורד כל כל הרבה מים מהקריאטין אולי שווה לי להתחיל עכשיו חיטוב?
חיטוב תעשה רק אם אתה באמת צריך ויש לך אחוז שומן גבוה, אם לא אז אני לא חושב יש באמת סיבה
אבל אתה יכול להשתמש בירידה בנפח מים כמדד אמיתי יותר להאם אתה באמת צריך חיטוב

• פותח/ת השרשור
חיטוב תעשה רק אם אתה באמת צריך ויש לך אחוז שומן גבוה, אם לא אז אני לא חושב יש באמת סיבה
אבל אתה יכול להשתמש בירידה בנפח מים כמדד אמיתי יותר להאם אתה באמת צריך חיטוב
אני 108 קילו אם לא הייתי צריך חיטוב תאמין לי שהייתי מאוד מאוד שמח יודע מה עזוב שמח אם הייתי 108 קילו עם אחוז שומן מספיק נמוך כדי שאני יוכל לוותר על חיטוב אני הייתי הולך להתחרות וגם הייתי מנצח בקטגוריית נוער... אבל אם להיות אמיתי מה אתה חושב? במילא בתכנון יש לי חיטוב בסוף מרץ תחילת אפריל אם כבר אני ירדתי נוזלים מהקריאטין אולי כבר לצאת עכשיו? רציתי לחכות עוד קצת כדי לעשות משקלי שיא ולעשות מדידות ולקחת כמה תמונות אבל אם כבר ירדתי ואני ימשיך לרדת מהקריאטין אז לא יודע כבר מה לעשות

אני 108 קילו אם לא הייתי צריך חיטוב תאמין לי שהייתי מאוד מאוד שמח יודע מה עזוב שמח אם הייתי 108 קילו עם אחוז שומן מספיק נמוך כדי שאני יוכל לוותר על חיטוב אני הייתי הולך להתחרות וגם הייתי מנצח בקטגוריית נוער... אבל אם להיות אמיתי מה אתה חושב? במילא בתכנון יש לי חיטוב בסוף מרץ תחילת אפריל אם כבר אני ירדתי נוזלים מהקריאטין אולי כבר לצאת עכשיו? רציתי לחכות עוד קצת כדי לעשות משקלי שיא ולעשות מדידות ולקחת כמה תמונות אבל אם כבר ירדתי ואני ימשיך לרדת מהקריאטין אז לא יודע כבר מה לעשות
אתה לא הולך לרגת עוד הרבה אם בכלל, זו כמות מים מאוד ספציפית שאתה מאבד
אבל אם אתה רוצה לנצל את ההזדמנות אז אתה יכול כבר להתחיל חיטוב

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית