הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון titan yellow jacket knee sleevs - הדור הבא של השרוולים

• פותח/ת השרשור DarY
  • פורסם בתאריך

DarY

משתמש משקיע
3,705
2,496
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
16,104
3,705
2,496
ובכן, רכשתי השבוע את השרוולים החדשים של טיטן , הישר מטיטן ישראל.

אני רוצה להגיד שאני נורא מרוצה מהם ,היום עשיתי איתם אימון ראשון ובהחלט התאהבתי בשרוול , שונה לגמרי מכל דבר אחר שאני מכיר .

בהתחלה מביקורות באינטרנט קראתי שהשרוול מדהים אבל בתור אחד שיש לו את השרוול הישן של טיטאן לא תיארתי לעצמי כמה שההבדל משמעותי.

היום שמתי אותם לראשונה , ונתתי לפי התוכנית שיא חדש(עלה בדיוק כמצופה) עם השרוול והרגיש מאוד יציב חזק ונוח.

לכל מי שהתלבט האם כדאי והאם ההבדל בין השרוול הישן לחדש שווה את זה, אז כן שווה כל שקל.

בהחלט ממליץ

בקרוב סרטון של השיא החדש.

ובכן, רכשתי השבוע את השרוולים החדשים של טיטן , הישר מטיטן ישראל.

אני רוצה להגיד שאני נורא מרוצה מהם ,היום עשיתי איתם אימון ראשון ובהחלט התאהבתי בשרוול , שונה לגמרי מכל דבר אחר שאני מכיר .

בהתחלה מביקורות באינטרנט קראתי שהשרוול מדהים אבל בתור אחד שיש לו את השרוול הישן של טיטאן לא תיארתי לעצמי כמה שההבדל משמעותי.

היום שמתי אותם לראשונה , ונתתי לפי התוכנית שיא חדש(עלה בדיוק כמצופה) עם השרוול והרגיש מאוד יציב חזק ונוח.

לכל מי שהתלבט האם כדאי והאם ההבדל בין השרוול הישן לחדש שווה את זה, אז כן שווה כל שקל.

בהחלט ממליץ

בקרוב סרטון של השיא החדש.
אתה מרגיש שהשרוולים מוסיפים לך משקל למוט?

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
מזכיר לי שהתאהבתי בנערת ליווי...

בקיצור,תתחדש דאאררר
תודה נסיך

אתה מרגיש שהשרוולים מוסיפים לך משקל למוט?

קשה לאמר הם בהחלט מרגישים יציבין ומאסיבים

מה שונה בהם מהדור הקודם?
כמו שכתבתי, הם יותר יציבים וחזקים, מרגיש תמיכה מעולה סביב הברך.

לגבי מה שונה מבחינת יצור המוצר אני לא יודע כל כך .

עוד לא יצא לי להעלות פוסט מסודר פה אבל אני אענה על חלק מהשאלות ומבטיח גם להעלות פוסט עם הסברים בעתיד:
השרוול החדש יוצר כדי לתת מענה לשרוולים מהדור השני(ST SLEEVE, SBD SLEEVE) שבעצם באורך ובעובי המקסימליים המותרים בתחרות לפי איגוד IPF, לרוב הם גם יותר לוחצים.
זה אומר שכל שרוול דור שני יהיה ארוך ועבה יותר(או לפחות באותו עובי) משרוולי דור ראשון(לדוג' Rehband, שרוולי טיטאן הרגילים וכו').

ספציפית בג'טקס חוץ מהאורך והרוחב יש גם תפר X שנתפר ידנית עם המכונה שתופרת ציוד כמו חולצות לחיצה(תפירה חזקה יותר משמעותית) מה שמעניק תמיכה יותר חזקה משרוול רגיל.
הדבר שלא משתנה הוא החומר- אין שום קפיצת מדרגה טכנולוגית מבחינת החומרים עצמם.

השרוולים האלה מיועדים לרוב למי שמתכוון להתחרות RAW או למתאמנים בתכניות כח ולא למתאמן העממי שרק צריך שרוול מינימליסטי

עוד לא יצא לי להעלות פוסט מסודר פה אבל אני אענה על חלק מהשאלות ומבטיח גם להעלות פוסט עם הסברים בעתיד:
השרוול החדש יוצר כדי לתת מענה לשרוולים מהדור השני(ST SLEEVE, SBD SLEEVE) שבעצם באורך ובעובי המקסימליים המותרים בתחרות לפי איגוד IPF, לרוב הם גם יותר לוחצים.
זה אומר שכל שרוול דור שני יהיה ארוך ועבה יותר(או לפחות באותו עובי) משרוולי דור ראשון(לדוג' Rehband, שרוולי טיטאן הרגילים וכו').

ספציפית בג'טקס חוץ מהאורך והרוחב יש גם תפר X שנתפר ידנית עם המכונה שתופרת ציוד כמו חולצות לחיצה(תפירה חזקה יותר משמעותית) מה שמעניק תמיכה יותר חזקה משרוול רגיל.

השרוולים האלה מיועדים לרוב למי שמתכוון להתחרות RAW או למתאמנים בתכניות כח ולא למתאמן העממי שרק צריך שרוול מינימליסטי
בהחלט נשמע טוב

יש לדעתך הצדקה לשדרג את השרוולים ה"רגילים"?

אז אפשר בעצם להתייחס לשרוולים האלה כ"שרוולי תחרות" ולשרוולים הרגילים כ"שרוולי אימונים"?

יש לדעתך הצדקה לשדרג את השרוולים ה"רגילים"?
שמע עקרונית למי שמתאמן בתכנית שהיא לא תכנית כח אני לא ממש רואה הצדקה.
מצד שני אם מישהו מתכנן להתחרות או להתקדם בתכנית כח מעבר לשלב של מתאמן מתחיל זה בהחלט שדרוג מוצדק(כי בתכנית כח אתה 40% מהזמן עושה סקוואט פחות או יותר בוראיציה זו או אחרת).
אבל חשוב לציין שההבדל בין השרוולים זה לא מה שייתן לך עוד 10% בסקוואט אם השאלה הייתה בכיוון הזה.

אז אפשר בעצם להתייחס לשרוולים האלה כ"שרוולי תחרות" ולשרוולים הרגילים כ"שרוולי אימונים"?
למתחרים תחרותיים משתמשים בשרוול כל הזמן, אני גם לא רואה יתרון בלהשתמש בשרוול הישן אם יש לך את החדש חוץ מהעובדה שהוא יחזיק יותר זמן(אבל גם ככה הוא מחזיק שנתיים לפחות ומסריח יותר מהר ממה שהוא נהרס)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית