הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חלבון בלבד

אנונימי14

משתמש מתחיל
197
5
נק' מוניטין:
13
197
5
אהלן , אני עושה דיאטה סוג של..

אם אוריד לגמרי את הפחמימות שזה שיבולת שועל 30 גרם ועדשים 50-60 גרם (שזה 2 ארוחות מתוך 5 שאני אוכל ביום אין עוד ארוחות עם פחמימות)

זה יהיה בסדר ארד יותר ואשמר את השריר ?

למשל אוכל רק - קוטג , סייטן , טופו , 3 ביצים (בלי צהוב) וטונה יהיה בסדר? (הבנתי שחלבון מתעכל או נספג יותר טוב עם פחמימה גם בגלל זה אני שואל)

דבר נוסף, איך אדע כמה חלבון או קלוריות\אנרגיה יש לי בטופו לאחר ההכנה לא רשום בשום אתר ובחנות רשום ערך תזונתי ל100 גרם ..
רשום שם 70 חלבון ל100 גרם אבל כמה זה יורד אחרי הכנה כמה באמת אני אוכל איך אדע?

אממ אם אזכר בעוד משהוא אשאל :---)

שום ערך תזונתי לא נאבד אחרי הבישול
אני רואה שיש לך הרבה פוסטים על דיאטות מאוד קיצוניות, מה הבעיה בדיאטות רגילות, כאלה שלא יישגעו כל פעם מחדש את הגוף שלך?

• פותח/ת השרשור
שום ערך תזונתי לא נאבד אחרי הבישול
אני רואה שיש לך הרבה פוסטים על דיאטות מאוד קיצוניות, מה הבעיה בדיאטות רגילות, כאלה שלא יישגעו כל פעם מחדש את הגוף שלך?

חח כן, אני פשוט רוצה להגיע מהר למשקל מסויים.

בנוגע לתשובה שלך אני לא כל כך בטוח.. , למה למשל בערך תזונתי של עדשים יש לפני בישול ואחרי בישול ?

חח כן, אני פשוט רוצה להגיע מהר למשקל מסויים.

בנוגע לתשובה שלך אני לא כל כך בטוח.. , למה למשל בערך תזונתי של עדשים יש לפני בישול ואחרי בישול ?
כל עוד אתה לא חייב להגיע למשקל יעד מהר, אלא זה רק רצון, אני מאוד מציע להימנע מזה, כי זה ממש לא טוב לגוף, בעיקר לטווח הארוך
לגבי הבישול, ההבדל הוא שלפני ואחרי בישול כמויות המים היו שונות, אז האוכל הוא "מדולל" או "מרוכז" יותר, אבל אם הכנת 100 גרם עדשים, ואכלת הכל, הערכים הם אותם ערכים, למרות שעכשיו הם שוקלים יותר

• פותח/ת השרשור
כל עוד אתה לא חייב להגיע למשקל יעד מהר, אלא זה רק רצון, אני מאוד מציע להימנע מזה, כי זה ממש לא טוב לגוף, בעיקר לטווח הארוך
לגבי הבישול, ההבדל הוא שלפני ואחרי בישול כמויות המים היו שונות, אז האוכל הוא "מדולל" או "מרוכז" יותר, אבל אם הכנת 100 גרם עדשים, ואכלת הכל, הערכים הם אותם ערכים, למרות שעכשיו הם שוקלים יותר
לא הבנתי, נגיד הכנתי 100 גרם לא מבושל כמה אצטרך לשקול לאחר בישול במשקל גרמים שלי 150 למשל ?
כי תראה :
FoodsDictionary - עדשים ירוקות, שופרסל, ערכים תזונתיים
(זה לפני)

וזה מבושל כבר :
FoodsDictionary - עדשים ירוקות מבושלות - מוקפאות, סנפרוסט, ערכים תזונתיים

הערכים ממש קטנים פי 2-3 וזה 100 גרם עדיין לשניהם

לא הבנתי, נגיד הכנתי 100 גרם לא מבושל כמה אצטרך לשקול לאחר בישול במשקל גרמים שלי 150 למשל ?
כי תראה :
FoodsDictionary - עדשים ירוקות, שופרסל, ערכים תזונתיים
(זה לפני)

וזה מבושל כבר :
FoodsDictionary - עדשים ירוקות מבושלות - מוקפאות, סנפרוסט, ערכים תזונתיים

הערכים ממש קטנים פי 2-3 וזה 100 גרם עדיין לשניהם
ההבדל הוא שב-100 גרם מבושלים יש הרבה יותר מים, אז זה מדולל כביכול
נגיד שבכל עדש יש כמות ערכים מסוימת, אבל עכשיו על אותו משקל, אתה מצליח לקחת פחות עדשים

• פותח/ת השרשור
ההבדל הוא שב-100 גרם מבושלים יש הרבה יותר מים, אז זה מדולל כביכול
נגיד שבכל עדש יש כמות ערכים מסוימת, אבל עכשיו על אותו משקל, אתה מצליח לקחת פחות עדשים
זאת אומרת שאצטרך לאכול יותר (לשקול לפחות 150-200 גרם) כדי לקבל את הערך הרצוי כי הרוב מים לא כך?

• פותח/ת השרשור
משהו כזה, אני מניח אפילו שפי 2-3

הבנתי תודה,
ולגבי הטופו חלבון הזה שיש לו 70 חלבון גם הוא כנראה נספג במים איך אדע בדיוק מהי הערך התזונתי שלו או בקירוב לכך
כי 70 חלבון ל100 גרם זה מספיק לי לחצי יום .. אבל כשזה לאחר ההכנה אני לא יודע כמה לשקול אז אני שם רק 40 גרם.. (כנל לסייטן שאין לי מושג כמה יש במוצר לאחר ההכנה ורשום עליו 25 חלבון ל100 גרם)

הבנתי תודה,
ולגבי הטופו חלבון הזה שיש לו 70 חלבון גם הוא כנראה נספג במים איך אדע בדיוק מהי הערך התזונתי שלו או בקירוב לכך
כי 70 חלבון ל100 גרם זה מספיק לי לחצי יום .. אבל כשזה לאחר ההכנה אני לא יודע כמה לשקול אז אני שם רק 40 גרם.. (כנל לסייטן שאין לי מושג כמה יש במוצר לאחר ההכנה ורשום עליו 25 חלבון ל100 גרם)
אם אתה שם את הטופו במים, אז אני מניח שהערכים שלו יירדו בלפחות חצי על אותו משקל

• פותח/ת השרשור
זאת אף פעם לא הדרך הנכונה והמומלצת.
כמו בכל דבר בחיים, צריך סבלנות והתמדה.
נכון, אבל זה לא על הרבה משקל אני צריך עוד 2 קילו לכן אני רוצה שתוך שבוע שבועיים אני מסיים עם זה כבר

נכון, אבל זה לא על הרבה משקל אני צריך עוד 2 קילו לכן אני רוצה שתוך שבוע שבועיים אני מסיים עם זה כבר
זה לא שולל את מה שאמרתי, או את צורת החשיבה שלי בנושא.
לא יודע איך בכלל אפשר להמליץ לך להוריד 2 קג (לא נוזלים) בשבוע.

זאת הרעבה, אתה פוגע בגוף וזה מטומטם.
ממליץ בחום לצאת מהרעיון האנורקסי הזה. אפילו שזה "רק" שבוע.

• פותח/ת השרשור
זה לא שולל את מה שאמרתי, או את צורת החשיבה שלי בנושא.
לא יודע איך בכלל אפשר להמליץ לך להוריד 2 קג (לא נוזלים) בשבוע.

זאת הרעבה, אתה פוגע בגוף וזה מטומטם.
ממליץ בחום לצאת מהרעיון האנורקסי הזה. אפילו שזה "רק" שבוע.

רק רוצה להגיע ליעד משקלי שהצבתי לעצמי ולהתחיל מסה מהמשקל הזה מסיבות כאלה ואחרות (בעיקר בגלל מתח)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית