הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פציעה + סרטון טכניקה

avivgold23

משתמש מתחיל
27
0
נק' מוניטין:
0
27
0
שלום חברים,

מלפני שבועיים הרגשתי כאבים בברך לאחר אימון, אציין כי זה כאב שהוא דגדוג לא מנע ממני כלום ביום יום וכמו כן לא הורגש במהלך תרגילי הרגליים.

הכאב ממוקם בחלק הקדמי של הברך אך באזור התחתון, מבחינת היסטוריה רפואית היה לי OSD ויש לי פלטפוס דיי רציני.

לשם חוות דעות העלאתי סרטון טכניקה מהאימון האחרון:

וצירפתי תמונה של מיקום הכאב,

לפי מה שזכור לי זה בדיוק במיקום של הOSD אך מדובר בכאב גדילה ואני בן 18 ככה שזה נראה לי מאוד מוזר.
@stitch @White Walker @yonizarkh אשמח אם תוכלו לעזור וכול מי שיש לו דעה בנושא

קבצים מצורפים

• bigstock-Young-man-with-knee-pain-isol-52794397-300x237.jpg
    bigstock-Young-man-with-knee-pain-isol-52794397-300x237.jpg
    KB 6.5 · צפיות: 126
מתי אתה מרגיש את הכאב?
אם אתה מפעיל לחץ יום אחרי אימון על האיזור בזווית מסויימת? כמו למשל ירידה במדרגות?

גם לי יש פלטפוס וגם לי יש כאבים באותו מקום מה שנראה כמו גיד של הארבע ראשי.

• פותח/ת השרשור
מתי אתה מרגיש את הכאב?
אם אתה מפעיל לחץ יום אחרי אימון על האיזור בזווית מסויימת? כמו למשל ירידה במדרגות?

גם לי יש פלטפוס וגם לי יש כאבים באותו מקום מה שנראה כמו גיד של הארבע ראשי.

אני מרגיש את הכאב אם למשל אני מתמתח בבוקר ממש חזק פתאום אני מרגיש כאב לשנייה, מבחינת מדרגות לא מרגיש כאב ואני הרבה פעמים ביום יורד ועולה במדרגות .

אני כן ארגיש את הכאב אם למשל יום אחרי אני ישחק איזה שעה עצימה כדורסל.
מה עשית עם הכאב שלך המשכת להתאמן? ביקרת אצל רופא?

בנוסף על כך מה לגבי הטכניקה היא טובה?

שאתה אומר שהיה לך OSD, אתה מתכוון שזה טופל ונגמר, או שנשארו חלק מהתופעות?
בעיקרון אתה צריך להתקדם עם המשקלים הרבה יותר בזהירות, להרבות במתיחות, ואולי אפילו להשתמש בשרוולי ברכיים

• פותח/ת השרשור
שאתה אומר שהיה לך OSD, אתה מתכוון שזה טופל ונגמר, או שנשארו חלק מהתופעות?
בעיקרון אתה צריך להתקדם עם המשקלים הרבה יותר בזהירות, להרבות במתיחות, ואולי אפילו להשתמש בשרוולי ברכיים

מאז הosd עברו 3 שנים שלא עשיתי פעילות חזקה על הרגליים בעבר שיחקתי כדורסל , שם הייתי מרגיש את הכאבים במשך ה3 שנים לאחר שיצאתי מהכדורסל לא הרגשתי כאבים כי הפעילות הייתה פעם בשבוע בפארק.

האם שרוולי ברכיים מונעים עבודה על שרירים אחרים שאמורים להתחזק? כי אם לא איך תורמים?
אני כן מקפיד על חימום טוב ומתיחות לצורך העניין.

מאז הosd עברו 3 שנים שלא עשיתי פעילות חזקה על הרגליים בעבר שיחקתי כדורסל , שם הייתי מרגיש את הכאבים במשך ה3 שנים לאחר שיצאתי מהכדורסל לא הרגשתי כאבים כי הפעילות הייתה פעם בשבוע בפארק.

האם שרוולי ברכיים מונעים עבודה על שרירים אחרים שאמורים להתחזק? כי אם לא איך תורמים?
אני כן מקפיד על חימום טוב ומתיחות לצורך העניין.
מציע לך בכל מקרה לעשות ביקורת לראות מה המצב של זה
גם יכול להיות שנשארו נזקים צלקתיים מסויימים שאולי קצת יכאבו, אבל לא אמורים להוות בעיה כל עוד אתה יודע לעבוד בתוך המגבלות שלך
הרצועות או השרוולים אמורים לשמש כרקמה אלסטית נוספת, שתעזור קצת איפה שהרקמה המקורית לא פועלת כמו שצריך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית