הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

טלפון חדש

מסכים. לגבי הגודל צריכים להתרגל..לי אין בעיה בידיים אבל בכל זאת קשה לעזוב משהו מדהים 😄
קנו לי בסוף את הS7 edge, לא מת על שינויים אבל מקווה שעשיתי בחירה טובה.
אני בעד לשלם כסף על באמת טלפון שהוא מצויין אפילו אם הוא מעל אלפיים שקל.

אייפון אני לא מתקרב יותר בחיים. היה לי בעבר ולא רוצה שוב.🤣🤣😵
ספר איך הוא, אשמח לשמוע עוד חוות דעת

עריכה:
עכשיו ראיתי שקנית S7, תתחדש.

--------------------------------------

אני עברתי מנקסוס 4 לנקסוס 6P ונהנה מכל רגע.
נייד זה מאוד אינדיבידואלי. לאשתי S6 והיא לא מסתדרת עם שלי כלכך, לאבא שלי יש אייפון כי עם שום אנדרואיד הוא לא הסתדר ומאז האייפון שקט בגזרת בעיות התפעול.
לדעתי, אם היה לך נקסוס 5, אז 6P זאת קפיצת מדרגה מבורכת, 5X יהיה אותו נייד כמעט רק חדש ומהיר (יש כאלו שמחליפים חברה רק בשביל ההרגשה של ה"חדש"). רק קח בחשבון שלוקח מעט זמן להתרגל לגודל של ה6P, אבל אחר כך אי אפשר להתסכל על אחרים כי הם נראים קטנים מדי.

אגב, לגבי אחריות, גוגל נותנים אפשרות לקנות אחריות NO MATTER WHAT שבה לא שואלים שאלות כשאתה בא לתקן. גם אם המכשיר טוטאל לוס.

• פותח/ת השרשור
עריכה:
עכשיו ראיתי שקנית S7, תתחדש.

--------------------------------------

אני עברתי מנקסוס 4 לנקסוס 6P ונהנה מכל רגע.
נייד זה מאוד אינדיבידואלי. לאשתי S6 והיא לא מסתדרת עם שלי כלכך, לאבא שלי יש אייפון כי עם שום אנדרואיד הוא לא הסתדר ומאז האייפון שקט בגזרת בעיות התפעול.
לדעתי, אם היה לך נקסוס 5, אז 6P זאת קפיצת מדרגה מבורכת, 5X יהיה אותו נייד כמעט רק חדש ומהיר (יש כאלו שמחליפים חברה רק בשביל ההרגשה של ה"חדש"). רק קח בחשבון שלוקח מעט זמן להתרגל לגודל של ה6P, אבל אחר כך אי אפשר להתסכל על אחרים כי הם נראים קטנים מדי.

אגב, לגבי אחריות, גוגל נותנים אפשרות לקנות אחריות NO MATTER WHAT שבה לא שואלים שאלות כשאתה בא לתקן. גם אם המכשיר טוטאל לוס.
חשבתי על ללכת על זה כי זה נוח, דומה ברוב הדברים ל5 ולא ייקח זמן להתרגל אליו.
ראיתי reviews של כמה אנשים כולל פה בפוסט ואמרו שזה הטלפון הכי טוב שיצא אז אמרתי למה לא וננסה, מקסימום אני אתקע איתו לכמה שנים טובות ואחזור לנקסוס 😆😆

הS6 באמת טלפון מעולה בניגוד לקודמים של סמסונג והS7 לא נראה שינוי דרמטי.
על עוד לא יהיו בעיות חומרה, הוא אמור להיות טלפון מעולה.

תתחדש!

מסכים. לגבי הגודל צריכים להתרגל..לי אין בעיה בידיים אבל בכל זאת קשה לעזוב משהו מדהים 😄
קנו לי בסוף את הS7 edge, לא מת על שינויים אבל מקווה שעשיתי בחירה טובה.
אני בעד לשלם כסף על באמת טלפון שהוא מצויין אפילו אם הוא מעל אלפיים שקל.

אייפון אני לא מתקרב יותר בחיים. היה לי בעבר ולא רוצה שוב.🤣🤣😵
WHAT

מאיזה בחינה?
הכל בערך, מצלמה, מעבד, מסך וכו' וכו'.
הסאונד שלהם היה ונשאר מצויין אבל להשוות G5 וS7 לM8 זה בערך כמו להשוות את הS7 לאייפון 4, זו השוואה לא הוגנת במיוחד.

הכל בערך, מצלמה, מעבד, מסך וכו' וכו'.
הסאונד שלהם היה ונשאר מצויין אבל להשוות G5 וS7 לM8 זה בערך כמו להשוות את הS7 לאייפון 4, זו השוואה לא הוגנת במיוחד.
מה תעשה עם 8 ליבות ?
מדבר איתך פרקטית

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית