הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

טלפון חדש

תשמע.. יש לי בן דוד שעובד באפל בסיליקון וואלי. הוא וכל העובדים שם אומרים שאייפון זה טלפון מעולה לאנשים נכים טכנולוגיים וזאת הסיבה שהוא מצליח מאד במיוחד בארה"ב. לכל בן אדם שטיפה מוכן להתעסק ולא לקבל את המכשיר שלו כמשהו מושלם שלא משנים בו כלום עדיף טלפונים אחרים. כשהוא עבד בארץ והחברה לא נתנה להם מכשירים לכל העובדים בחברה היה מכשירי אנדרואיד.

אני לא מבין פה את כל האנשים שרצים לקנות את כל הטלפונים החדשים שעולים כל כך הרבה. היום בסופו של דבר בין מכשירים אין הבדלים דרסטיים לחלוטין שמשנים לגמרי את חוקי המשחק ומקלים משמעותית על השימוש היומיומי. זה לגבי הפיצ'רים. לגבי כמה מכשיר עם מפרט כזה או אחר, בסופו של דבר אחרי תקופה של שימוש מכשיר יהפוך לאיטי יותר ויגיב פחות טוב ויהיו בו באגים, כך שבסופו של דבר לא באמת קריטי המפרט כי בהתחלה כל הטלפונים מאד מהירים ועם הזמן נהים יותר איטיים. אז מה שווה לקנות? טלפון שיש לו רקורד של שנתיים בערך בשוק. הוא מספיק חדש מבחינת פיצ'רים (ושוב אין שינויים גדולים מדי שמשנים יותר מדי), הוא קיים מספיק זמן כדי שתוכל לבדוק את האמינות שלו לאורך זמן שזה לדעתי הדבר הכי חשוב במכשיר. למשל אם תראה חברה שיש להם אייפון 4. זה מכשיר שהיה מדהים מהבחינה הזאת כי כל מי שאני מכיר שהיה לו את המכשיר החזיק בו 3 שנים או יותר, יש מישהי בעבודה שלי שכבר 5 שנים עם המכשיר הזה. הוא אבל באמת כבר אנטיקה אז אין מה לקנות כזה אבל זאת דוגמא. המכשירים מלפני שנתיים משמעותית יותר זולים ואתה יכול לדעת עליהם הרבה יותר. ככה למשל לפני שנה וחצי קניתי G2 בקצת יותר מ1000 שקל שזה מחיר סביר לחלוטין והוא מחזיק לי היום מעולה כמעט ללא בעיות ואני מבסוט ממנו מאד. למה? כי יכולתי לדעת עליו מספיק ואצל כולם ראו שהוא היה מאד אמין. ככה השגתי טלפון מעולה ב1000 שקל שכבר אצלי קרוב לשנתיים ולא נראה שהוא עומד להתחלף לי בקרוב. אז במקום לקנות מכשיר שעלול למות אחרי שנה או שנתיים, או שיקרה מה שקרה ל @MikeRozner פה ולאכול אותה על 2500-3000 שקל עדיף לקנות דור אחד או שניים אחורה ואתה באמת תהנה ככה ממכשיר כמו שצריך ולא תשלם עליו הון.
צודק במה שאתה אומר.
אני שדרגתי לגלקסי S7 אדג' רק כי הייתי עם גלקסי S2 מהיום שהוא יצא. זה שדרוג משמעותי מאוד.

ובגלל זה קונים stock android.
נקסוס?
אתה יכול לקנות כל אנדרואיד ולצרוב איזה רום\קרנל שמתחשק לך.

נקסוס?
אתה יכול לקנות כל אנדרואיד ולצרוב איזה רום\קרנל שמתחשק לך.
כעיקרון, צודק. בגלל זה אני דוגל גדול של פלאפון סינים, הם עושים את העבודה שלהם מעולה.
אבל בגדול פלאפונים כמו נקסוס שהם בעלי אנדרואיד הכי בסיסי של גוגל ומקבל עדכונים שותפים הוא הדבר הכי טוב. אין לו נטייה לפאקים כמו בLG למיניהם ובסמסונגים. שלא נדבר עד כמה זה נוראי TouchWiz. אנדרואיד הכי בסיסי הוא הכי חזק, הכי נוח, והכי טוב.

בגלקסי 6-7 הוא לא נוראי בכלל.
יש המון פיצ'רים חדשים ב7. יכול להביא לך סרטון שמראה מעל 50 פיצ'רים מגניבים שלא ידעתם שקיימים.
זה כולכך מיותר.
רק מכביד על המערכת.
איזה פאק יש בסמסונג?
מוות מוקדם, מערכת הפעלה לא נקייה מפיצ'רים שאף אחד לא צריך.

זה כולכך מיותר.
רק מכביד על המערכת.
נגעת בגלקסי 7? לא מכביד ולא נעליים.
המכשיר הזה מפלצת עם מתומן ליבות + 4 גיגה זיכרון. על מה אתה מדבר?
מוות מוקדם
אתה מתבלבל עם LG עחי
מערכת הפעלה לא נקייה מפיצ'רים שאף אחד לא צריך.
ראה תגובתי למעלה ^

המערכת של גלקסי באמת זבלה. גלקסי 5 יותר איטי מנקסוס 4 (מכשיר של 400 שקל). אומרים שתיקנו את זה ב6\7 אבל לא ניסיתי.

לא יודע על מה כל הדיון, אבל תחסוך כסף ועצבים וקנה נקסוס (5X).
כל פעם זה מפתיע מחדש איך החברות טכנולוגיה הכי גדולות בעולם יכולות לקחת תוכנה מצוינת ולהרוס אותה, במקום פשוט להשאיר אותה כמו שהיא.

• פותח/ת השרשור
לא יודע על מה כל הדיון, אבל תחסוך כסף ועצבים וקנה נקסוס (5X).
כל פעם זה מפתיע מחדש איך החברות טכנולוגיה הכי גדולות בעולם יכולות לקחת תוכנה מצוינת ולהרוס אותה, במקום פשוט להשאיר אותה כמו שהיא.
יש לי כבר את הs7 edge.. שהוא מעולה ושמח שיש לי את הגלקסי

יש פה למישהו את השעון החכם של סמסונג? Gear S2

נערך לאחרונה:
זה יקר רצח יחסית לשעון חכם
עדיף לקנות סיני שיהיה פחות טוב אבל משתלם במחיר
הוא לא כזה יקר.. אני קונה בלי מע"מ וגם מקבל הנחה.

בכל מקרה מי שרוצה, אני מוכר את המשקפי מציאות מדומה שלי - Samsung Gear VR - חדש בקופסא כולל אחריות יבואן רשמי.
תציעו מחיר.

קבצים מצורפים

• IMG-20160407-WA0002.jpg
    IMG-20160407-WA0002.jpg
    KB 43 · צפיות: 87
הוא לא כזה יקר.. אני קונה בלי מע"מ וגם מקבל הנחה.

בכל מקרה מי שרוצה, אני מוכר את המשקפי מציאות מדומה שלי - Samsung Gear VR - חדש בקופסא כולל אחריות יבואן רשמי.
תציעו מחיר.
סתם שאלה למה אתה מוכר?
חשבתי לקנות אבל אני לא יודע אם זה שווה תמחיר

אני הבאתי 2 שעונים לפני שהגיעו לארץ @Titan
אחד מכרתי מיידית בקופסא באחד השתמשתי בערך חצי שנה ואז מכרתי.

הייתי בבסין וקניתי מקוריאה משלוח אליי לסין, משם חזרתי עם זה במזוודה קניתי את 2 השעונים ב2600 מכרתי את הראשון ב2000. השתמשתי בו קצת והוא ממש קטן על היד וזה לא יפה. אז השתמשתי בו רק לאימונים זה אחלה להעביר שירים ואז גם נמאס לי. מכרתי ב800

קטן? נראה מדהים.. אולי אתה ענק? חח
ואני קונה את זה בשביל "שעון" יותר בקטע של אופנה.. הפונקציות הנוספות זה בונוס.
גם אפשר להחליף את התמונה של השעון לכל הרבה אז זה כאילו יש לך שעון חדש כל יום 😃 אפשר גם להחליף רצועות.

23.03.2016%2B-%2B3

29.03.2016%2B-%2B2

20151114_135900-01.jpg

samsung-gear-s2-ceramic-1.jpg

ממש לא ענק אפילו פרק כף היד שלי די קטן, (איזור העצם) אולי הקלאסיק יותר גדול מהספורט כי אני הבאתי את הספורט
מוזר לפי:
Samsung Gear S2 classic vs. Samsung Gear S2 - GSMArena.com

הספורט יותר גדול אפילו בBezel (!!) והוא קטן אחוש*** על היד. התמונות שהבאת מהאינטרנט עושות לשעון צדק עצום

נכון??
התמונות נראות טיל. שעון יפיוף.
מצאתי גם אתר שאפשר להוריד בו רקעים לשעון ברמה ממש גבוהה ויש שם המון דגמים של שעוני יוקרה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית