עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ואיך הייתה ההתקדמות במשקלים?אני לא בטוח שההבדל הוא קריטי. באופן כללי אני מעדיף מתח על חתירה, בתכנית הזאת כשעשיתי במשך כחודשיים-שלושה הייתי עושה צ'ין אפס 3X5 אקרוס.
זה היה בתקופת חיטוב, בתקופה ההיא (כאמור חודשיים-שלושה, יותר קרוב לשלושה כנראה) ירדתי 6 קילו ועליתי מ 3X5 משקל גוף ל 3X5 עם 12-15 קילו (לא זוכר בדיוק כמה)ואיך הייתה ההתקדמות במשקלים?
מעולה לדעתי שנינו רצינו לעשות מתח בלב 😃 אבל אמרנו שאם האלטרנטיבה השנייה טובה יותר אז יאללה נזרום, לפחות אני ככה. אז בכיף שלי.ואיך הייתה ההתקדמות במשקלים?
מעולה לדעתי שנינו רצינו לעשות מתח בלב 😃 אבל אמרנו שאם האלטרנטיבה השנייה טובה יותר אז יאללה נזרום, לפחות אני ככה. אז בכיף שלי.
לדעתך לא כדאי לעשות צ'ין אפס ל3X5 אקרוס ? אלא לשלב ? כי זה מסבך את העסקישנה פשרה, והיא בדמות ביצוע רוטציה בין שני התרגילים.
התכוונתי לאימון אחד צ'ין אפס; אימון אחר חתירה. וחוזר חלילהלדעתך לא כדאי לעשות צ'ין אפס ל3X5 אקרוס ? אלא לשלב ? כי זה מסבך את העסק
הבנתי, זה קצת מסבך את העניין. אין אפשרות אחת שיהיה בסדר לעשות ? כי אז העלייה במשקלי עבודה קצת מסובכת, תעלה רק כל שני אימונים ולא תדע כמה כי כבר שבועיים לא העלת.התכוונתי לאימון אחד צ'ין אפס; אימון אחר חתירה. וחוזר חלילה
תרשום לך בצד משקלי עבודההבנתי, זה קצת מסבך את העניין. אין אפשרות אחת שיהיה בסדר לעשות ? כי אז העלייה במשקלי עבודה קצת מסובכת, תעלה רק כל שני אימונים ולא תדע כמה כי כבר שבועיים לא העלת.
אז מה שאתה ממליץ זה שבוע מתח שבוע חתירה ולא אחד מהתרגילים?תרשום לך בצד משקלי עבודה
כן, עדיף להנות משניהםאז מה שאתה ממליץ זה שבוע מתח שבוע חתירה ולא אחד מהתרגילים?
נ.ב אני עוקב יש לי לוג
הדעה שלי תמיד היתה שאם אתה מבצע היטב את החתירה ולא מרגיש עומס לא בריא על הגב (שזה תלוי גם בשאר התוכנית שלך), לך על חתירה, אחרת מתח. אבל בכמה תוכניות שקלתי את הרעיון של דניאל מאד בחיוב. רעיון לא רע בכלל.ישנה פשרה, והיא בדמות ביצוע רוטציה בין שני התרגילים.