הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בלינארית - מתח או חתירה ?

rombillet

משתמש קבוע
1,114
176
נק' מוניטין:
273
1,114
176
עדיף מתח 3X5 אקרוס או חתירה בלינארית ? תודה.
נ.ב עכשיו פתחתי לוג ושאלתי את זה שם אבל לא מאמין שיענו שם.

אני לא בטוח שההבדל הוא קריטי. באופן כללי אני מעדיף מתח על חתירה, בתכנית הזאת כשעשיתי במשך כחודשיים-שלושה הייתי עושה צ'ין אפס 3X5 אקרוס.

ואיך הייתה ההתקדמות במשקלים?
זה היה בתקופת חיטוב, בתקופה ההיא (כאמור חודשיים-שלושה, יותר קרוב לשלושה כנראה) ירדתי 6 קילו ועליתי מ 3X5 משקל גוף ל 3X5 עם 12-15 קילו (לא זוכר בדיוק כמה)

• פותח/ת השרשור
ואיך הייתה ההתקדמות במשקלים?
מעולה לדעתי שנינו רצינו לעשות מתח בלב 😃 אבל אמרנו שאם האלטרנטיבה השנייה טובה יותר אז יאללה נזרום, לפחות אני ככה. אז בכיף שלי.

מעולה לדעתי שנינו רצינו לעשות מתח בלב 😃 אבל אמרנו שאם האלטרנטיבה השנייה טובה יותר אז יאללה נזרום, לפחות אני ככה. אז בכיף שלי.

האמת היא שאני התחלתי את התכנית ביום ראשון והחלטתי ללכת על צין אפס ס"מ לא היה בלב שלם ועכשיו כן. שיהיה לנו בהצלחה

• פותח/ת השרשור
התכוונתי לאימון אחד צ'ין אפס; אימון אחר חתירה. וחוזר חלילה
הבנתי, זה קצת מסבך את העניין. אין אפשרות אחת שיהיה בסדר לעשות ? כי אז העלייה במשקלי עבודה קצת מסובכת, תעלה רק כל שני אימונים ולא תדע כמה כי כבר שבועיים לא העלת.

הבנתי, זה קצת מסבך את העניין. אין אפשרות אחת שיהיה בסדר לעשות ? כי אז העלייה במשקלי עבודה קצת מסובכת, תעלה רק כל שני אימונים ולא תדע כמה כי כבר שבועיים לא העלת.
תרשום לך בצד משקלי עבודה

ישנה פשרה, והיא בדמות ביצוע רוטציה בין שני התרגילים.
הדעה שלי תמיד היתה שאם אתה מבצע היטב את החתירה ולא מרגיש עומס לא בריא על הגב (שזה תלוי גם בשאר התוכנית שלך), לך על חתירה, אחרת מתח. אבל בכמה תוכניות שקלתי את הרעיון של דניאל מאד בחיוב. רעיון לא רע בכלל.

אני אישית עשיתי bent over row לאיזו תקופה ובשלב מסוים החלטתי לעבור לצ'ין אפס כשהייתי באמצע הלינארית, עכשיו שעשיתי רוורס לSS אני שוב לא עושה חתירה עדיין ממשיך עם הצ'ין אפס

• פותח/ת השרשור
אלך על מתח בגלל העדפה של התרגיל ואהבה אליו, וגם המלצות מפה, תודה.
אמרו לי במכון לעשות רגיל רחב בשביל גב ולא צין אפס כי הוא לא ממש עובד על הגב, מה אומרים ? זה לא אותו דבר לגב ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית