הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איך התוכנית

deloaded90

משתמש מתחיל
14
0
נק' מוניטין:
0
14
0
גובה 167
גיל 16
משקל : 63
משקלי עבודה
בנץ- (כבר לא עושה אבל) 21.25 כל צד ל5 חזרות
סקוואט-25 כל צד ל5 חזרות (טכניקה פח, עובד על זה)
דדליפט- 30 כל צד ל5 חזרות (מתקדם בינתיים מאימון לאימון)
בעייתי לי לעשות ss, התחלתי בss ובגלל הטכניקה שלי בסקוואט היו לי כאבי גב בלתי נסבלים והפסקתי עם התוכנית. אני מנסה ללמוד את הטכניקה אבל משום מה זה לא הולך לי, אז עברתי לAB

אימון A
3x8 Leg Extension (במקום סקוואט בנתיים..)
3x10 Hamstring curl
2x12 Smith Machine Claves
3x5 Dumbbell Bench Press (אסביר בהמשך)
3x8 Incline Dumbbell Bench
3x10 Cable Crossover
3x10 Triceps Pushdown

אימון B
Deadlift 1x5
Lat Pulldown 3x10
Cable Row 3x8
Pullups 3x12
Press 3x5
Military seated press dumbbells 3x8 (תרגיל שבעייתי לי אסביר בהמשך)
ואחד או שתי תרגילי בייספס 3x12

אני הפסקתי לעשות בנץ לא מזמן מכיוון שיש לי כאבי מפרק מטורפים וגם עצם הבריח שלי נוטה לכיוון החזה ואני לא מרגיש גדילה מהבנץ אלא מתרגילים כמו פרפר ובנץ עם דאמבלים יותר ואני מרגיש כרגע שהחזה שלי בפיגור לעומת הידיים והכתפיים.

בלחיצת כתפיים בישיבה אני תקוע במשקל כבר איזה חודש יש אימון שאני מגיע ומצליח לתת נגיד סט ראשון 17.5 למשקולת ועושה חזרה אחרונה בקושי ושוב יורד ל15 אני לא יודע מה לעשות אם למישהו יש עצוץ מבורך.

זהו בתכלס זאת התוכנית אשמח לחוות דעת

תוכנית מבולגנת, ללא היגיון כלשהו.

בנץ- (כבר לא עושה אבל)
אני הפסקתי לעשות בנץ לא מזמן מכיוון שיש לי כאבי מפרק מטורפים וגם עצם הבריח שלי נוטה לכיוון החזה ואני לא מרגיש גדילה מהבנץ אלא מתרגילים כמו פרפר ובנץ עם דאמבלים יותר ואני מרגיש כרגע שהחזה שלי בפיגור לעומת הידיים והכתפיים.
תסלח לי, כן?
אבל כל הגוף שלך נמצא בפיגור, לא רק החזה. אתה לא נמצא במקום בו יש פיגורים כאלה ואחרים וצריך לעבוד עליהם נקודתית.. כשאתה לוחץ, הטרייספס עובדים, גם הבייספס, גם האמות.
אם יש לך כאבים במפרק, תבדוק מול רופא. ותשקול לשים רצועות למפרק לבינתיים כדי להמשיך ללחוץ.
להפסיק לעבוד על תרגיל מסויים לא יפתור את הכאבים, לעומת זאת צריך לטפל בבעיה.

"עצם הבריח שלי נוטה לכיוון החזה ואני לא מרגיש גדילה מהבנץ" - כשתתקדם במשקל העבודה, תרגיש גדילה.

אני מנסה ללמוד את הטכניקה אבל משום מה זה לא הולך לי, אז עברתי לAB
והפסקת לנסות ללמוד? הפיתרון זה לא לעזוב התרגיל, אלא להעלות סרטוני טכניקה לכאן \ לקחת מאמן אישי שמבין ולעבוד על זה.
לעבור למכונות זה הרבה יותר גרוע לדעתי. סליחה, מיותר לא גרוע. (למתאמן מתחיל)

בלחיצת כתפיים בישיבה אני תקוע במשקל כבר איזה חודש יש אימון שאני מגיע ומצליח לתת נגיד סט ראשון 17.5 למשקולת ועושה חזרה אחרונה בקושי ושוב יורד ל15 אני לא יודע מה לעשות אם למישהו יש עצוץ מבורך
למה אתה עושה גם פרס רגיל וגם לחיצה עם דאמבלים בישיבה? ולמה בישיבה? לדעתי מיותר.
עדיף לשלב תרגילים כמו משיכות גבוהות, הרחקות לצדדים ופייס פולס.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית