הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ בתוכנית SS אני יכול להחליף את הקליין לPower Snatch ??

Apostute

משתמש פעיל
420
7
נק' מוניטין:
84
420
7
בחנייה כרגע
שמעו אני עושה קליין ממש טוב ואני מת על התרגיל הזה אבל ניראה לי שהתרגיל Power Snatch יחזק אותי יותר וישרת את המטרות שלי טיפה יותר מהקליין .

אני עושה א תהתוכנית של מרק ריפיטו של המתחילים אני עולה בקצב מדהים וכבר חודש וחצי מאז ואני דיי מבסוט אבל השאלה אם אני יכול להחליף את הקליין ב Power Snatch בלי לפגוע בתוכנית עצמה .

ואם אפשר שמישהו יגיד לי עד כמה זה שונה ה קליין והPower Snatch ...

לפי מה שנאני חושב זה אותו דבר רק עבודה חזקה של האמות והרגליים יותר

שמעו אני עושה קליין ממש טוב ואני מת על התרגיל הזה אבל ניראה לי שהתרגיל Power Snatch יחזק אותי יותר וישרת את המטרות שלי טיפה יותר מהקליין .

אני עושה א תהתוכנית של מרק ריפיטו של המתחילים אני עולה בקצב מדהים וכבר חודש וחצי מאז ואני דיי מבסוט אבל השאלה אם אני יכול להחליף את הקליין ב Power Snatch בלי לפגוע בתוכנית עצמה .

ואם אפשר שמישהו יגיד לי עד כמה זה שונה ה קליין והPower Snatch ...

לפי מה שנאני חושב זה אותו דבר רק עבודה חזקה של האמות והרגליים יותר

לפי המשפט האחרון, אני לא בטוח שאתה מבין על אילו תנועות מדובר ורחוק מלהיות בטוח שאתה עושה קלין טוב.

בכל מקרה, סנאץ' הוא לא תחליף לקלין. אפשר לעשות ביניהם רוטציה, אבל המשקלים בסנאץ' הרבה יותר קלים.

• פותח/ת השרשור
תודה לכולכם על התגובות ,גם אם חלקם היו ציניות.

אני לא כל כך מבין למה מה שאמרתי זה לא נכון . כי סך הכל תופסים רחב ועושים בדיוק מה שעושים בקליין רק יורדים יותר למתה ומרימים את האמות מהר למעלה באותו זמן שיורדים למתה .

טוב בכל מיקרה ,אני חושב שאני יסיים את התוכנית SS בשביל שאני יוסיף או יחליף כי בסך הכל אני עולה במשקלים דיי מהר מאימון לאימון בקליין אז לא צריך לשנות משהו שעובד 😃

---------------
אבל אם כבר הזכרנו את העיניין של להוסיף תרגיל אז אולי אני יוסיף את התרגיל BENT OVER ROW אני יעשה את התרגיל בסיום כל אימון גם A וגם B.

ביגלל שבתוכנית הזאת אני לא עובד על גב עליון וזה קצת חבל שאני חזק בחזה ,כתפיים ,רגליים וגב תחתון אבל הגב עליון שזה שרירי מאוד חשוב לסקס חוזר לנקודת אפס או בקיעצור ניהיה חלש :\

וגם אני רוצה לחזור אחרי התוכנית לMMA ובלי גב חזק אנשים יצחו אותי עם שריר העפעפיים שלהם.

אני שואל אותכם את זה ולא מוסיף ישר כי אני לא בטוח אם זה אפשרי לתוכנית כוח שבטח חשבו עלייה יותר מפעמיים לפניי ששמו כל תרגיל ,להוסיף עוד תרגיל . יכול להיות וזה יפגע בהתאוששות של הגוף ואז אני לא יעלה במשקלים או שזה יעשה נזק אנערף .... בבקשה בבקשה בבקשה >> זה באמת שאלה חשובה (בשבילי בכל מיקרה )

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
כן עובד על כל הגב השאלה באיזה עצימות עובד על כל הגב .
לפי מה שאני קראתי הבנתי וגם הרגשתי מהאימונים הוא עובד יותר על הגב תחתון ועל הגב עליון בקטנה . וואללה אחי אני באמת לא יודע אם זה מספיק ,מה אתה אומר ?

כנראה עוד לא התאמנת כבד אם אתה חושב שהם עובדים על הגב התחתון בעיקר.

משיכות מהרצפה ומתח זה כל מה שאתה צריך.

כן עובד על כל הגב השאלה באיזה עצימות עובד על כל הגב .
לפי מה שאני קראתי הבנתי וגם הרגשתי מהאימונים הוא עובד יותר על הגב תחתון ועל הגב עליון בקטנה . וואללה אחי אני באמת לא יודע אם זה מספיק ,מה אתה אומר ?

כמה אתה מושך ?

קלין וסנאץ' הן תנועות מעולות, אבל הן לא נועדו למטרות התחזקות, את ההתחזקות אתה מבצע עם תרגילים איטיים, לא תנועות של התפוצצות.
הקלין והסנאץ' מלמדים אותך להשתמש במה שצברת בתרגילים הבסיסיים והכבדים.

• פותח/ת השרשור
קראתי את התגובות שלכם .
אבל יש לי שאלה מהותית שיכול להיות תעשה פה את כל ההבדל .

בתרגיל קליין עד עכשיו אני תפסתי את המוט במצב של דדליפט קלאסי ודחפתי חזק עם הרגליים וקצת אחרי הדחיפה משכתי את המוט למעלה עם הטרפזים התכופפתי מהר עם הרגליים בשביל לתפוס את המוט לפניי שהזרוע תעשה איזה שהיא פעולה (החצי סיבוב ) עם ההתנגדות של המשקל .אני תופס את הרגע שבוא המוט כאילו ניזרק לאוויר לתפוס אותו לפניי שהמשקל התנגד לסיבוב של הזרוע למעלה .

ופה בעצם אני לא רואה איך ניכנס השריר גב עליון . אם הייתי מושך כמו ב TBAR \חתירה את המוט ביחד עם הטרפזים אז הייתי מבין עוד איך שהוא .

אתם מבינים את השאלה ? מושכים גם עם הזרועות אחורה את המוט ? או שעושים את זה רק עם הטרפזים ??

תיראו בתמונה הזאת :
image.php

זה ניראה כאילו הוא מושך עם הזרעות את המוט

קראתי את התגובות שלכם .
אבל יש לי שאלה מהותית שיכול להיות תעשה פה את כל ההבדל .

בתרגיל קליין עד עכשיו אני תפסתי את המוט במצב של דדליפט קלאסי ודחפתי חזק עם הרגליים וקצת אחרי הדחיפה משכתי את המוט למעלה עם הטרפזים התכופפתי מהר עם הרגליים בשביל לתפוס את המוט לפניי שהזרוע תעשה איזה שהיא פעולה (החצי סיבוב ) עם ההתנגדות של המשקל .אני תופס את הרגע שבוא המוט כאילו ניזרק לאוויר לתפוס אותו לפניי שהמשקל התנגד לסיבוב של הזרוע למעלה .

ופה בעצם אני לא רואה איך ניכנס השריר גב עליון . אם הייתי מושך כמו ב TBAR \חתירה את המוט ביחד עם הטרפזים אז הייתי מבין עוד איך שהוא .

אתם מבינים את השאלה ? מושכים גם עם הזרועות אחורה את המוט ? או שעושים את זה רק עם הטרפזים ??

תיראו בתמונה הזאת :
image.php

איך המוט אמור להגיע לכתפיים בלי כפיפה של הזרועות בדיוק?

הוא לא מושך עם הידיים
המוט קופץ והידיים מלוות את המוט (בלי להפעיל כוח כלפי מעלה)

למען האמת זו תמונה ישנה שצולמה בתקופה שבה הייתה הטפה למשיכה עם הידיים בסיום המשיכה

ובאמת שניסיתי לקרוא את ההודעות שלך מס' פעמים ופשוט לא הצלחתי להבין אותך, בכלל

• פותח/ת השרשור
כן היה לי קשה להסביר דרך המחשב :\

איך המוט אמור להגיע לכתפיים בלי כפיפה של הזרועות בדיוק?
לגבי השאלה שלך ,אני לא יודע אם אתה מכיר אבל יש תרגיל שקוראים לו כפיפת מרפקים עם מוט W הפוך, וביגלל זה חשבתי שעובדים בקליין גם על האמות .
BBCurl.gif
כמו שהוא עושה בתמונה רק אחיזה הפוכה

ואו זה מאוד קשה להסביר בכתיבה ,אני מקווה שהצלחתי להבהיר את הדברים

נערך לאחרונה:
תיראו בתמונה הזאת :
image.php

שים לב מאיזו נקודה בביצוע התמונה הזאת - תראה מה קורה עם הרגליים שלו, הוא כבר מזמן אחרי סיום המשיכה והוא נמצא בשלב של כניסה מתחת למוט.

• פותח/ת השרשור
כן אבל שים לב שהמרפקים שלו לא נעולות -זה ניראה קצת כמו התרגיל חתירה .

אני למשל עד עכשיו עשיתי קליין עם מרפקים נעולות וכשאני מעלה את המוט למעלה זה ניראה כאילו אני עושה כפיפת מרפקים עם מוט W

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית