תמונה האם להמשיך בחיטוב?

edenhemo10

משתמש מתחיל
213
14
נק' מוניטין:
9
213
14
אני צריך את העזרה שלכם, החלטתי להתחיל חיטוב לפני 8 חודשים בערך כשהייתי דיי שמנמן בלי הרבה מסת שריר אבל היה לי שומנים מעצבנים שהייתי חייב להוריד.. שקלתי 73 גובה 172 בערך
עכשיו אני 173-174 שוקל 63 בבוקר , אני שוקל דיי קצת אפילו קצת מאוד אבל עדיין יש שומן.. מקפיד על אימוני כוח והכל.. מצד שני השומן ירד לי בצורה משמעותית , הקוביות מתחילות להיחשף, אבל עדיין יש שומן שאפשר לתפוס.. המטרה הייתה להוריד את כל השומן הזה שאני סוחב כבר כמה שנים אחת ולתמיד ולהתחיל מסה נקייה נקייה נקייה

אלה התמונות

ככה הייתי לפני

אני יודע שאין הרבה מסת שריר , מצד שני אני ממש רוצה להוריד את השומן הזה לגמרי מצידי להיות שחיף אבל שלא יהיה יותר שומן ואז אני יעשה מסה בראש נקי
אשמח לעזרה !

עדיף לך להתחיל מסה, אתה לא תראה את התוצאות שאתה רוצה מלהיות שחיף ויש לך נקודת התחלה טובה.
בהצלחה.

דווקא לדעתי עדיף שתתחיל מסה ואחר כך איזה חיטוב קצר אם תרצה

• פותח/ת השרשור
עדיף לך להתחיל מסה, אתה לא תראה את התוצאות שאתה רוצה מלהיות שחיף ויש לך נקודת התחלה טובה.
בהצלחה.
תודה קודם כל! התוצאה היחידה שאני רוצה זה לא קוביות או משהו בסגנון זה רק להיות חסר שומנים בכלל ואז להתחיל מסה בראש נקי שהתחלתי מאחוז שומן נמוך ואני לא יצטרך לחשוב על חיטוב בקרוב.. מאז שאני זוכר את עצמי אני עם השומנים האלה בבטן ואני ממש רוצה להוריד אותם

דווקא לדעתי עדיף שתתחיל מסה ואחר כך איזה חיטוב קצר אם תרצה
תקרא מה שרשמתי לבחור מעליי
גם אני שם את המגב של הכיור מאחורי הברז...
😱😱😱
חחחח זה אמא שלי שמה לא אני

אחלה חיטוב, כל הכבוד

אם אתה עושה אירובי באופן קבוע בזמן שאתה במסה, אין סיבה שתצבור הרבה אחוזי שומן בתקופה הזאת,
הגוף שלך מפריש הורמונים שמווסתים את הרעב כתוצאה מאימונים אירובים.

אף פעם לא ראית אצנים שמנים נכון?
הרעב שלהם מווסת.

זאת דעתי בכל מקרה
😃

מקור

נערך לאחרונה:
ירדת סבבה אבל לא עבדת הרבה על מסת שריר. תעשה מסה נקייה עם אימונים טובים ונכונים ותראה תוצאות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית