עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה משנה גם אם גם ככה אתה מתפנה בשירותים לפני השקילה?You are what you eat
זה בהחלט קשור, בין אם זה למשקל נטו של האוכל, כמה חומרים סופחי מים יש שם, ותנועת מעיים אם התפנית בשירותים לפני המדידה
משנה במידה מסויימת, כמובן שזה לא יהיה הבדל גדול, אלא יותר מה שתורם להבדלים הקטנים בין יום ליוםזה משנה גם אם גם ככה אתה מתפנה בשירותים לפני השקילה?
אני במסהאני מתאר לעצמי שאתה מדבר על חיטוב.
אם למשל אכלת ביום א קצת בערב ואז נשקלת ביום ב לאחר יציאה. ואז ביום ב בערב אכלת המון המון ואז ביום ג תישקל לאחר יציאה כנראה שלא יהיה כל כך הרבה הבדלים . אם אכלת הרבה מלח והרבה פחמימה אז קצת יותר כי זה סופח המון נוזלים.
אבל בגדול לא ממש קריטי.
הקטע זה שגם אתמול וגם היום נשקלתי, היה הבדל של קילו. ההבדל היחיד שאני חושב עליו חוץ מאוכל בערב זה שלפני יומיים הייתי באימון במכון, ואתמול הייתי באימון כדורסל, אבל בכדורסל אני שורף אפילו יותר ויצא קילו יותר בבוקר, ומדדתי בשני משקלים ככה שהוא לא דפוקמשנה במידה מסויימת, כמובן שזה לא יהיה הבדל גדול, אלא יותר מה שתורם להבדלים הקטנים בין יום ליום
אז זה משנה יותר בכמה נפח מים היה שם וכמה זמן זה ספח, ותנועת מעייםאני במסה
הקטע זה שגם אתמול וגם היום נשקלתי, היה הבדל של קילו
אני שותה לפני השינה זאת בעיה ? תנועת מעיים ? אני נשקל כמה פעמים בשני משקלים שוניםאז זה משנה יותר בכמה נפח מים היה שם וכמה זמן זה ספח, ותנועת מעיים
כשאמרת תנועת מעיים למה התכוונת ? תודה אחיאז זה משנה יותר בכמה נפח מים היה שם וכמה זמן זה ספח, ותנועת מעיים
אז לדאוג שהכל יצא כל פעם ?תנועת מעיים בקטע של כמה נכנס מצד אחד ויוצא מהשני
לא, תן למעיים שלך לסדר את עצמם, ותשקול את עצמך פעם בשבוע וזהו, כי התנודות האלה תמיד ישאז לדאוג שהכל יצא כל פעם ?
טוב, תודה רבה גבר. עזרת מאוד, למרות שעדיין לא נשמע לי הגיוני קילו בין יום ליום, אפילו שעשיתי אימונים שונים. אני פשוט מעכשיו אמדוד יום אחרי אימון כבד, שבו אין מצב שאני מוסיף אימון כדורסל.לא, תן למעיים שלך לסדר את עצמם, ותשקול את עצמך פעם בשבוע וזהו, כי התנודות האלה תמיד יש