הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר המשקל בבוקר קשור גם למה שאכלת בערב ?

You are what you eat
זה בהחלט קשור, בין אם זה למשקל נטו של האוכל, כמה חומרים סופחי מים יש שם, ותנועת מעיים אם התפנית בשירותים לפני המדידה

• פותח/ת השרשור
You are what you eat
זה בהחלט קשור, בין אם זה למשקל נטו של האוכל, כמה חומרים סופחי מים יש שם, ותנועת מעיים אם התפנית בשירותים לפני המדידה
זה משנה גם אם גם ככה אתה מתפנה בשירותים לפני השקילה?

אני מתאר לעצמי שאתה מדבר על חיטוב.
אם למשל אכלת ביום א קצת בערב ואז נשקלת ביום ב לאחר יציאה. ואז ביום ב בערב אכלת המון המון ואז ביום ג תישקל לאחר יציאה כנראה שלא יהיה כל כך הרבה הבדלים . אם אכלת הרבה מלח והרבה פחמימה אז קצת יותר כי זה סופח המון נוזלים.
אבל בגדול לא ממש קריטי.

• פותח/ת השרשור
אני מתאר לעצמי שאתה מדבר על חיטוב.
אם למשל אכלת ביום א קצת בערב ואז נשקלת ביום ב לאחר יציאה. ואז ביום ב בערב אכלת המון המון ואז ביום ג תישקל לאחר יציאה כנראה שלא יהיה כל כך הרבה הבדלים . אם אכלת הרבה מלח והרבה פחמימה אז קצת יותר כי זה סופח המון נוזלים.
אבל בגדול לא ממש קריטי.
אני במסה
משנה במידה מסויימת, כמובן שזה לא יהיה הבדל גדול, אלא יותר מה שתורם להבדלים הקטנים בין יום ליום
הקטע זה שגם אתמול וגם היום נשקלתי, היה הבדל של קילו. ההבדל היחיד שאני חושב עליו חוץ מאוכל בערב זה שלפני יומיים הייתי באימון במכון, ואתמול הייתי באימון כדורסל, אבל בכדורסל אני שורף אפילו יותר ויצא קילו יותר בבוקר, ומדדתי בשני משקלים ככה שהוא לא דפוק

• פותח/ת השרשור
אז זה משנה יותר בכמה נפח מים היה שם וכמה זמן זה ספח, ותנועת מעיים
אני שותה לפני השינה זאת בעיה ? תנועת מעיים ? אני נשקל כמה פעמים בשני משקלים שונים
נ.ב תראה עדכנתי הודעה קודמת
אז זה משנה יותר בכמה נפח מים היה שם וכמה זמן זה ספח, ותנועת מעיים
כשאמרת תנועת מעיים למה התכוונת ? תודה אחי

• פותח/ת השרשור
לא, תן למעיים שלך לסדר את עצמם, ותשקול את עצמך פעם בשבוע וזהו, כי התנודות האלה תמיד יש
טוב, תודה רבה גבר. עזרת מאוד, למרות שעדיין לא נשמע לי הגיוני קילו בין יום ליום, אפילו שעשיתי אימונים שונים. אני פשוט מעכשיו אמדוד יום אחרי אימון כבד, שבו אין מצב שאני מוסיף אימון כדורסל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית