הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון נפח בחיטוב

• פותח/ת השרשור kroif
  • פורסם בתאריך

kroif

משתמש קבוע
1,219
58
נק' מוניטין:
131
1,219
58
האם מישהו ניסה להתאמן בתוכנית עם יותר נפח ופחות עצימות בתקופת החיטוב ?

האם אתה תיהיה רעב באותו מידה עם SS עצים לחזרות נמוכות ומשקלים גבוהים לעומת תכנית FBW או AB לחזרות ונפח גבוהים?
אני לא חושב שיש קשר בין כמות חזרות לבין רעב אחרי אימון.
גם בנפח אפשר לעבוד כבד ולהיות רעבים.

ואנשים שעשו GVT ? לא היו רעבים?

אני לא חושב שיש קשר בין כמות חזרות לבין רעב אחרי אימון.
גם בנפח אפשר לעבוד כבד ולהיות רעבים.

ואנשים שעשו GVT ? לא היו רעבים?
מורן רעב גם עם ABCD, וגם בחודשים שהוא לא מתאמן בכלל!

זה בערך מה שהתכוונתי רק שלא הצגתי את זה בניסוח הזה אבל אין טעם להתקטנן
רק תענה על שאלה אחת
האם אתה תיהיה רעב באותו מידה עם SS עצים לחזרות נמוכות ומשקלים גבוהים לעומת תכנית FBW או AB לחזרות ונפח גבוהים?
לפי התשובה שלך שגם אתה מהטיפוסים שאף פעם לא טועים. הניסוח של התשובה שלך גרם לה להישמע כמו אוסף של שטויות. אחרת אחרת תאמין לי שלא היית מקבל שלילי.
למה שתהיה רעב בss?
אתה מייעץ לעשות ss בחיטוב?

למה שתהיה רעב בss?
אתה מייעץ לעשות ss בחיטוב?
בSS הרעב עצום . אבל אולי זה בגלל שמעלים משקלי עבודה מאימון לאימון.
בAB/FBW אני כבר חצי שנה בחיטוב עם אותם משקלי עבודה(8 חזרות לסט) אז אולי זה הסיבה שהגוף שלי לא מרגיש רעב, או שכבר הגוף התרגל שהוא בגירעון אז הוא לא מרגיש רעב .

הייתי שמח לקבל איזה הוכחה שקובעת שטווח חזרות גבוה לא מגרה מספיק את השריר.
אני גם כרגע מתלבט עם עצמי אם לשמר את ה5 חזרות בתרגילים מורכבים או להעביר אותם ל10-15 כמו התרגילי עזר.
כל הבודיבילדרים ששמעתי ממליצים על עבודה בטווח של 10-15.
אני מתכוון בעיניין של שימור מסת שריר בחיטוב והגדלת מסת שריר במסה לבן אדם שלא מתאמן לפוורליפטינג.

@White Walker @stitch @TvrSp12

הייתי שמח לקבל איזה הוכחה שקובעת שטווח חזרות גבוה לא מגרה מספיק את השריר.
אני גם כרגע מתלבט עם עצמי אם לשמר את ה5 חזרות בתרגילים מורכבים או להעביר אותם ל10-15 כמו התרגילי עזר.
כל הבודיבילדרים ששמעתי ממליצים על עבודה בטווח של 10-15.
אני מתכוון בעיניין של שימור מסת שריר בחיטוב והגדלת מסת שריר במסה לבן אדם שלא מתאמן לפוורליפטינג.

@White Walker @stitch @TvrSp12
תפריד בין חיטוב למסה.
לגבי חיטוב יש לך את המאמר שמופיע כאן ועוד מאמרים בפורטל.
לגבי מסה כל טווחי החזרות מעודדים עלייה במסת שריר. השאלה כמה תהיה מסוגל להתקדם במשקלי עבודה בטווח החזרות הזה ברגע שתתקע בהם גם המסה שתעשה תהיה פחות אפקטיבית

אני תמיד אוהב לעבוד על כמה טווחי חזרות והתנגדות(גם נמוכים וגם גבוהים), גם במסה וגם בחיטוב.

אימונים במשקל נמוך ובטווחי חזרות גבוהים יותר עדיין נותנים אות להיפרטרופיה אבל מקלים מאוד על המפרקים. זה שימושי גם בחיטוב כשאתה לא יכול להשתקם מהר מפציעות בגלל הקלוריות.

מה שכן כמו שכתבתי, בקיצון של טווחי החזרות, אם במסה לעבוד על 30+ חזרות זה קשה, בחיטוב זה סיוט וזה יכול לגרום לך להקיא (האימון הבא מחרתיים).

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אני תמיד אוהב לעבוד על כמה טווחי חזרות והתנגדות(גם נמוכים וגם גבוהים), גם במסה וגם בחיטוב.

אימונים במשקל נמוך ובטווחי חזרות גבוהים יותר עדיין נותנים אות להיפרטרופיה אבל מקלים מאוד על המפרקים. זה שימושי גם בחיטוב כשאתה לא יכול להשתקם מהר מפציעות בגלל הקלוריות.

מה שכן כמו שכתבתי, בקיצון של טווחי החזרות, אם במסה לעבוד על 30+ חזרות זה קשה, בחיטוב זה סיוט וזה יכול לגרום לך להקיא (האימון הבא מחרתיים).
באילו תרגילים עובד ל30 חזרות?מה התרומה של אימון כזה?

היפרטרופיה בכל התרגילים. פשוט יצאו בזמן האחרון מחקרים שהראו שאפשר לגדול גם עם 30 חזרות וניסיתי וראיתי שזה עובד לי.

תודות לאימונים הללו בחיטוב הזה היתה לי רק פציעה קלה ולא מגבילה בכלל בכתף שעברה אחרי שבועיים ואני כן עובד גם כבד .

נערך לאחרונה:
אחחחח הדיון שחוזר כל כמה חודשים/שבועות לפני הקיץ
לא אחדש פה כלום תנסה לשמר כמה שיותר מהכוח שלך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית