עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני לא חושב שיש קשר בין כמות חזרות לבין רעב אחרי אימון.האם אתה תיהיה רעב באותו מידה עם SS עצים לחזרות נמוכות ומשקלים גבוהים לעומת תכנית FBW או AB לחזרות ונפח גבוהים?
מורן רעב גם עם ABCD, וגם בחודשים שהוא לא מתאמן בכלל!אני לא חושב שיש קשר בין כמות חזרות לבין רעב אחרי אימון.
גם בנפח אפשר לעבוד כבד ולהיות רעבים.
ואנשים שעשו GVT ? לא היו רעבים?
חח מניאק, מנסה לגרד כמה שיותר בדיחות עד החיטובמורן רעב גם עם ABCD, וגם בחודשים שהוא לא מתאמן בכלל!
לפי התשובה שלך שגם אתה מהטיפוסים שאף פעם לא טועים. הניסוח של התשובה שלך גרם לה להישמע כמו אוסף של שטויות. אחרת אחרת תאמין לי שלא היית מקבל שלילי.זה בערך מה שהתכוונתי רק שלא הצגתי את זה בניסוח הזה אבל אין טעם להתקטנן
רק תענה על שאלה אחת
האם אתה תיהיה רעב באותו מידה עם SS עצים לחזרות נמוכות ומשקלים גבוהים לעומת תכנית FBW או AB לחזרות ונפח גבוהים?
בSS הרעב עצום . אבל אולי זה בגלל שמעלים משקלי עבודה מאימון לאימון.למה שתהיה רעב בss?
אתה מייעץ לעשות ss בחיטוב?
שתזריק תעשה גם 10-15 חזרותל הבודיבילדרים ששמעתי ממליצים על עבודה בטווח של 10-15.
שתזריק תעשה גם 10-15 חזרות
לחיטוב 5 חזרות הרבה יותר יעיל שכן המטרה העיקרית היא לשמור כמה שיותר על הכוח.
תפריד בין חיטוב למסה.הייתי שמח לקבל איזה הוכחה שקובעת שטווח חזרות גבוה לא מגרה מספיק את השריר.
אני גם כרגע מתלבט עם עצמי אם לשמר את ה5 חזרות בתרגילים מורכבים או להעביר אותם ל10-15 כמו התרגילי עזר.
כל הבודיבילדרים ששמעתי ממליצים על עבודה בטווח של 10-15.
אני מתכוון בעיניין של שימור מסת שריר בחיטוב והגדלת מסת שריר במסה לבן אדם שלא מתאמן לפוורליפטינג.
@White Walker @stitch @TvrSp12
באילו תרגילים עובד ל30 חזרות?מה התרומה של אימון כזה?אני תמיד אוהב לעבוד על כמה טווחי חזרות והתנגדות(גם נמוכים וגם גבוהים), גם במסה וגם בחיטוב.
אימונים במשקל נמוך ובטווחי חזרות גבוהים יותר עדיין נותנים אות להיפרטרופיה אבל מקלים מאוד על המפרקים. זה שימושי גם בחיטוב כשאתה לא יכול להשתקם מהר מפציעות בגלל הקלוריות.
מה שכן כמו שכתבתי, בקיצון של טווחי החזרות, אם במסה לעבוד על 30+ חזרות זה קשה, בחיטוב זה סיוט וזה יכול לגרום לך להקיא (האימון הבא מחרתיים).