הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון ביקורת טכניקה דדליפט

Ziv Aricha

משתמש מתחיל
140
23
נק' מוניטין:
398
140
23
היי,

אשמח לביקורת שלכם על ביצוע הדדליפט. לצערי הצלם החליט לזוז מהפרופיל באמצע הסט.
נתונים עליי:
1.76
69 משקל גוף
סט שני של 110KG לחמישיה

תודה!

להעיף את החגורה הזאת ולא להסתכל למעלה (אולי בגלל שיש שם מראה אתה מסתכל, אז במקרה הזה עדיף שתסתובב פשוט פעם הבאה).

ותנסה ללחוץ יותר את הרצפה עם הרגליים, חוץ מזה נראה בסדר גמור.

• פותח/ת השרשור
להעיף את החגורה הזאת ולא להסתכל למעלה (אולי בגלל שיש שם מראה אתה מסתכל, אז במקרה הזה עדיף שתסתובב פשוט פעם הבאה).

ותנסה ללחוץ יותר את הרצפה עם הרגליים, חוץ מזה נראה בסדר גמור.
תודה על התגובה!
אכן יש מראה, אנסה בפעם הבאה לסדר את זה.
למה לזרוק את החגורה?

תודה על התגובה!
אכן יש מראה, אנסה בפעם הבאה לסדר את זה.
למה לזרוק את החגורה?
חגורה בגדול נותנת לך לדחוף את הבטן אליה יותר חזק,
זאת לא ברוחב אחיד (מקדימה צרה יותר) מה שאומר שזה לא כל כך קורה בפועל אבל מאחורה זה אפילו טיפה מפריע לך להיכנס לפוזיציה...

אני בכלל בדעה שאין טעם לשים חגורה מתחת ל-4 פלטות לבן אדם הממוצע, היא רק מוסיפה משקל ואולי יותר קל להוסיף משקל כשאתה עם חגורה וזאת בעצם המטרה בניגוד לדעה הרווחת (לא פה) ש"חגורה זה כדי להגן על הגב".

• פותח/ת השרשור
חגורה בגדול נותנת לך לדחוף את הבטן אליה יותר חזק,
זאת לא ברוחב אחיד (מקדימה צרה יותר) מה שאומר שזה לא כל כך קורה בפועל אבל מאחורה זה אפילו טיפה מפריע לך להיכנס לפוזיציה...

אני בכלל בדעה שאין טעם לשים חגורה מתחת ל-4 פלטות לבן אדם הממוצע, היא רק מוסיפה משקל ואולי יותר קל להוסיף משקל כשאתה עם חגורה וזאת בעצם המטרה בניגוד לדעה הרווחת (לא פה) ש"חגורה זה כדי להגן על הגב".
המטרה של החגורה לגמרי ברורה לי.
אני גם מכיר את הטענה שבמשקלים "קלים" רצוי לוותר עליה ולבנות את היכולת לשמור על לחץ תוך בטני בלעדיה.
אבל אני יודע על עצמי שמאוד קשה לי להתרכז בלעשות את זה, אני נוטה לנשום לתוך החזה, ולכן מטרת החגורה בשבילי היא לתזכר אותי לנשום כמו שצריך ולהחזיק את הבטן כמו שצריך...

תוריד מבט וזהו

תודה!

המטרה של החגורה לגמרי ברורה לי.
אני גם מכיר את הטענה שבמשקלים "קלים" רצוי לוותר עליה ולבנות את היכולת לשמור על לחץ תוך בטני בלעדיה.
אבל אני יודע על עצמי שמאוד קשה לי להתרכז בלעשות את זה, אני נוטה לנשום לתוך החזה, ולכן מטרת החגורה בשבילי היא לתזכר אותי לנשום כמו שצריך ולהחזיק את הבטן כמו שצריך...

תודה!
אז עדיף שתשיג חגורה *טובה*,
יש לך חגורות להתחלה באזור ה-150 שקל מאיביי (הברנד המוכר של ה"חגורות להתחלה" זה RDX אבל לא רואה סיבה לפסול גם חגורות אחרות...).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית