הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ מתחיל SS חודש הבא ויש לי שאלה קטנה (עובר בין בילדינג לליפטינג)

• פותח/ת השרשור Roy321
  • פורסם בתאריך

Roy321

משתמש מתחיל
189
58
נק' מוניטין:
1,065
189
58
אני רגיל לאימונים ארוכים של היפוטרפיה (שעה וחצי כזה אפילו יותר לפעמים) ואני עובר לSS כדי להעלות את המשקלי עבודה שלי עכשיו השאלה שלי לגבי SS היא , אתם לא חושבים שאין מספיק התאוששות בין אימון לאימון ? בכל זאת לתת PR לכאורה בכל אימון זה לא משהו אידיאלי למתאמן מתקדם , סבבה מתאמנים מתחילים בכיף אבל אני מתאמן כבר שנה והגוף שלי רגיל ללחץ ואני לא יודע אם תיהיה לי התאוששות בין כל אימון לאימון ... אתם חושבים שSS זאת התוכנית בשבילי ?

בן 16
מ"ג : 72
גובה: 73

דדליפט: 145X5
סקואט : 122.5X5
בנץ': 80X5 ׁ(פשוט לא מצליח להתקדם בתרגיל הזה , הוא כל כך מעצבן אותי)
פרס : 55X5

אולי בסקוואט, לא בשאר, הדדליפט והלחיצות מתקדמות 3 פעמים בשבועיים, לעומת פעם בשבוע, לא הבדל גדול עם לוקחים בחשבון שבתכניות שבועיות הסיכוי שלו להכשל נמוך ביחס ל-SS, ובמשקלים הנוכחים שלו, אני דיי בטוח שהכשלים האלו יגיעו די מהר, והוא יתקשה להתקדם באופן ליניארי
ויכוח סרק, בלי הניסיון של הבחור בתוכנית לא ניתן לקבוע כלום.

• פותח/ת השרשור
זה ארוך זה? 😃

אתה יושב בין לבין. לדעתי אתה יכול לעשות SS כמו גדול. אולי לא תעשה התקדמות משמעותית כמו מתאמן שמתחיל מאפס אבל בוודאות תתקדם במשקלי העבודה בעיקר בדדליפט והסקוואט כפי ש @ohad12 ציין. בלחיצות אם אתה מרגיש שהתוכנית לא מקדמת אותך לשום מקום תעבור לטקסס.

חוץ מלהתחיל את התוכנית ולראות איך מתקדם אין הרבה מה לעשות. אבל להגיד לה לא , לא הייתי ממליץ.
בהצלחה. 😃
בלחיצות אני מודע לעובדה שהתוכנית לא תספק אותי ואני שלם עם זה, המטרות שלי זה להגיע לדדליפט 160X5 , סקואט 140X5 , פרס 62.5X5 , בנץ' 90X5 , אתה חושב שזה ריאלי שאני אוכל להגיע למשקלים האלה לפני המיצוי של התוכנית ?

בלחיצות אני מודע לעובדה שהתוכנית לא תספק אותי ואני שלם עם זה, המטרות שלי זה להגיע לדדליפט 160X5 , סקואט 140X5 , פרס 62.5X5 , בנץ' 90X5 , אתה חושב שזה ריאלי שאני אוכל להגיע למשקלים האלה לפני המיצוי של התוכנית ?
אני לא מכיר אותך אישית ואני לא יכול להגיד לאן תגיע ואפילו בקירוב, יכול להיות שלוטם צודק ויכול להיות שלא.
תעשה את התוכנית ותראה לאן זה מתקדם.
אבל תזכור, זו תוכנית קשה, תתכונן להשקיע באימון ולא לוותר.

• פותח/ת השרשור
אני לא מכיר אותך אישית ואני לא יכול להגיד לאן תגיע ואפילו בקירוב, יכול להיות שלוטם צודק ויכול להיות שלא.
תעשה את התוכנית ותראה לאן זה מתקדם.
אבל תזכור, זו תוכנית קשה, תתכונן להשקיע באימון ולא לוותר.
השקעה זאת לא הבעיה , אני פשוט מחפש את התוכנית שתביא לי את ההתקדמות הכי מהירה במשקלי עבודה במצב שאני נמצא בו , הפלוס הקלורי זה לא הבעיה אני במסה בכל מקרה, קצת שומן לא מפחיד אותי ובמיוחד אימונים קשים ואגו.

אני אנסה את התוכנית , תודה רבה לכולם על התגובות , עזרתם לי מאוד!

השקעה זאת לא הבעיה , אני פשוט מחפש את התוכנית שתביא לי את ההתקדמות הכי מהירה במשקלי עבודה במצב שאני נמצא בו , הפלוס הקלורי זה לא הבעיה אני במסה בכל מקרה, קצת שומן לא מפחיד אותי ובמיוחד אימונים קשים ואגו.

אני אנסה את התוכנית , תודה רבה לכולם על התגובות , עזרתם לי מאוד!
תשתף איך הולך, נשמח לשמוע על ההתקדמות שלך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית