הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מעוניין לשפר את הכושר הכללי, הריצה ואולי להוריד קצת שומן

• פותח/ת השרשור avivhh
  • פורסם בתאריך

avivhh

משתמש מתחיל
40
0
נק' מוניטין:
99
40
0
אני מעוניין לשפר את הכושר הכללי, את הריצה וגם להוריד קצת אחוזי שומן לקראת גיבוש מסוים.
יש לי תוכנית אימונים טובה שבה אני עושה שכיבות שמיכה, כפיפות בטן, מקבילים, מתח וכו'.

אני שומר על תפריט במאזן קלורי שלילי פחות 400 קלוריות מהניטרלי. שוקל 82 בערך בן 18 מתאמן בערך חודשיים במכון כושר, טיפה יותר.
ביום אימון אני לוקח 1.5 מנות של אבקת חלבון וכדור של אופטי מן בבוקר אחרי אימון וכדור של אופטי מן אחרי אימון
בנוסף ביום ראשון ושלישי אני לוקח גם כדור קפאין (אני בהתחלה אז אני שובר כל כדור ל3 חתיכות ולוקח 2)

אני עכשיו רוצה להוסיף קריאטין אבל אני לא בטוח שזה מתאים למטרות שלי. ויש לי חבר בחול שחוזר בקרוב אז אני יכול לשלוח איתו משהו מBB אם תייעצו לי.

תודה מראש

למה להוריד א.ש ?
אם אתה רוצה להתחזק אתה צריך להיות במאזן קלורי חיובי

תמשיך עם אימוני כוח בשילוב סיבולת
קריאטין יכול לעזור, אבל קודם תעבור למאזן קלורי חיובי

• פותח/ת השרשור
למה להוריד א.ש ?
אם אתה רוצה להתחזק אתה צריך להיות במאזן קלורי חיובי

תמשיך עם אימוני כוח בשילוב סיבולת
קריאטין יכול לעזור, אבל קודם תעבור למאזן קלורי חיובי

כי יש עליי הרבה שומן, אני מעריך שאני 20 אחוז שומן ואם אני יוריד את השומנים יהיה הרבה יותר קל לרוץ

קריאטין לא יעזור לך להשתפר בטווחי חזרות גבוהים (סביבות מעל ה20) ויגרום לך לעלות במשקל גוף מנוזלים.. אגב למה קפאין רק ביום ראשון ושלישי?

• פותח/ת השרשור
קריאטין לא יעזור לך להשתפר בטווחי חזרות גבוהים (סביבות מעל ה20) ויגרום לך לעלות במשקל גוף מנוזלים.. אגב למה קפאין רק ביום ראשון ושלישי?

אמרו פה ובפורטל לא פעם לקחת שלוש ימים כן וארבע ימים לא כדי שהגוף לא יתרגל וביום שני אין לי אימון אז אין סיבה לקחת.
לא טוב ככה?

אם אתה 1.80 ושוקל 82 קילו לא מבין איך יש לך 20% שומן. אני 1.81 ושוקל גם 82 קילו ואני רזה (רזה אומר 13-14% שומן).

• פותח/ת השרשור
אם אתה 1.80 ושוקל 82 קילו לא מבין איך יש לך 20% שומן. אני 1.81 ושוקל גם 82 קילו ואני רזה (רזה אומר 13-14% שומן).

חבר שלי גבוהה ממני ב5 סנטימטר ושוקל 65 הוא רזה בלי שרירים בכלל... הוא בערך 13% שומן (לפי המכונה במכון)

אני נראה יותר מלא ממנו ויותר שרירי גם באיזשהו אופן ושוקל 82

אולי אתה פשוט חטוב עם מסת שרירים

מכונות במכון לא מדוייקות בעליל ככה שלא הייתי מסתמך עליהן בכלל, הן יכולות להראות 20% ואתה בכלל 12%.
לשם הצחוקיידה נסה להימדד ואז לשתות חצי ליטר מים ושוב להימדד, אתה כבר לבד תראה את התוצאה.
בקשר למה שאתה עושה, אימונים עם משקל גוף בחיטוב נחמדים לטווח הקצר אך לא לארוך.
נתחיל בכך שתעלה את צריכת החלבון ל2 גרם פר ק"ג לפחות, לאחר מכן תתחיל להתאמן עם משקולות ולא עם גומיות וטמפונים, אם אתה מעוניין בהכנה לגיבוש אתה יכול לעיין בפורום קרוספיט,
בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
מכונות במכון לא מדוייקות בעליל ככה שלא הייתי מסתמך עליהן בכלל, הן יכולות להראות 20% ואתה בכלל 12%.
לשם הצחוקיידה נסה להימדד ואז לשתות חצי ליטר מים ושוב להימדד, אתה כבר לבד תראה את התוצאה.
בקשר למה שאתה עושה, אימונים עם משקל גוף בחיטוב נחמדים לטווח הקצר אך לא לארוך.
נתחיל בכך שתעלה את צריכת החלבון ל2 גרם פר ק"ג לפחות, לאחר מכן תתחיל להתאמן עם משקולות ולא עם גומיות וטמפונים, אם אתה מעוניין בהכנה לגיבוש אתה יכול לעיין בפורום קרוספיט,
בהצלחה.

בלי קשר לאחוזי שומן, אני צריך אימונים לטווח הקצר לכן האימונים האלו טובים לי, או שאתה מתכוון ב"קצר" לשבוע שבועיים?
צריכת החלבון שלי היא פי 2 ממשקל הגוף ואפילו יותר, ככה שבזה אני מסודר.

אבל מה הכוונה להתאמן עם משקולות?

ועיינתי בקרוספייט, התרגילים שם מאוד מסובכים, קשים (מבחינת יכולת - אני פשוט לא מסוגל לעשות 10 מתח והדרישות שם הם הרבה יותר) ולא ממש ברורים (האם אני צריך לרוץ בחד"כ ממכשיר למכשיר? ואם הוא תפוס?) אז ככה שזה לא ממש בשבילי.

בלי קשר לאחוזי שומן, אני צריך אימונים לטווח הקצר לכן האימונים האלו טובים לי, או שאתה מתכוון ב"קצר" לשבוע שבועיים?
צריכת החלבון שלי היא פי 2 ממשקל הגוף ואפילו יותר, ככה שבזה אני מסודר.

1. אבל מה הכוונה להתאמן עם משקולות?

2. ועיינתי בקרוספייט, התרגילים שם מאוד מסובכים, קשים (מבחינת יכולת - אני פשוט לא מסוגל לעשות 10 מתח והדרישות שם הם הרבה יותר) ולא ממש ברורים (האם אני צריך לרוץ בחד"כ ממכשיר למכשיר? ואם הוא תפוס?) אז ככה שזה לא ממש בשבילי.

1. לעשות אימון כוח, כך שתוכל להתחזק.

2. אל תוותר לעצמך כי זה נראה קשה. לא כל מי שמתחיל להתאמן בקרוספיט התנסה קודם לכן בתרגילים שמופיעים באימון היומי. יש סרטוני הדגמה, ניתן (ורצוי) לבצע התאמות לתרגילים לפי היכולת האישית.

3. אם אתה רוצה להשתפר בריצות קריאטין לא יעזור לך. המחשבה שלך שהורדה באחוזי השומן תשפר את המהירות היא הגיונית, אלב מה שישפר אותה הרבה יותר היא אימוני כוח (הוספת מסת שריר) ואימוני ריצה.

היכנס לבלוג של דעאל http://crossfitisrael.blogspot.com/ (היית מכיר אותו אם היית מחפש קצת בפורום) ושם יש הסברים על התרגילים ועל ההתאמות, מבחינת ציוד ויכולת.
בנוסף, אם אתה באמת בכיוון, ישנה קבוצת קרוספיט ברחובות שמאמן אותה עומרי פלד וזה הבלוג שלו: http://crossfit360israel.blogspot.com/

בהצלחה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית