הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לעבור לSS?

• פותח/ת השרשור Gwinky
  • פורסם בתאריך

Gwinky

משתמש מתחיל
58
9
נק' מוניטין:
17
58
9
התחלתי להתאמן לפני חצי שנה, הייתי חודשיים בFBW אחר כך 4 חודשים בAB. אני מתקדם במשקלי עבודה אומנם בקצב לא הכי מהיר אבל מתקדם וגם רואה שינוי לטובה על הגוף. אני מתגייס עוד 4 חודשים מינימום ותהיתי אם כדאי לעבור לSS כי אני חושש שלא יהיה לי זמן לבצע תכנית עם יותר נפח אחר כך כי אתגייס ישר אחרי סיום התכנית.
קצת נתונים:
משקל גוף 70 ק''ג גובה 180 ס''מ. סקוואט (היי באר) 65 ק''ג בנץ' 50 ק''ג .פרס ודדליפט בדיוק מתכוון להתחיל לעשות גם.
השאלה שלי היא האם לטווח הקרוב(4 חודשים) יטיב לי יותר להמשיך בAB עם כמות מכובדת של נפח או לעבור לSS בידיעה שלא אוכל לעבוד יותר על היפרטרופיה ונפח לפני הצבא?(אני אהיה ג'ובניק לא קרבי אם זה משנה).
גם אם אני אעשה SS אני אהיה על פלוס קלורי של 500 בערך ולא אגזים עם התזונה כי כן חשובה לי האסתטיקה.

מה הייתם עושים במקומי? אני בחתיכת התלבטות... לא יודע עד כמה SS תביא אותי לגוף שאני רוצה כי אין מספיק עבודה על פלג גוף עליון...
אשמח לעזרה ואני יודע שרוב הפורום תומך בתכניות כוח אבל אשמח אם תכנסו לראש שלי לרגע בהתחשב בזה שכן חשוב לי המראה של פלג הגוף העליון ולא רוצה לצבור יותר מדי שומן.

לא יודע עד כמה SS תביא אותי לגוף שאני רוצה
היא לא אמורה להביא אותך לגוף של דוגמן.
אתה מתאמן בה כמתאמן מתחיל כדי להתחזק, לאחר מכן יש אופציות שונות שפרוסות בפניך.
תעשה אותה לחודשיים ואחכ תחטב חודשיים ותתגייס, אני לא רואה עוד אופציות בנושא כשזה קשור ל SS.

תן מה שאתה יכול.

• פותח/ת השרשור
היא לא אמורה להביא אותך לגוף של דוגמן.
אתה מתאמן בה כמתאמן מתחיל כדי להתחזק, לאחר מכן יש אופציות שונות שפרוסות בפניך.
תעשה אותה לחודשיים ואחכ תחטב חודשיים ותתגייס, אני לא רואה עוד אופציות בנושא כשזה קשור ל SS.

תן מה שאתה יכול.

לחטב? אני 10 קילו מתחת לגובה ואחרי חודשיים אהיה 76 ק''ג מקס. ואני לא מחפש ''גוף של דוגמן'', אני רוצה גוף יחסית מסיבי אבל שפלג גוף עליון יראה טוב. במקרה כזה כדאי לעשות SS ולהוסיף מקבילים צ'ין אפס וסט לבייספס וטרייספס באימון האחרון בשבוע? אתה באמת חושב שSS יביא אותי לתוצאות יותר טובות מהAB שאני עושה כרגע?
לפי דעתי לא זה ולא זה, אלא להמשיך FBW תוך התקדמות במשקלי עבודה.

איזה FBW? מה היא מכילה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית