הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שילוב של ss עם סטריט

עידו246

משתמש פעיל
976
125
נק' מוניטין:
180
976
125
אני כרגע בחיטוב עושה ab בשילוב סטריט וורקאוט ופאוליפטינג
ואני חשבתי במסה לעשות ss כדי לעלות במשקלי עבודה,יש אפשרות לשלב איתה גם סטריט או שזו תוכנית שיהיה בעייתי לשלב איתה סטריט?

אשמח גם לדעה מכם: @MikeRozner
@stitch
@White Walker
@PowerLifting

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
או שתעשה ss או שתעשה את השני
תחליט . אי אפשר.לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה
זה העניין,אני לא רוצה לוותר על הליפטינג ולא על הסטריט,ואני מחפש תוכנית שתאפשר לי לשלב את שניהם.
יש לך הצעות?

אתה מתכוון ברצינות?
אם באימון אתה עושה ריסט בכל התרגילים יכול לצאת לך אימון ממש קצר כי המשקלים קלים והמנוחה קצרה
אם באימון המשקלים כבדים ההפסקות ארוכות והאימון יכול להיות ארוך מאוד

אתה מתכוון ברצינות?
מתאמן מתחיל עם סקוואט של 30 קילו ינוח איזה דקה וחצי בין הסטים ויהיה לו רק 3 סטים חימום, זה בערך 10 דקות. בבנץ' 25 קילו שלו יהיה לו 2 חימומים ו3 סטים עם איזה דקה ביניהם וזה יקח לו 5 דקות. דדליפט יהיה לו 40 קילו ויהיה לו 4 סטים חימום, יקח לו 5 דקות. הנה סיטואציה של 20 דקות אימון SS. לאומתו מתאמן שמשך את SS טוב והגיע ל150 סקוואט 100 בנץ' ו180 דדליפט יכול לנוח גם 10 דקות בין הסטים ואז הסקוואט יקח לו 50 דקות, הבנץ' היה תפוס והוא חיכה רבע שעה לבנץ', בבנץ' נח 8 דקות בין הסטים ומסיים ב40 דקות, בדדליפט הוא נח טוב בין החימומים ולקח לו חצי שעה. אחר כך יש לו 3 סטים של מתח בסופינציה לכשל שלוקחים רבע שעה. זה סה"כ שעתיים וחצי למשל.

• פותח/ת השרשור
אם באימון אתה עושה ריסט בכל התרגילים יכול לצאת לך אימון ממש קצר כי המשקלים קלים והמנוחה קצרה
אם באימון המשקלים כבדים ההפסקות ארוכות והאימון יכול להיות ארוך מאוד

מתאמן מתחיל עם סקוואט של 30 קילו ינוח איזה דקה וחצי בין הסטים ויהיה לו רק 3 סטים חימום, זה בערך 10 דקות. בבנץ' 25 קילו שלו יהיה לו 2 חימומים ו3 סטים עם איזה דקה ביניהם וזה יקח לו 5 דקות. דדליפט יהיה לו 40 קילו ויהיה לו 4 סטים חימום, יקח לו 5 דקות. הנה סיטואציה של 20 דקות אימון SS. לאומתו מתאמן שמשך את SS טוב והגיע ל150 סקוואט 100 בנץ' ו180 דדליפט יכול לנוח גם 10 דקות בין הסטים ואז הסקוואט יקח לו 50 דקות, הבנץ' היה תפוס והוא חיכה רבע שעה לבנץ', בבנץ' נח 8 דקות בין הסטים ומסיים ב40 דקות, בדדליפט הוא נח טוב בין החימומים ולקח לו חצי שעה. אחר כך יש לו 3 סטים של מתח בסופינציה לכשל שלוקחים רבע שעה. זה סה"כ שעתיים וחצי למשל.
אההה הבנתי אתכם תודה רבה,ויש לכם תוכנית שאתם מציעים לשלב ליפטינג וסטריט?

אההה הבנתי אתכם תודה רבה,ויש לכם תוכנית שאתם מציעים לשלב ליפטינג וסטריט?
תתחיל מSS, כמה שתתקדם בה תתקדם, גם אם תיתקע ב70 קילו סקוואט זה יותר טוב מכלום. אחר כך תעבור לליניארית, תשיג מה שתשיג ממנה ומשם ל531 לדעתי, זאת התכנית הכי גמישה שיש במובן הזה

• פותח/ת השרשור
תתחיל מSS, כמה שתתקדם בה תתקדם, גם אם תיתקע ב70 קילו סקוואט זה יותר טוב מכלום. אחר כך תעבור לליניארית, תשיג מה שתשיג ממנה ומשם ל531 לדעתי, זאת התכנית הכי גמישה שיש במובן הזה
תודה רבה אני באמת חושב לעשות את זה
שאלה אחרונה סליחה על החפירה,אני לא יכול לעשות סקוואט כשהמוט מונח על הגב(יש לי בעיה בצוואר אז בלתי אפשרי לעשות סקוואט שהמוט מונח על הגב,לא high bar squat וגם לא low bar squat) אז מה לעשות במקום ב-SS מה עדיף לעשות לג פרס או סוג סקוואט אחר?

תודה רבה אני באמת חושב לעשות את זה
שאלה אחרונה סליחה על החפירה,אני לא יכול לעשות סקוואט כשהמוט מונח על הגב(יש לי בעיה בצוואר אז בלתי אפשרי לעשות סקוואט שהמוט מונח על הגב,לא high bar squat וגם לא low bar squat) אז מה לעשות במקום ב-SS מה עדיף לעשות לג פרס או סוג סקוואט אחר?
פרונט סקוואט

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית