הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ שילוב של ss עם סטריט

עידו246

משתמש פעיל
976
125
נק' מוניטין:
180
976
125
אני כרגע בחיטוב עושה ab בשילוב סטריט וורקאוט ופאוליפטינג
ואני חשבתי במסה לעשות ss כדי לעלות במשקלי עבודה,יש אפשרות לשלב איתה גם סטריט או שזו תוכנית שיהיה בעייתי לשלב איתה סטריט?

אשמח גם לדעה מכם: @MikeRozner
@stitch
@White Walker
@PowerLifting

נערך לאחרונה:
תודה רבה אני באמת חושב לעשות את זה
שאלה אחרונה סליחה על החפירה,אני לא יכול לעשות סקוואט כשהמוט מונח על הגב(יש לי בעיה בצוואר אז בלתי אפשרי לעשות סקוואט שהמוט מונח על הגב,לא high bar squat וגם לא low bar squat) אז מה לעשות במקום ב-SS מה עדיף לעשות לג פרס או סוג סקוואט אחר?
איזה בעיה יש לך? כי בשום סקוואט המוט לא מונח על הצוואר

• פותח/ת השרשור
איזה בעיה יש לך? כי אם סתם אתה חושב שזה מפריע כואב וכו זה יעבור אחרי 2-3 שבועות
לא יודע,מאז שאני קטן יש לי רגישות בצוואר והצוואר שלי נתפס כל הזמן
ולא בדקתי את זה אף פעם,אני רוצה ללכת לטפל בזה אבל זה עכשיו ללכת לאורטופד וצילום....ואין לי זמן להתעסק בזה כרגע

לא יודע,מאז שאני קטן יש לי רגישות בצוואר והצוואר שלי נתפס כל הזמן
ולא בדקתי את זה אף פעם,אני רוצה ללכת לטפל בזה אבל זה עכשיו ללכת לאורטופד וצילום....ואין לי זמן להתעסק בזה כרגע
נשמע לי כמו תירוצים ושטויות

גם לי מאוד כאב לשים את המוט על הטרפזים בהתחלה ושמתי תמיד את הפוסיפאד אחרי אימון אחד בלי הכרית הזאת כבר לא כאב לי

• פותח/ת השרשור
נשמע לי כמו תירוצים ושטויות
זה לא שטויות נקודה
תירוצים כן,כי זה ללכת לאורטופד,לצילום ולהמתין הרבה זמן ונסיעות מה שאין לי כרגע אפשרות לעשות
גם לי מאוד כאב לשים את המוט על הטרפזים בהתחלה ושמתי תמיד את הפוסיפאד אחרי אימון אחד בלי הכרית הזאת כבר לא כאב לי
יש לי כאבים ממש עזים בקטע שאני לא יכול להסתכל לצדדים ביום שלי האימון וכמה ימים אחריו וכאבים ממש רצינים
אי אפשר את שניהם
למה לא,זה אפשרי,אפקטיבי לא בטוח אבל אפשרי

זה לא שטויות נקודה
תירוצים כן,כי זה ללכת לאורטופד,לצילום ולהמתין הרבה זמן ונסיעות מה שאין לי כרגע אפשרות לעשות

יש לי כאבים ממש עזים בקטע שאני לא יכול להסתכל לצדדים ביום שלי האימון וכמה ימים אחריו וכאבים ממש רצינים

למה לא,זה אפשרי,אפקטיבי לא בטוח אבל אפשרי
ניסית ללכת למאמן טוב שיסתכל על הטכניקה שלך?

• פותח/ת השרשור
ניסית ללכת למאמן טוב שיסתכל על הטכניקה שלך?
ביקשתי מ 3 מדריכים במכון להסתכל ואמרו סבבה,העלתי לפה ולא ממש הבנתי מה היו הטעויות שלי אני אצלם אולי יום שלישי סרטון טכניקה ועד אז אראה את הסרטון של ריפטו בלופים ואם אני אעלה סרטון ועדיין יהיו הרבה טעויות אני אולי אלך למאמן בחופש אבל אני מחפש מאמן זול ואיכותי(אם זה אפשרי) כי אין לי הרבה כסף להשקיע בנושא הזה לצערי
אני פשוט לא מנסה לעשות שוב כי הכאבים האלו ממש נוראים בקטע של כואב רצח,אני אנסה יום שלישי ואצלם ונקווה לטוב

ביקשתי מ 3 מדריכים במכון להסתכל ואמרו סבבה,העלתי לפה ולא ממש הבנתי מה היו הטעויות שלי אני אצלם אולי יום שלישי סרטון טכניקה ועד אז אראה את הסרטון של ריפטו בלופים ואם אני אעלה סרטון ועדיין יהיו הרבה טעויות אני אולי אלך למאמן בחופש אבל אני מחפש מאמן זול ואיכותי(אם זה אפשרי) כי אין לי הרבה כסף להשקיע בנושא הזה לצערי
אני פשוט לא מנסה לעשות שוב כי הכאבים האלו ממש נוראים בקטע של כואב רצח,אני אנסה יום שלישי ואצלם ונקווה לטוב
זה לא נושא כל כך ובשביל מה שזה יעשה לך להמשך זה השקעה מאד טובה. והמאמנים במכון אמרו שטוב? הם גם בטח עושים רבע סקוואט עם פוסי פד.. לא הייתי מסתמך על זה ממש

• פותח/ת השרשור
זה לא נושא כל כך ובשביל מה שזה יעשה לך להמשך זה השקעה מאד טובה. והמאמנים במכון אמרו שטוב? הם גם בטח עושים רבע סקוואט עם פוסי פד.. לא הייתי מסתמך על זה ממש
אני אנסה סקוואט יום שישי אני אקווה לטוב ואצלם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית