הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ רעיונות לארוחות גדולות

rombillet

משתמש קבוע
1,114
176
נק' מוניטין:
273
1,114
176
לא יודע איך, אבל הגעתי למצב שאני מנסה להכין תפריט, ואפילו על 3.5 אלף קלוריות לא עולה במשקל. אני 187 סמ על 68 קילו, ומתאמן גם כדורסל ולא רק מכון, ככה ששורף הרבה, ואני צריך לאכול 4000 כדי לעלות כנראה, תמיד הייתח רזה.
הגעתי למצב שלא גמרתי ארוחת צהריים לפני יומיים כי אכלתי מלא בבוקר ובבצפר, פשוט לא הצלחתי לדחוף יותר, למישהו יש רעיונות לארוחת ערב גדולה ? שלי כרגע 500 קלוריות, ארוחה הכי קטנה שלי, פיתה עם גבינה בטוסטר ו2 ביצים.

פשוט שופך לקערה שיבולת שועל כמעט 200 גרם מוסיף כף גדולה של חמאת בוטנים שם טיפ טיפה חלב שלא יהיה לי הכל בגוש מרסק טיפה את הגושים ואוכל, זה אחלה דבר טעם של במבה
אולי זה עובד, אבל אני חייב להגיד שזה נשמע נורא

• פותח/ת השרשור
ויטמינצ'יק ואתה מסודר. כמה כוסות כאלה יוסיפו לך פחמימה בכיף.ץ
רציני ? זה לא המון סוכר ? זה בריא ? זה הטרלה?
תודה גבר, אבל שייקים אני כבר עושה, לארוחת בוקר, וארוחה של 120 גרם שומן, נראלי קצת יותר מידיי לא ? השאר ארוחות צהריים.

רציני ? זה לא המון סוכר ? זה בריא ? זה הטרלה?
לא התכוונתי לבקבוק שלם.
50-100 מ"ל פעם ביום זה סביב ה 160-320 קלוריות בערך (אולי יותר אולי פחות)
זאת רק אופציה, ממש לא הטרלה.

• פותח/ת השרשור
לא התכוונתי לבקבוק שלם.
50-100 מ"ל פעם ביום זה סביב ה 160-320 קלוריות בערך (אולי יותר אולי פחות)
זאת רק אופציה, ממש לא הטרלה.
הבנתי ש100 מיליליטר ככה, אבל זה בריא לשתות את זה כל יום ? אשכרה לקחת את זה כחלק מהתפריט ? זה מתוק זה לא עם המון סוכר ?

הבנתי ש100 מיליליטר ככה, אבל זה בריא לשתות את זה כל יום ? אשכרה לקחת את זה כחלק מהתפריט ? זה מתוק זה לא עם המון סוכר ?
פעם ביום לא יעשה כלום
הייתה תקופה די גדולה בחיים שלי ששתיתי רק את זה, ולא היו תוצאות נראות לעין (למרות שכנראה בריא זה לא היה בכלל)

• פותח/ת השרשור
פעם ביום לא יעשה כלום
הייתה תקופה די גדולה בחיים שלי ששתיתי רק את זה, ולא היו תוצאות נראות לעין (למרות שכנראה בריא זה לא היה בכלל)
אז עדיף את זה או אגוזי מלך ושקדים? או שילוב ? למרות שאמרת שאם אני יאכל הרבה שומן עדיף פחות סוכר

אז עדיף את זה או אגוזי מלך ושקדים? או שילוב ? למרות שאמרת שאם אני יאכל הרבה שומן עדיף פחות סוכר
עדיף אגוזים ושקדים
אם אתה יכול תצמצם סוכרים, אבל אם אתה רק צריך משהו כדי להעביר את הטעם הרע אז אין שום סיבה שלא תוסיף טיפה משהו מתוק

אם נתחשב בעובדה שאתה אוכל בסה"כ די בריא בתפריט, אני לא חושב שזה נורא. יש דברים "גרועים" יותר

• פותח/ת השרשור
אם נתחשב בעובדה שאתה אוכל בסה"כ די בריא בתפריט, אני לא חושב שזה נורא. יש דברים "גרועים" יותר
בעקרון, הדבר הכי נורא שאני אוכל זה לפעמים קטשופ, חוץ מזה הכל גבינות, עוף, בשר לחמניות, פיתה, חומוס, ביצים, שיבולת שועל, פסטות ואורז. נראה לי בסדר. אולי לפעמים אוסיף ויטמיציק, אבל גם שקדים ואגוזי מלך יותר טעים לי אפילו, אני חולה על שקדים.

בעקרון, הדבר הכי נורא שאני אוכל זה לפעמים קטשופ, חוץ מזה הכל גבינות, עוף, בשר לחמניות, פיתה, חומוס, ביצים, שיבולת שועל, פסטות ואורז. נראה לי בסדר. אולי לפעמים אוסיף ויטמיציק, אבל גם שקדים ואגוזי מלך יותר טעים לי אפילו, אני חולה על שקדים.
אם אתה רוצה אתה יכול להוסיף חמאת שקדים, זה ממש בריא וממש טעים
אני מוסיף את זה לפעמים לשייק וזה ממש משפר את הטעם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית