הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון Front Squats, OHP, Deadlift

J&B Powerlifting

משתמש מתחיל
91
46
נק' מוניטין:
660
91
46
ביתי 😃
העירו לנו בעבר על בעיות הטכניקה בלחיצה מעל הראש, מה אתם חושבים עכשיו?
בסרטון יש גם FRONT SQUATS ו DEADLIFTS, הכל לחמישיות...

אם תסתכל במראה אתה לוקח תנופה עם הרגליים בפרס (לא בכל החזרות), הפרונט והדדליפט בסדר חוץ מלילד שמתחיל את הדדליפט כמו סקואט , שירים את המותניים יותר כלפי מעלה .מה שאני לא מבין זה למה אתם נכנסים ככה לדדליפט
1:47 שאתם יעני מרימים תתחת , לא הבנתי איך זה עוזר לכם להיכנס לטכניקה

זווית צילום לא כל כך טובה בפרס אבל זה נראה שהמרפקים של שניכם לא מספיק בפנים, ובדדליפט הילד מתחיל נמוך מדי.

בפרס המוט רחוק מהגוף
בדדליפט של הילד הוא מחלק את העלייה שלו לשני חלקים הוא קודם עולה עם הרגליים ואז עם הגב הוא צריך לעלות עם הכל ביחד

אני בטוח שהילד יכול להסתדר עם ה30 קילו פרס גם ללא רצועות שורש כף יד, בשלב הזה אין סיבה שהוא ישים אותן בפרס.

Awesome pics. Great size. Look thick. Solid. Tight. Keep us all posted on your continued progress with any new progress pics or vid clips. Show us what you got man. Wanna see how freakin' huge, solid, thick and tight you can get. Thanks for the motivation.
מה הבעיה שלך? לא מתאים לך מה שהם עושים, אז אפשר גם להתעלם ולא להגיב. אני לא מבין את הצורך שלך להגיב בסרקסטיות כזאת בכל פוסט שלו.

לסרטון - ממה שראיתי בפרס אתה לוקח תנופה מכיפוף הברכיים, וזה לא פוש פרס, אז תפסיק עם זה. אתה גם לא נועל את המוט מעל הראש, אלא קצת מלפניו. דחוף את המוט כלפי מעלה, קרוב ככל האפשר לפנים שלך וברגע שהוא עובר את הראש דחוף את הראש קדימה תנעל את המוט מעל הראש עם shrug מהטרפזים

הבחור הקטן יותר בדדליפט יכול לדעתי בכיף להצר את העמידה. בנוסף אני חושש שזה מעט מוקדם מדי לאחיזה משולבת. בנוסף האגן עולה בתחילת כל חזרה. שיכנס לסטאפ כמו שצריך עם המוט מעל מרכז כף הרגל

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
תודה על כל התגובות, אז ככה
בפרס באמת היה קצת פוש פרס, השאר אנחנו עובדים על זה
בדדליפט אנחנו עובדים עם הילד על התנועה, ניסינו באימון הזה משהו חדש מבחינת הכניסה שלו, לפני כן הוא היה מתחיל את.ההרמה כשהכתפיים ממש מקדמת המוט, זה תוקן, אבל משום מה התחת התחיח לעלות מאוד, עובדים גם על זה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית