הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איך להשיג סקס אין-סופי באתרי היכרויות - המדריך של Vile

• פותח/ת השרשור Vile
  • פורסם בתאריך

Vile

משתמש קבוע
1,071
374
נק' מוניטין:
752
1,071
374
כל מי שלחץ כאן מן הסתם מעוניין איך להשיג סקס אין-סופי עם נשים (או גברים, לכל הגאים כאן) באתרי היכרויות.
יש קשר הדוק בין מה אתם רושמים בפרופיל לבין המשיכה של אותה בחורה לראות אתכם כ- easy going וקלילים.

בחורות נמצאות באתרי היכרויות כי גם הן אוהבות סקס, אפילו יותר מגברים.
הן פשוט לא יגידו את זה בקול רם כי יקראו להן "זונות", אז הן מסתירות את זה ונותנות לגבר להוביל, וככה הן לא נחשבות "זונות".
למה? כי הגבר הוא אשם בסיפור כאן, הוא הוביל את האישה לזה, אז כל האשמה נופלת על הגבר, ואז האישה יכולה להגיד "זה הוא גרר אותי לזה!".

טבעי לגמרי שככה זה פועל, כשאתם רוצים משהו כל כך אבל לא רוצים שאחרים ידעו מזה, אתם תחפשו אנשים אחרים שיגררו אתכם לזה,
כדי להפיל את האשמה על מישהו אחר ולצאת מהסיפור "נקי" ולא זול.

אז קודם כל, כשאישה כותבת "לקשר רציני בלבד", אל תפחדו ממנה ותדלגו, אף אישה לא באמת תרשום "מחפשת רק סקס".
זה קורה, אבל זה נדיר, וזה בגלל מה שכתבתי למעלה, אף אישה לא רוצה לצאת זולה. גם אם היא מחפשת רק סקס, היא עדיין תרשום קשר רציני.
אל תפסלו אותה מראש.

הדבר הראשון שאתם צריכים לחשוב עליו כשאתם יוצרים את הפרופיל האישי שלכם הוא :
מה נשים רוצות? למה נשים כאן בכלל?
התשובה היא, ברור שנשים רוצות סקס, אבל יש כאלו שלא רוצות להתמודד עם מגבלויות, ציפיות או אפילו דרמה שמתלווה למערכת יחסים.

רוב הגברים לא מבינים נשים, הרוב כאן אפילו יופתע לקרוא את הפסקה השניה שמדברת על "האשמה" שנשים זורקות על גברים.
רוב הגברים מסיקים מסקנות שאם אישה לא יוזמת, אז היא לא מעוניינת.
לפעמים אלו רק בחינות שהאישה עושה, מן הסתם שהיא רוצה שהגבר יקח יוזמה ויראה לה עד כמה חזק הוא כדי להכיל אותה והבחינות שלה.
הרבה גברים נופלים בזה.

הנשים באתרי היכרויות מחפשות גבר בשביל סקס טוב - ואם זה זורם, אז גם לקשר, אבל הן לא יתנגדו אם זה רק סקס.
יש כאלו לחוצות לקשר שכן יתנגדו לסקס, אבל הקהל יעד הזה אינו העניין שלנו ;)

הן רוצות גבר בלי דרמה, לא אחד שמושך הרבה תשומת לב, אחד שיודע להוביל ולהנהיג.
נשים יכולות לקרוא גבר שמבין נשים לבין גבר שלא מבין נשים עוד מהמשפטים הראשונים שלו איתה.

כדי למשוך נשים לקרוא את הפרופיל שלך, אתה צריך לכתוב משפטים עם בטחון.
משפטים כמו "מחפש קשר רציני בלבד" יכול מאוד להרתיע, בעיקר נשים, גם כאלו שכן מחפשות קשר רציני.
בגלל שהן מתחילות לחשוב שאתה מהסוג גברים האובססיביים שחונקים בקשר ולוחצים להתקדם במהירות לכיוון רציני.

משפטים כמו "אני הסקס הכי טוב שיהיה לך בחיים" הוא גם פסול, זה יותר bragging.
אף אחד לא ירצה לקרוא כזה משפט בפרופיל.
זה הדבר היחיד שמעניין אותך ושאתה טוב בו? גם אם כן, זאת שחצנות יתר.

משפטים כמו "אנחנו לא כאן להרבה זמן, אנחנו כאן כדי לעשות חיים" הם משפטים מאוד מוצלחים ומאוד מזמינים.
המשפט לא מדבר בהכרח על סקס, הוא מזמין את האישה להכנס לעולם שלך.
אתה בעצם מראה לה שאתה עושה חיים עם החיים שלך והיא רוצה לקחת חלק מההרפתקאה שלך.

"אני אוהב את הטבע ואת ההפתעות הקטנות בחיים" הוא גם משפט מזמין שמראה על צניעות ומאוד מזמין נשים לשלוח הודעות.
אישה צריכה תירוץ טוב כדי לשלוח לך הודעה, בכללי היא צריכה תירוץ כדי "להתחיל" איתך.
תרשום כל מני תירוצים בפרופיל שלך כדי שיהיה לאישה במה להשתמש.

השלב הבא - כשאתה אשכרה מדבר איתה!
כן, למיעוט מהפורום הזה שבאמת הצליחו להתכתב עם בחורה (בצחוק, כן?)
הבעיה כאן היא שרוב הגברים מנסים להוכיח את עצמם לאישה, פה הם נופלים.
יש הבדל בין "המשכנע" ל- "משתכנע". האישה צריכה לשכנע אתכם לקחת אותה, לא הפוך.

אני אתן לכם דוגמה :
גבר שכותב לאישה "אגב, אני מאוד דיסקרטי, אני לא מספר כלום לאף אחד, אני גם מאוד מכבד".
מה לדעתכם עמדתו של הגבר? המשכנע או המשתכנע? (לא, זה לא דורה, אני לא הולך לצעוק לכם "נכון מאוד!").
הוא המשכנע, הוא מנסה לשכנע את הבחורה שהוא ראוי לה.
אבל ממתי בטבע הזכר מתאמץ להוכיח לבחורה שהוא ראוי לה? הוא לא.
אתם צריכים להפוך את הגלגל הזה ואת התפיסה הזו בראש, האישה היא זאת שצריכה לשכנע אתכם! לא אתם את האישה!

עוד דוגמה :
גבר שכותב באמצע שיחה לאישה "כן, הייתה לי אישה מדהימה במשך שנתיים! שכבנו כל יום 3 פעמים, נמשכנו אחד לשני כל כך! היא תשאר בליבי לעד".
כאן הגבר הוא לא משכנע, הוא בעקיפין מראה את התכונות הטובות שלו לאישה מבלי להגיד לה "אם נשכב את תשארי בליבי",
או "אם אני אמשך אליך אני אתן לך סקס 3 פעמים ביום".
לכל משפט משכנע, יש את הדרך האנטגוניסטית להיות לא-משכנע ולהגיד את הדברים בעקיפין כדי לא להראות כמו גברים מסכנים שמנסים לשכנע אישה.

שלב המסתורין -
מה הוא אומר? לא לחשוף יותר מדי מידע.
להגיד למישהי "אני אוהב לבלות בים בשעות המאוחרות בחוף גורדון בתל אביב עם בירה קורונה" זה יותר מדי אינפורמציה בשבילה.
זה כאילו הדבר היחידי שאתה עושה רוב הזמן שלך, במקום זאת, תדבר על מקומות שאתה אוהב ללכת אליהם.
נשים הן כמו חתולות, הן רוצות להסתקרן, לגלות דברים בעצמן.

עיסוקים -
כשאתה עסוק מטבעך, נשים נמשכות עליך מטבען.
אישה לא רוצה גבר שלא עושה כלום עם החיים שלו.
להגיד לאישה "בואי נצא ביום ראשון, שני, שלישי, או רבעי, כי ביום חמישי אתה יוצא עם חברים" -
מה שאתה בעצם משדר כאן זה "אין לי מה לעשות בחיים האלו או מספיק חברים כדי לצאת איתם, את תהי הראשונה".
אף אישה לא רוצה לקחת חלק בזה.

כשהשיחה זורמת -
ברגע שהשיחה זורמת, תרגיש חופשי לקחת את המספר שלה.
עדיף לא לשאול, עדיף להגיד "מה המספר שלך?" במקום "בא לך לעבור לוואטסאפ?".
זוכרים שאמרתי לכם שהאישה רוצה שהאשמה תיפול עליכם ולא עליה? אז זה תקף לגבי כל דבר בזוגיות, גם בלבקש מספר.

הדייט -
זוכרים שאמרתי לכם לא להוכיח לאישה כלום? הכוונה לא להיות המשכנע, לתת לה לשכנע אתכם! ולא להיפך.
תהיו מספיק גברים כדי לנשק את האישה לאחר הדייט, גם אם היא לא נראת לכם בעניין כל כך, מה יש לכם להפסיד?
תציעו לה לבוא אליכם או לעלות אליה הביתה אם יצאתם לאיזה בר שקרוב לבית שלה.
האישה רוצה שהאשמה תיפול עליכם, לא עליה.
אישה ממוצעת לא תגיד לכם "בוא אלי לדירה", היא רוצה שאתה תקח את היוזמה לידיים.
כדי שאחר כך היא תספר לחברות שלה איזה סקס מדהים היה לכם וכמה הצלחת לפרק לה את הצורה.
היא גם תספר "הוא עשה הכל מושלם! כמו שצריך!".
אם היא תגיד לחברות שלה שהיא הזמינה אותך לבית שלה, היא לא תתפס בעין טובה לחברות שלה.

תהנו, החיים קצרים.
Vile.

אין לי מושג איך זה קשור לפורום..
בכל אופן באתר הכרויות יש רק כונפות או נשים עם בעיות נפשיות לכל בחורה נורמלית יפה ומחוזרת יש מיליון אפשרויות לבחור מהן על בסיס יום יומי והיא פשוט לא זקוקה לאתר הכרויות..

בכל אופן באתר הכרויות יש רק כונפות או נשים עם בעיות נפשיות לכל בחורה נורמלית יפה ומחוזרת יש מיליון אפשרויות לבחור מהן על בסיס יום יומי והיא פשוט לא זקוקה לאתר הכרויות..
זה אומנם לא נפוץ, אבל חבר טוב שלי הכיר שם מישהי שגם נראית טוב וגם בחורה טובה.

• פותח/ת השרשור
היו לי 2 יזיזות שנראות 10\9 ב- OkCupid.
בטינדר היו לי עוד מלא בין 10\6 ל- 10\8.

הגברים שמחפשים תירוצים ואומרים שיש יוצאי דופן, הם הגברים שלא הולך להם עם נשים.

להירגע טינדרלוש, הכל בסדר ביני לבין נשים ;)
גברים שלא הולך להם עם נשים הם אלה שרודפים אחריהם ויוצרים מדריכים ומניפולציות למיניהן כדי למצוא חן בעיניהן. בן אדם מושך לא צריך טריקים על מנת להיות מושך, הוא פשוט יכול להיות כנה.

• פותח/ת השרשור
להירגע טינדרלוש, הכל בסדר ביני לבין נשים ;)
גברים שלא הולך להם עם נשים הם אלה שרודפים אחריהם ויוצרים מדריכים ומניפולציות למיניהן כדי למצוא חן בעיניהן. בן אדם מושך לא צריך טריקים על מנת להיות מושך, הוא פשוט יכול להיות כנה.
לא כל בן אדם כנה מושך.

לא כל בן אדם כנה מושך.

זו הנק' שלי. שבמקום לעשות מניפולציות ולהדמות לבן אדם מושך עדיף להפוך לכזה באמת ואז לא צריך מדריכים וטריקים, אפשר יהיה להיות כנה. ואיך לעשות את זה? אין דבר שמושך בחורה יותר מגבר שמתעסק בעצמו ולא בה. וזה למה הן נמשכות לאלה ששמים עליהן זין/אלה שאין להם זמן אליהן/ אלה שלא מציבים אותן במרכז. מכאן שצריך פשוט להתעסק בעצמך ולפתח את האישיות שלך ואת הקריירה או מה שלא יהיה ובחורות כבר יבואו לבד.

• פותח/ת השרשור
זו הנק' שלי. שבמקום לעשות מניפולציות ולהדמות לבן אדם מושך עדיף להפוך לכזה באמת ואז לא צריך מדריכים וטריקים, אפשר יהיה להיות כנה. ואיך לעשות את זה? אין דבר שמושך בחורה יותר מגבר שמתעסק בעצמו ולא בה. וזה למה הן נמשכות לאלה ששמים עליהן זין/אלה שאין להם זמן אליהן/ אלה שלא מציבים אותן במרכז. מכאן שצריך פשוט להתעסק בעצמך ולפתח את האישיות שלך ואת הקריירה או מה שלא יהיה ובחורות כבר יבואו לבד.
המדריך הוא לא "טריק", הוא מלמד גברים לחשוב בצורה גברית וטבעית.
אף אחד לא עושה מניפולציות.
הוא מלמד אותך להשתמש בגישה הנכונה כדי לתקשר עם נשים, לא לעבוד עליהן ולשחק אותה גבר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית