הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

עכשיו או לעולם לא - לוג חיטוב

מצב
השרשור נעול
  • פותח/ת השרשור
קמתי עם האנגאובר קל באיזה 2 בצהריים, הייתי כמו זומבי איזה 3 שעות ואז לקחתי ת'רגליים שתיתי כוס קפה ויצאתי לריצה, תכננתי לא לרוץ היום אבל היה לי ממש משעמם והרגשתי שאני פדלה אז הייתי חייב לעשות משהו.

יש מצב שבשבוע-שבועיים הקרובים אני אזמין קריאטין(צריך גם להזמין אבקת חלבון כי שלי עומדת להגמר), הבנתי שזה יכול להיות מצויין לחיטוב חוץ מהקטע שזה סופח נוזלים.
מישהו אולי התנסה עם קריאטין מונו בחיטוב ויכול להגיד איך היה? האמת זה יהיה ממש מבאס אם אני אעלה במשקל..

אז מחר עוד שבוע חדש, מצפה להגיע ל85 קילו, זה יהיה מדהים מבחינתי... כי דיי הרבה זמן לא ראיתי את המספר הזה...

טוב אז אני אלך עוד מעט להשלים קצת שעות שינה, שיהיה לכם אחלה שבוע! ;)

• פותח/ת השרשור
23.11.08

היה לי אימון מצויין, הגעתי הביתה בסביבות 2 בצהריים, אכלתי חזה עוף עם קצת אורז, נחתי שעה וחצי, הכנתי את הקפה, שתיתי ואכלתי בננה בדרך למכון, 4 וחצי התחלתי את האימון, המכון לא היה ממש עמוס יחסית לרוב הפעמים.

חייב לציין שאני לא יורד במשקלי עבודה, האמת הם רק משתפרים... אני אתחיל לעדכן בקרוב משקלי עבודה וכל זה.

אירובי היום עשיתי רק 45 דק', מפני שהחלטתי להוריד קצת את העצימות באירובי.. שבוע שעבר עשיתי בסביבות ה-240-250 דק' אירובי.. לא רוצה להתיש יותר מדי את הגוף שלי/ לגרום לפציעה כלשהי.

טוב אז אני זז לאכול דג סלמון איכותי עם כמה תוספות בצד, שיהיה ערב טוב ואני אמשיך לעדכן. 😵‍💫🥊

• פותח/ת השרשור
24.11.08

היום עבר טוב, התזונה הייתה דיי מסודרת אכלתי היום את הדבר האהוב עליי כמובן.. האבוקדו 🙌 נפתחה העונה 👏

מחר אימון ב12 בצהריים, אחרי בית ספר ישר הולך למכון להרביץ אימון... מה שטוב שהמכון בשעות האלה לא מפוצץ וככה אפשר להתאמן בצורה נורמלית... שונא ללכת בערבים. 🙄
מחר אני מקווה שאני אצליח 5 חזרות במתח... זה יהיה ממש מעולה.

יאללה אנשים עוד חודש וקצת וזהו... כבר לא יכול לחכות... 😛

לילה טוב!

• פותח/ת השרשור
25.11.08

שלום וערב טוב 😃

אז ככה, חבר שגם בחיטוב שמשתמש בlipo 6x הציע לי לנסות את זה... אמרתי למה לא... הלכנו אחרי בית ספר ביחד לאימון, שתיתי 2 כדורים בבית ספר...(גם חוסך את הקטע של הקפה) ו-וואלה זה נתן לי את האמא של הבוסט! אני רציני... האימון היה ממש טוב, היה לי הרבה אנרגיה... עליתי קצת במשקלים(נשמע דפוק אבל כן, אולי זה פסיכולוגי בקטע הזה)... ובאירובי במיוחד הלך לי ממש טוב.

אה כן, והכי חשוב! הצלחתי לעשות 5 חזרות במתח... אתם מאמינים? עד לפני חודש לא יכלתי לעשות חזרה אחת בקושי, גאה בעצמי.

לפני כמה דקות פירקתי טונה עם תירס, חולה על זה... סוף סוף הגיע שוב לסופרים אחרי שהיה מחסור או משהו החמאת בוטנים הטבעית של B&D, תענוג... קניתי קילו 👏

יאללה שיהיה ערב מצויין!

אהבתי מאוד את הלוג שלך שיהיה בהצלחה...(גם בחיטוב)

ורק אני בקושי מרגיש אפדרין....:😃(
כמה כבר ירדת מתחילת חיטוב?
:YFjeoKfawB:על המתח ובהצלחה בהמשך

• פותח/ת השרשור
המון תודה לשניכם.

תחילת החיטוב שקלתי 97, שישי שעבר נשקלתי 86.3.

25.11.08

שלום וערב טוב 😃

אז ככה, חבר שגם בחיטוב שמשתמש בlipo 6x הציע לי לנסות את זה... אמרתי למה לא... הלכנו אחרי בית ספר ביחד לאימון, שתיתי 2 כדורים בבית ספר...(גם חוסך את הקטע של הקפה) ו-וואלה זה נתן לי את האמא של הבוסט! אני רציני... האימון היה ממש טוב, היה לי הרבה אנרגיה... עליתי קצת במשקלים(נשמע דפוק אבל כן, אולי זה פסיכולוגי בקטע הזה)... ובאירובי במיוחד הלך לי ממש טוב.

אה כן, והכי חשוב! הצלחתי לעשות 5 חזרות במתח... אתם מאמינים? עד לפני חודש לא יכלתי לעשות חזרה אחת בקושי, גאה בעצמי.

לפני כמה דקות פירקתי טונה עם תירס, חולה על זה... סוף סוף הגיע שוב לסופרים אחרי שהיה מחסור או משהו החמאת בוטנים הטבעית של B&D, תענוג... קניתי קילו 👏

יאללה שיהיה ערב מצויין!
בראבו על המתח 👏 עכשיו תתחיל לשלב עבודה לסטים! אתה לא תאמין איזה גב זה נותן.

• פותח/ת השרשור
26.11.08

ערב טוב אנשים,

היה יום נחמד היום בסה"כ, מבחינת תזונה לא ממש אכלתי הרבה היום ואני מצטער על כך.... מיום ליום פשוט מפחית באוכל וזה גרוע מאוד מבחינתי. (לפעמים פשוט לא רעב גם אם הכמות קלוריות זניחה, ולפעמים אני אומר לעצמי יאללה נוריד עוד קצת באוכל... פסיכולוגיה כזאת)

היום לא היה אימון וטוב שכך... חזרתי מהבית ספר ונפלתי על המיטה ישר ונרדמתי לאיזה כמה שעות טובות...
כנראה בגלל האוכל והאימונים... נעלה קצת באוכל.

אבל בסדר יהיה טוב, מחר חמישי מתקרבים לסופ"ש אז מתעודד, יאללה שיהיה ערב טוב! 😃

חבוב אתה תמיד יכול להשלים קלוריות עכשיו, אפילו תשמח כי יצא לך ארוחה יחסית גדולה עכשיו. תשלים מה שצריך אל תזניח את התזונה.

• פותח/ת השרשור
כמה ימים כבר לא עידכנתי, לא הרגשתי טוב ממש... דיי חולה, אז לקחתי מנוחה קצרה מהאימונים.

בימים האחרונים לא יכלתי לאכול כלום... בכוח הכנסתי לפה שלי אוכל... לא נשקלתי יום שישי, אני אשקל שישי הזה נראה כמה הורדתי.

אבל בסדר עכשיו מרגיש יותר טוב, מחר אני אעשה אימון טוב 😃

יאללה שיהיה לכם אחלה יום, חוזר לעדכן 😃

איפה הימים שאני שקלתי 85 :(

• פותח/ת השרשור
3.12.08

עוד פחות מחודש נשאר... לא נשקלתי שישי שעבר כמו שאתם יודעים והייתי חולה וכמעט ולא אכלתי כלום במשך יומיים... אז חזרתי למסלול ועכשיו מרגיש מצויין עשיתי אתמול אחלה של אימון ממש הייתי צריך אותו, המנוחה של הכמה ימים עזרה לי ונתנה לי פוש.

האמת שאין לי מושג כמה אני אשקל יום שישי הזה... מקווה לרדת מ85, הלוואי אמן 😃

ובכלל... אני מרגיש הרבה הרבה יותר טוב, מקבל הרבה מחמאות וזה ממש עוזר לי, חתכתי באמת כבר כמות דיי נחמדה במשקל ורואים את זה. אנשים שלא ראו אותי מעל חודש פשוט נדהמו וזה נחמד לשמוע.

אז שיהיה לכם לילה טוב, מתקרבים לסופ"ש... צריך להתפרק קצת יום שישי...(אם יהיה כוח 😆)

• פותח/ת השרשור
אחחח איזה יום איזה יום, קמתי היום בבוקר ונשקלתי 84.2!
ירדתי מ85... פשוט מאושר. עוד 4.2 קילו וזהו, מגיע למטרה!

היום בבוקר גם הרגשתי את השינוי, פשוט הרבה שומן עף, אני מרגיש את זה בבגדים שזה מדהים, הג'ינסים כבר גדולים עליי.

מדדתי גם אחוז שומן היום! 19% שומן. 👏 (27.5 לפני 😃)

יאללה שיהיה לכם סופ"ש בנזונה!

17/10 - משקל 97
24/10 - משקל 92.5 (4.5-)
31/10 - משקל 90.5 (2.0-)
7/11 - משקל 89 (1.5-)
14/11 - משקל 87.5 (1.5-)
21/11 - משקל 86.3 (1.2-)
5/12 - משקל 84.2 (2.1-)

😉

• פותח/ת השרשור
8.12.08

טוב אז אתמול והיום הייתי חנוק מבחינת לימודים, מחר יהיה לי יותר זמן פנוי אז אני הולך לתת אימון חזק, נגמר האבקת חלבון צריך להזמין בקרוב.. 😃 חשבתי על טעם תות של אופטימום, מישהו פה התנסה?

יאללה עוד 22 יום 😵‍💫🥊

שיהיה לכם לילה מצויין. 😉

אחי, רק רציתי להגיד לך שאני עוקב אחרי הלוג שלך מבחוץ כבר הרבה זמן, וההתקדמות והכח רצון שלך זה משהו ראוי להערצה!

8.12.08

טוב אז אתמול והיום הייתי חנוק מבחינת לימודים, מחר יהיה לי יותר זמן פנוי אז אני הולך לתת אימון חזק, נגמר האבקת חלבון צריך להזמין בקרוב.. 😃 חשבתי על טעם תות של אופטימום, מישהו פה התנסה?

יאללה עוד 22 יום 😵‍💫🥊

שיהיה לכם לילה מצויין. 😉

אופטימום תות זה אחלה טעם, חבר שלי איתו כבר המון זמן (קנה שק שלם) והוא מבסוט עם סוכר ענבים ומים.
מה עם משקלי עבודה? תן דיווח !

• פותח/ת השרשור
the animal - תודה רבה, שמח לשמוע! 😃
the sun - אני אביא ואתחיל לכתוב משקלי עבודה אימון הבא, רעיון טוב דווקא לראות גם את ההתקדמות. (אפילו שהיא קטנה בחיטוב)
וכן כנראה שאני אזמין את התות, אף פעם לא טעמתי אותו. ניסיתי כבר וניל, קרם עוגיות, בננה, שוקו, צריך לגוון קצת. אולי יש מצב שאני אזמין מחו"ל את הפאדג'.

חוץ מזה אני מרגיש מצויין, היום היה שיעור ספורט והמורה ממש היה בהלם מהשינוי שלי... עד לפני כמה זמן לא עשיתי מתח 1, הכושר שלי היה דיי ברצפה, היום הייתי בראש הרשימה בציונים, וחתמתי 7 מתח, שזה אני ממש ממש מרוצה. נותן את כל הנשמה.

אז יאללה זזתי לאכול ארוחה טובה, נשתמע! 😉

• פותח/ת השרשור
טוב, נשקלתי היום בבוקר 83.5, ציפיתי קצת ליותר אבל בתכלס אני לא יכול לבקש יותר מזה אחרי כל הירידות האלו. 😃
אז? מרוצה.

17/10 - משקל 97
24/10 - משקל 92.5 (4.5-)
31/10 - משקל 90.5 (2.0-)
7/11 - משקל 89 (1.5-)
14/11 - משקל 87.5 (1.5-)
21/11 - משקל 86.3 (1.2-)
5/12 - משקל 84.2 (2.1-)
12/12 - משקל 83.5 (0.7-)

יאללה אנשים עוד 3.5 קילו! 🙌

היום כנראה אני אהיה במכון אחה"צ נעדכן משקלי עבודה, מקסימום אם לא יצא לי היום אז מחר בבוקר מפציץ במכון.

שיהיה לכם אחלה סופ"ש אנשים! 😉

בראבו 👏
העם רוצה תמונות

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית