הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מתאמן מתחיל

• פותח/ת השרשור apEX
  • פורסם בתאריך

apEX

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
אהלן חברה, אז ככה אפשר להגיד שאני מתאמן מתחיל \ חדש

בכל מקרה החלטתי לתפוס את עצמי בידיים ואני צריך עזרה, אני יודע שאני צריך חיטוב אבל אין לי מושג
איזה תכנית, מה לעשות בחדר כושר? ומה לאכול ביום יום.

הנתונים שלי:
גובה: 1.80 ס"מ
משקל: 94.3 קילוגרם
אחוז שומן בערך בין 18% - 20%

אין לי בעיה להקפיד וללכת כמה פעמים שיותר בשבוע אני רק צריך עזרה עם ההתחלה
(איזה תרגילים לעשות \ תכנית, מה לאכול בתפריט או איך לבנות אחד?) בבקשה אני אשמח מאוד אם תעזרו לי לקחת את עצמי בידיים! 😃

נערך לאחרונה:
לפני הכל תקרא את זה:
המדריך השלם להורדת השומן וחיטוב הגוף - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף
אין לי בעיה להקפיד וללכת כמה פעמים שיותר בשבוע אני רק צריך עזרה עם ההתחלה
אין צורך ללכת כמה שיותר פעמים. אתה צריך תכנית מסודרת, 3 אימוני כוח בשבוע יספיקו. בכל אופן תקרא את המאמר, אם יהיו שאלות ספציפיות יותר אתה מוזמן לשאול.

• פותח/ת השרשור
מידע - תוכניות אימון, מאמרים, מדריכים, מאגר תרגילים, כל המידע למתחילים תתחילו מכאן
בהצלחה אחי. ממליץ לך על יעוץ והכוונה בתחילת הדרך.
יש יותר מדי דיסאינופרמציה באינטרנט.

כן האמת שניסיתי לקרוא באינטרנט לבד מבלי לבקש ייעוץ ופשוט התבלבלתי כבר יש יותר מידי מידע ואני לא בטוח מה נכון ומה כן :S

לפני הכל תקרא את זה:
המדריך השלם להורדת השומן וחיטוב הגוף - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף

אין צורך ללכת כמה שיותר פעמים. אתה צריך תכנית מסודרת, 3 אימוני כוח בשבוע יספיקו. בכל אופן תקרא את המאמר, אם יהיו שאלות ספציפיות יותר אתה מוזמן לשאול.

תודה רבה עזרתם הרבה, קראתי את הדברים ששלחתם ואני מתלבט עכשיו בין אם להתחיל עם תוכנית FBW, או AB
אשמח אם תעזור לי להבין את ההבדלים העיקריים ביניהם ואם אפשר המלצה למה להתחיל
כעיקרון אני מתמודד עם משקלים די גבוהים לעומת מתחילים (בעיקר ברגליים הרגליים שלי אומנם לא מחוטבות אבל יש לי שם חוזק די גדול אני מאמין לעומת אחרים)

כעיקרון אני מתמודד עם משקלים די גבוהים לעומת מתחילים (בעיקר ברגליים הרגליים שלי אומנם לא מחוטבות אבל יש לי שם חוזק די גדול אני מאמין לעומת אחרים)
כמה גבוהים?
אתה עושה סקוואט, דדליפט, בנץ' פרס, פרס?
בעיקרון בתור התחלה הייתי ממליץ על fbw, כי עדיף לעבוד בנפח נמוך יותר (פחות סטים לכל שריר) ובתדירות גבוהה יותר.

Back
למעלה תחתית