מידע סוכר האמת המרה

Mister_Big

משתמש מתחיל
250
1
נק' מוניטין:
10,088
250
1
הרצאה של פרוספסור באוניברסיטת קליפורניה בנושא הסיבות להשמנה סוגי פחמימות ודיאטת דלת שומן ,שמצאתי בתגובה של מישהו בפורום קרוספיט ישראל (דל דעאל).

ההרצאה מעניינת מאד ומרתקת ביותר למרות שהיא קצת ארוכה מומלץ לראותה עד סופה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
תאמין לי שהמידע בהרצאה יחסוך לך הרבה יותר קלוריות בטווח הארוך מאשר שתוציא באיימון אירובי .

חוץ מזה אצלי שעה וחצי זה רק חימום 😃)

אממ, אני לא ראיתי את זה עדיין, אני אראה מתי שאני לא ארגיש שהראש שלי עומד להתפוצץ, אבל אפשר לסכם את זה בלהגיד שלאכול סוכר זה לא בריא?

מעניין
השאלה עם אנשים שמנסים לדחוף בכוח קלוריות כדי להגיע ל 4000-6000 קלוריות ביום, כיוון שמתאמנים עצים מה ההבדל בין צריכה של מאכלים "בריאים" להשלמת קלוריות מג'אנק

בכל מקרה היה שווה צפייה וקיבלת מוניטין

מאוד מעניין, אהבתי את ההסתכלות הרחבה, ובעיקר את ההשואה בין פרוקטוז לרעלים שונים.

רן, עדיין זה לא אומר שצריך להתפרע עם פחמימות מיותרות יותר מדי. כלומר, צריך כמות מסויימת ואימונים בהחלט מכסים אותך מהרבה בחינות, אבל אנשים פה הולכים על הרבה מאות של גרמים של פחמימות ובדרך כלל מעט שומן וזה חבל מהרבה סיבות וחלק מהן מוזכרות פה. צריך לזכור אבל שסה"כ זה פתרונות זמניים בשביל אנשים לעלות משקל לתקופה, והוא עוסק בהרגלי חיים לטווח ארוך אצל אוכלוסייה כללית.

נערך לאחרונה:
אני חייב לציין שההרצאה הייתה מעלפת למדתי הרבה על פרוקטוז וההבדלים בין פרוקטוז לגלוקוז.
אז הלכתי ובדקתי משהו חחח אני זוכר ימבה ויכוחים על אבקות חלבון שונות ובאיזו יש יותר או פחות חלבון ומנות הגשה וכל השטויות האלה אז ככה אופטימום שנחשב לחלבון "הטוב ביותר" מכיל בדיוק את אותו חומר שעליו מוזהר בהרצאה high fructose corn syrup זה מצחיק שחברה שמתפאלת באיכות המוצרים שלה משתמשת במרכיב
כל כך זול ומזיק לגוף אז אולי הכמויות שהם משתמשים הם לא גבוהות אבל אנחנו צורכים את האבקות האלה על בסיס קבוע.
ולאורך זמן חייבת להיות פה השפעה רעה, ההיגיון אומר לי שהמוצר כנראה לא כל כך איכותי כמו שהפרסום והייפ של אופטימום מצהיר שהוא.
אז הלכתי ובדקתי את IIS לדוגמא והם לא משתמשים בפרוקטוז. אז אני אומר למה גם לשלם יותר וגם לצרוך מוצר שמכיל רכיבים שכל כך רעילים לגוף???

אני חייב לציין שההרצאה הייתה מעלפת למדתי הרבה על פרוקטוז וההבדלים בין פרוקטוז לגלוקוז.
אז הלכתי ובדקתי משהו חחח אני זוכר ימבה ויכוחים על אבקות חלבון שונות ובאיזו יש יותר או פחות חלבון ומנות הגשה וכל השטויות האלה אז ככה אופטימום שנחשב לחלבון "הטוב ביותר" מכיל בדיוק את אותו חומר שעליו מוזהר בהרצאה high fructose corn syrup זה מצחיק שחברה שמתפאלת באיכות המוצרים שלה משתמשת במרכיב
כל כך זול ומזיק לגוף אז אולי הכמויות שהם משתמשים הם לא גבוהות אבל אנחנו צורכים את האבקות האלה על בסיס קבוע.
ולאורך זמן חייבת להיות פה השפעה רעה, ההיגיון אומר לי שהמוצר כנראה לא כל כך איכותי כמו שהפרסום והייפ של אופטימום מצהיר שהוא.
אז הלכתי ובדקתי את IIS לדוגמא והם לא משתמשים בפרוקטוז. אז אני אומר למה גם לשלם יותר וגם לצרוך מוצר שמכיל רכיבים שכל כך רעילים לגוף???
כמה פרוקטוז יש שם?

האאאא פה נגעת בבעיה הכי גדולה של תעשיית תוספי המזון. אתה מבין ה FDA לא מחייב את יצרניות תוספי המזון להצהיר על הכמויות שהם מתשמשים בהם אלה רק להצהיר על כך שאכן המוצר מכיל רכיב זה או אחר. ככה שצרכן
אין שום דרך לדעת כמה מן אותו רכיב באמת נעשה שימוש במוצר. אז אין דרך לדעת כמה פרוקטוז יש שם.

זה מה שקורה למי שלא אוכל סוכר וחלב בפרט
123667925xl7.jpg

ה-3-2 גרם פחמימה בשייק לא מה שיעשו את ההבדל
הוא מדבר על זה שאנשים שותים ליטרים של משקאות ממותקים או מזון עתיר בפחמימה פשוטה

ה-3-2 גרם פחמימה בשייק לא מה שיעשו את ההבדל
הוא מדבר על זה שאנשים שותים ליטרים של משקאות ממותקים או מזון עתיר בפחמימה פשוטה

ברור שהוא מדבר על אנשים ששותים משקאות ממותקים ללא אבחנה. זה עדיין לא סותר את העובדה
שאופטימום משתמשים בחומר הזה וזה אולי 4G למנה אבל 4G כפול 77 מנות זה 308G
לקופסא זה מצטבר אחי אם אפשר להמנע מזה אז למה לא אפשר לחשוב שאופטימום זאת האבקה היחידה שיש

זה בעייתי רק בחיטוב וגם את זה אפשר לספוג 4 גרם פחמימה זה לא מה שיהרוס את החיטוב
במאסה זה ממש לא קריטי, ומי שסופר קלוריות במאסה זה גם בעיה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית